- 28 Şubat 2010
- 2.430
- 3
-
- Konu Sahibi SacDuzlestirici
Emeğine sağlık canım, çok güzelsin, bence lenslerde çok yakışmış ben çok beğendim
Cildine bayıldım ne kadar pürüzsüz..
Ben nedense fondotenle pek rahat edemiyorum. Nemlendirici üzerine max factor creme puff ımı kullanıyorum. Bana yetiyor. Cildim sorunlu değil. O göz makyajını saatlerce uğraşsam beceremem heralde ben :)
Okudum zaten ama kendi fikrimi yine de yazmak istediğimi belirtmiştim.
Zaten dudağınız doğal kalmıcak, tabi ki fondöten ve pudra kullanıp da açık rengi oluşturacaksınız. O fotoğrafta pudra ve kalem olduğu belli zaten. Onu anlıyorum.sempatiksalakcinni
miriana canım
bunları akıl etmek de bır zeka işi
o da sende var maşallah ,ben mineral pudrayı fondotene katmayı hıc akıl edemezdım mesela
onu yazman cok ıyı olmus
bir de benim gözlerim acık kahverengı, hep morlu mavılı tonlar kullanıyorum
bu renklerde onerebılecegın far paletı var mı marka olarak?
canım tesekkurler...bende bayılırm bu makyaja..ben benzeyen rujları koyayım senbı bak..
flormar 521 bu
cnm ya yuvarlak yüzler için de bir makyaj tekniği koyarmısınopuyorumnanaktan
tesekkurler neyını begenıolar makyajsz halımın anlamadım ama cok ıncesın:kedi:ham halım demıssınız ya bence ham halınızde super fotojenık ben bu kadar makyaj yapıp sokaga cıksam yandım valla cok az yapıyorum
sagol mınıkımmmeline sağlıka.s.
:1hug: :asigim: tatlim cok saol hepsi sahaneymis. flormar i burada bulamam aslinda ama clinique ve benefit bulabilirim kaydirigubbakcemile2 benefit in ki tam istedigim renkmis
bir de sephorada su var almayi dusundugum bu linkteki candy jar olan :
http://sephora.com/browse/product.jhtml;jsessionid=PH42OSLVKAMOQCV0KQRQX0Q?id=P254907&categoryId=C22000
ama clinique in rujlarini cok seviorm ben cok kalici simdi sen onu gonderince aklimi celdi :) hmm ya benefit ya clinique :smiley-cool: cok saol cnm benm olumunekankayizsmile