- 2 Ocak 2014
- 52
- 5
- Konu Sahibi EU1
Kızlar blogumda çekilişim var. Katılmak isterseniz blog linkimi profilimdeki web sitesi kısmında bulabilirsiniz.
Eki Görüntüle 1083265
Eki Görüntüle 1083265
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok şaşırarak itiraf etmeliyim ki vichy dermoblend fondoteni tavsiye etmiyorum. o kadar araştırma yaptım cildime zarar vermeyecek ama cilt tonumu eşitleyecek bir ürün olsun diye. fakat bu ürün nasıl başardı bilmiyorum kupkuru cildimi yağlı yaptı. fondoteni sürdükten 1 saat geçmeden parlama yapmaya başlıyor. pudra falan da hak getire yani. kapatıcılığı çok hoş ama bu parlama olayı beni çok sinir etti
Eki Görüntüle 1152435
Ben bundan cok memnunum cnm sen neyini sewmedin? Gerci the balm staniac da ayni gorewi goruyo
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Uğraştırıyor , vaadettiği gibi kalıcı da değil .Ayrıca dudaklarımı geriyor , kurutuyor .Ama onun dışında diğer ürünlerinden memnun kaldım.
Rimelini kullandinmi cnm onu cok merak ediorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Estee Lauder Double Wear kesinlikleTavsiye edebileceğiniz , yoğun kapatıcılı fondoten var mı ?
O nasıl güzel bir rimel duruşu öyle maşallahyves rocher.. tüm ürünleri paraben sulfat ıcermıyor. ben kullanıorum ve cok memnun kaldım.
avon__ fondoteni sivilce ve yag bezesı yapıyor (kuzenımden bılıyorum) pudrasının kapatıcı ozellıgı yok, parfumlerı kalıcı, duş jelleri iyi
flormar__ojelerı 1 gun bıle dayanmadan soyuluyor, sıyah kalemı akıyor,göz altı ve kapagı için aldıgım faraltına uygulanan baz kapatıcı çok parlak ve sımlı gıbı yaldır yaldır parlıyor bı sure sonra
loeal pure zone serısı__ berbat !
maskarada önerim;rimmel london rimel scandal lycra flex (yeşil) upuzun kirpiklerimi rimme'e borcluyum; ki kirpiklerim sarıdır bu rimel sayesine harika gözüküyorlar ( sevgilim bir keresinde takma kirpik takıp takmadığımı sordu) Eki Görüntüle 986133 Eki Görüntüle 986134
Max Factor CC Cream tavsiye etmiyorum. yüzümü maf etti daha yeni yeni iyilesiyor .
bende aynisini yazicaktim simdi, son zamanlarda kullandigim en kötü üründü...