.
Makyaj başlığında o kadar çok konu açılmışki burayı bulana kadar 10 dakikam gitti. adminler bi toparlama ve genel temizlik yapsınlar...
bir önceki mesajımı alıpta memnun kaldığım ürünlere yapmıştım... işte linki
http://www.kadinlarkulubu.com/makya...igimiz-makyaj-urunleri-1286.html#post27122732 bunlarda bende hayalkırklığı yaratan ürünler...
üstelikte bazılarına bi dünya para bayıldım...
Avon Anew serisinden göz için ultimate çift yönlü bakım kremi, tamam indirimden aldım ama verdiğim paraya değmedi... bildiğimiz su, serumun içinde biraz pırıltı var cildi parlatıyor hepsi bu kadar, kırmızıyla bunun arasında kalmıştım, zaten neye tereddüt etsem almadığım ürün daha iyi çıkıyor... bakalım nasıl bitecek
büyük ihtimal kullanılmadığından unutulacak sonrada annelerden birine gidecek...
Watsonstan aldığım minik boy sözümona tazeleyici
kolonya, ama içi su... nasıl bişeyse mililitrelik kokusu bile yok
yani bildiğimiz suyu paketleyip satışa koymuşlar... geri vermeye değmez, içine deneme boyu bir parfüm katıp idareten bitireceğim artık(buluşum süper biliyorum
)...
Affinitone faciam
ama memnun kalanlar var hayretle okuyorum, bundan önce Wonderfiniş olanını kullanıyordum matah bişeymiş gibi onu kaldırıp bunu satışa koydular(neyseki onun bir yedeğini yaptım
)... bu ürünü hiç beğenmedim, özellikle burun üzerindeki göznekleri feci dolduruyor ve
-yüzüme fondöten sürdüm ey ahali diye bas bas bağırıyor, nemlendiriciyle karıştırıp baz niyetine ince bir tabaka sürüyorum böyle böyle biter inşallah, rengide zaten falso çıktı... bitsinde kurtulayım
işte asıl parayı bayıldığım iki ölü yatırımım... Clinic nemlendirici(öylemi acaba
) ve evenbetter renk açıcı losyon... Avondan 12 yıldır düzenli kullandığım HyrdaRediance nemlendircim buna beş basar
bide yüksek oranlı olanı aldım, tam bir hayal kırıklığı, zar zor yarıladım, baktım bi işe yaradığı yok, vücut kremi gibi kullanıp ancak bitirdim, boş kutusunu atmıyorumki bana ders olsun, ara ara elime geliyor karşılıklı beddualaşıp tekrar rafa kaldırıyorum... Even betterda öyle, adı var kendi yok, ne berraklaştırması ne ton düzeltmesi?
yapısından dolayı yüzde satenimsi bir etki bırakıyor hepsi bu... şu iki ürünle aldığım makyaj çantası içinde deneme boyu ürünleri vardı, onlardan bile memnun kalmadım, tek işime yarayan
minik allık fırçası oldu, ama onunla aşkım büyük
zaten fırçanın bana bana maliyeti 150 tlnin üstünde oldu nasıl sevmiyim? Clinique ile bir daha hasbihal edeceğimi hiç sanmıyorum...
son sırada
rossmandan aldığım minik seyahat boyu diş macunu var, neyseki denemek için küçüğünü almışım, macundan başka herşeye benziyor... hiçbir etkisi yok rossmandan alıpta beğenmediğim tek üründe bu oldu... nazar
boncukları olsun...
hoşçakalın...
.