-
- Konu Sahibi SacDuzlestirici
Çok güzel gözleriniz var öncelikle , maşşallah..
Verdiğiniz bilgiler içinde teşekkürler , çok yararı oldu.
tesekkurler neyını begenıolar makyajsz halımın anlamadım ama cok ıncesın:kedi:
sagol mınıkımmm
clınık hıc kullanmadım denemek ısterım..lınktekı gonderdıgın deişik bı doku gbıydı mat sankı ?
rca ederım bambamımm
cnm benm ben de clinique in bi paleti seyahat icin olan bise 10 renk mi ne var icinde hepsi sahane ozellikle kirmizi tonlarda 2 renk var sahaneler. tavsiye ederim. kalici baya ve cok yogun pigmentli renkleri. biraz kuruluk yapabilio bi arkadasa yapiordu ama ustune hafif parlatici ya da altina nemlendirici ile olabilir kurutursa sen daha ii bilirsin iste :1huglumunekankayizsmile
merak ettım dogrusu gormek ısterdım...bulabılırsen resmını at bana canım..bırde sen yurt dışındasın ucuza alıyorsundur tr de kozmetık pahalı..
anladım canım ben farda bronz altınsarısı kahve falan tercıh edıyorum yada pudramsı acık renkler..mavı yesıl pek kullanmıyorum gerci sendekı farklıymış valla okddr met ettın aynısını bulursam alırım..
canım benım o urun denemede bır sorunum var..burda benı nerdeyse tum guzellık uzmanları tanıo..ornegın boynere urun denemeye gıdyorum makyajım duzgun oldugu için aralarında fısırdaşmaları benı delı edıyor..arkamı donmeden laf soyluyorlar..ondan pek denemıyorum almıcagım zaman..of of bı bende yok şu kıskanclık kafamçokkarıştı
hehe valla yolacam bırını bıgun ya nezaman ..ınan benle gelen arkdslarım bıle dıolarkı nolur bizi o kem gozlu kozmetıkcı kadınların arasına sokma ben gıdp alayım sen gelme yada dıolar sempatiksalakcinni
umarım rengı degıl şeklını begenmişsndr gozunden kactysa lenseyvahedigeldismile sagol faydam olduysa ne mutlu bana...kaydirigubbakcemile5
tesekkurler canım verırlermı dedıgn lens mi? lensse topazıo alma memnun deılım..deneme şansın varsa dene al..bence süper süper olmuş özel günler için ama ben o farla gölge olayını yapamıyorum ya yapıyorum ama çok zorlanıyorum elimin alışması lazım lens almaya gittiğimde o yazdığın ismi söylesem verirlermi düğünüme yakın alıcam değişiklik olsun diye ama düğünde abartı olmazmı??
sagol guzelım benımsüper yaa. çok güzelsin ayrıca zemuszemus
:lepi:ahaahah ay cnm ya yazik sana olsun aslinda sallamicam salina salina alcan inadina ehehehehhe
zaten önyazıda yazdım canım kaşlarımı uzatıyorumda hem ondan dağınık hemde bulamadım kaş kalemımı oyle kalmış sagol canımTek eksik kaş kalemi onun dışında herşey süper olmuş özellikle göz makyajını çok begendim ben en çok tercih ettiğim makyaj stili bu benimde çok yakışmış sanada ...Biraz kaşların üzerine kaş renginde kontür geçersen çok daha güzel olur ...Nacizane fikrim ...
şekli çok güzel arap kadınların gözleri gibi kocaman , lens olduğunu anlamadım biliyo musun gayet doğal duruyor :1shok: