Resimli Makyaj Tekniğim! Hadi Kızlar Öğrenmeyen Kalmasın !

cnm benm ben de clinique in bi paleti seyahat icin olan bise 10 renk mi ne var icinde hepsi sahane ozellikle kirmizi tonlarda 2 renk var sahaneler. tavsiye ederim. kalici baya ve cok yogun pigmentli renkleri. biraz kuruluk yapabilio bi arkadasa yapiordu ama ustune hafif parlatici ya da altina nemlendirici ile olabilir kurutursa sen daha ii bilirsin iste :1huglumunekankayizsmile

merak ettım dogrusu gormek ısterdım...bulabılırsen resmını at bana canım..bırde sen yurt dışındasın ucuza alıyorsundur tr de kozmetık pahalı..

merak ettım dogrusu gormek ısterdım...bulabılırsen resmını at bana canım..bırde sen yurt dışındasın ucuza alıyorsundur tr de kozmetık pahalı..

cnm ben aslinda bu paleti alali baya oldu TRdeyken almistim 3 - 4 yil olmustur zaten sevdigim renkleri bitti :gitme: bikaci kaldi. somurdum resmen plati bir arkadas yurtdisina cikmisti ona siparis etmistik bikac kisi oole uygun almistik ama haklisin burada daha uygun fiyatlar TR ye gore bilmiyorumkismile fotosunu bularsam ekliyeyim ama genel olarak clinique rujlari mat olanlari hos yani seviorm ben gamyoncuiremsu

buna benzior ama bendeki sirf ruj bu ust kismi ruj alt kisim far seklinde. bi de ayrica sirf farini almistim. aradim nette sanirim artik o sekilde satilmior 2sini de cok sevmistim ama bittiler cogu iste. sadece ruj olanda bundakinden daha cok renk var tabi 10 tane ve 2 tane cok hos kirmizi var. kendiminkinden o renkler bitmemis olsa ceker eklerdim

anladım canım ben farda bronz altınsarısı kahve falan tercıh edıyorum yada pudramsı acık renkler..mavı yesıl pek kullanmıyorum gerci sendekı farklıymış valla okddr met ettın aynısını bulursam alırım..

ehehe farlarda ben de ooleyim cnm zaten kalan renkler far paletinde de hep o tonlar kahveler bitti sempatiksalakcinni. palet deilde ruj deneyebilirsin belki tekli fln gibi ya da tester fln bulursan hatta daha ii olur denemis olursun. rujlarini seviorm ben pigmentli olusu hosuma gidio tatlicim :asigim:

canım benım o urun denemede bır sorunum var..burda benı nerdeyse tum guzellık uzmanları tanıo..ornegın boynere urun denemeye gıdyorum makyajım duzgun oldugu için aralarında fısırdaşmaları benı delı edıyor..arkamı donmeden laf soyluyorlar..ondan pek denemıyorum almıcagım zaman..of of bı bende yok şu kıskanclık kafamçokkarıştı

:1shok: ay inanmiorm hadi ya alla alla haklisin sinir bozucu bise olsa gerek.
boole yap sen de oonnara alsanaalsanasmile sempatiksalakcinni heheh
ama denemeden de zor cnm ya kafamçokkarıştı

hehe valla yolacam bırını bıgun ya nezaman ..ınan benle gelen arkdslarım bıle dıolarkı nolur bizi o kem gozlu kozmetıkcı kadınların arasına sokma ben gıdp alayım sen gelme yada dıolar sempatiksalakcinni

makyajın biraz abartılı olmuş sanki ben daha çok aishwarya rai ve rani mukherjee gibi ünlülerin mat ve doğal makyajalarını beğeniyorum
makyajsız halinle daha güzel ve duru duruyorsn bence :)

canım konunun başlıgına bakarsan bu topık makyaj ogretme topiği..dogal halımı sergılemek için degıl detaylı makyaj anlatımı içinburdayım...ısteyen renklerı farklı seçer doğal gorunum elde eder ben en ıddıalısını yaptım..sana gore abartı bana gore normal kaldıkı gunluk makyajım degıl konuyu actıgım yerde özel gunler için makyaj yeri..bunları gozonunde bulundurup eleştırırsenız sevınırım..tesekkurler

bence süper süper olmuş özel günler için ama ben o farla gölge olayını yapamıyorum ya yapıyorum ama çok zorlanıyorum elimin alışması lazım lens almaya gittiğimde o yazdığın ismi söylesem verirlermi düğünüme yakın alıcam değişiklik olsun diye ama düğünde abartı olmazmı??

ahaahah ay cnm ya yazik sana olsun aslinda sallamicam salina salina alcan inadina ehehehehhe

Tek eksik kaş kalemi onun dışında herşey süper olmuş özellikle göz makyajını çok begendim ben en çok tercih ettiğim makyaj stili bu benimde çok yakışmış sanada ...Biraz kaşların üzerine kaş renginde kontür geçersen çok daha güzel olur ...Nacizane fikrim ...

tesekkurler canım verırlermı dedıgn lens mi? lensse topazıo alma memnun deılım..deneme şansın varsa dene al..
süper yaa. çok güzelsin ayrıca zemuszemus
sagol guzelım benım
ahaahah ay cnm ya yazik sana olsun aslinda sallamicam salina salina alcan inadina ehehehehhe
:lepi:
zaten önyazıda yazdım canım kaşlarımı uzatıyorumda hem ondan dağınık hemde bulamadım kaş kalemımı oyle kalmış sagol canım
şekli çok güzel arap kadınların gözleri gibi kocaman , lens olduğunu anlamadım biliyo musun gayet doğal duruyor :1shok:

ayy cok ıncesınnsempatiksalakcinni araplara benzetıolar evet..lensler resımde guzel ama yakından doğal deıl yanı bana oturmadı gozbebeklerım cok iri ondan..satışa cıkardım

tesekkurler canım verırlermı dedıgn lens mi? lensse topazıo alma memnun deılım..deneme şansın varsa dene al..
tşk ederim canım deneyip alim o zaman saol. daha önceden almıştım denemiştim o zaman zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…