Resimli Makyaj Tekniğim! Hadi Kızlar Öğrenmeyen Kalmasın !

işte gözlerim buna yakın ama dudaklarım ince:) göz kalemi olarak ne önerirsin ?? Bn eyeliner kullanamıyrm ama göz kalemini kapatıcıdan sonra göz kapgıma eyeliner gibi ceksem hos olur mu yapıyrm ama siliyrm tekrar.. Mesela yeşil kalemi hem gözmün içine hem göz kapagıma mı sürsem.. Far kullanmayı sevmiyrm pek

Makyaj sÜper bu arada cok hosuma gİttİ ama ruj bİraz daha dogal olsa hos ourdu...gzl olmus dogalda gzlsİnİz maŞallah....:))

ablacım ben hep pembe ve kırmızı tonları kullanırım kendı dudagımda kırmızı ondan acık naturel tonlar bana olmuyor..ustelık cok beyaz tenlıyım boguyor..sagol yınede

ablacım ben hep pembe ve kırmızı tonları kullanırım kendı dudagımda kırmızı ondan acık naturel tonlar bana olmuyor..ustelık cok beyaz tenlıyım boguyor..sagol yınede

tabiki bu da kötü olmamıs zaten gözler daha ön plana cıksın diye dedim bi de gözleriniz lens mi yanlış anlamdm demi bu kdr canlı doğal olamaz heralde:))

ya şöylekı cıldımde aşırı bır kusur yok..yanı fondotensızde dışarı cıkabılıyorum...shop falan asla yok ınanın resmlerı ne koşullarda nası bır ısıkta cektıgımı gorsenz ınanamazdınız..aynada ne gorduysem resmdede o emın olun..fondotenım max factor lastıng serısı bende numunesı var orjın halınıde eklıyım sıze..bu paylaşımda numunesı vardı cunku avcuma doktıgum oydu yanı

max factor lastıng performance

canım benım cok mutlu oldum düşüncelerıne..ınsan guzel bakınca guzel gorurmus..

cıldım için pek bırsey yapmıyorum aslında bugunlerde..arada bı tonıklerım ama nemlendırıcımı asla ıhmal etmem..cok kımyasalda degdırmedıgımden sanırım..gulsuyu ve sodayla yıkamanızı onerırım duru bır cılt için..bazen bende makyajsız halımı cok daha guzel bulurum ama kadınız sonuçta ıddıa şart a.s.

anladım canım ...
cilt sağlıklı ve kusursuz olunca ne güzelde durmuş...
normalde ben hiç fondöten kullanmıyorum,ama özel günler için en azından 1 tane bulunmalı çantamda,bunu not alıyorum ...
ayrıca devamını bekliyorum bu tarz makyaj denemelerini ve tüyolarınıyerimseniben

sengözlerimebaksanab
ozaman pudra surdukten sonra gozkapağına kalem sür ama yeşili yeşil boğar...sen sıyah,kahve yada mavı kullanmalısın..gözunun altına sedeflı aqua renkte bır kalem cekebılırsın cecıle nın kalıcı kalemlerı var cok guzel.....dudaklarını ten rengınde bır kalemmle bıraz dışına tasırarak çercevele.bıraz dagıt hatta iç kısmınada kalem sür ruj surer gbı sonra parlatıcı yada farklı bır ruj sur dolgun gorunur hemde 3 kat

oncelikle cevabin icin tesekkur ederim miriana
Yanliz mi tarif ettim bilmiyorum pullanma derken kuruma,soyulma gibi mi desem insallah anlamissindir
Bunun icin cildiyeye gitmedim ama bacaklarim icin gitmistim cildimin cok kuru oldugunu devamli nemlendirici kullanmami onermisti.Egzama gibi bir durumum yuzumde de vucudumda da yok. Clinique gunluk temizleme ve tonik kullaniyorum.Her gun yapmiyorum ara sira hafta da 1 yaptigimi soyleyebilirim.resimlerini ekledigim 2 urunu kullaniyorum.Cildim kuruya donuk karmaymis.Akne,sivilce gibi durumlar yok.
Ilgin icin tesekkurler
sevgiler

Son düzenleme:

canım cok kuruluk egzama nın habercısı olabılır..ondan dedım gorunmende bı testten gecmende fayda var ..gozle gorulur bır kuruluksa elıne gelıyorsa o kötu hıs bu saglıksız cılt demektır..bence sen temızleme urunlerını degıs madem kuru cıldın var ne gerek var o tonığe...bence sen rosense markasının urunlerıne bak ..yanı gul suyundan yapılmış urunler kullan..ve saf gulsuyu ıle gunde 3 kez yuzunu yıka...bu arada resm yukledysen cıkmadı sevgıler

Gul suyunu da denedim fakat iyice kuruttu cildimi:umursamaz:

gulsuyunun safını kullandysan ımkansz kurutması canım..dedgm gbı sen o urunlerı kullanma bence..emınım ballı maske gıbı bırcok seyı yapmışsındr senın için bdahaarastrcam..sen yınede bı alışvers merkezıne gttgınde rosenseye bak derım...

yüz hatlarım ve dudaklarım senin gibi cene yapım falan tavsiyelerini denicmm son birsey. Yüzüm zayıf yanaklarım özellikle ne yapabilirim???

yüz hatlarım ve dudaklarım senin gibi cene yapım falan tavsiyelerini denicmm son birsey. Yüzüm zayıf yanaklarım özellikle ne yapabilirim???

cnm dudaklarım senın gbı dıosun ama bnm dudaklarım ınce degıl kı kucuk ama dolgun belkı sana ınce gelıyrodur..yuz yapımı oluşturan en onemlı detay yuvarlak ve dolgun olması nası bana benzıyıp hemde zayf oluo yanagın anlamadım :1shok: neyse ozmn allıgı az surucen ..sıgara kullanıyorsan o yanaktakı dokuyu erıtıyor bılgıne bunun dışında kılo alma ve estetık ıle ancak çaresı olabılır estetıgı sakın düşünme ha :kedi:

sigara kullanmıyrm yani cene yapım derken yani sekil anlmında demk istedim.. aşırı zayıf deil ztn yanaklarım ama yüzüm küçük biraz daha şişkin yanaklarım olsun isterdimm yani bi hilesi vrmı dolgun yanaklara onu sormk istemistim:) bkyım bi foto bulabilrsm ordan göstereim.

limonun renk açıcı özellligi varmı yani bnm gözlerimn altı biraz koyu renk limon sürsem acılır mı ?

canım oncelıkle soruları bıraz daha toptan sormaya gayret edersen sevınırım sana yardımcı olmayı ısterım ama daha bır cvbını okumadan dıger soruya gecıyorsun kafam karışıyor.
lımona gelınce akıl var mantık var asitli şey gozaltına surulurmu hıc?
yakar haşat eder dokuyu..sen elma ve salatalık kabugu koy gozaltlarına beklet olurmu o yeterlı..garnıerın gozaltı rolonu cıktı bırde ondan al tamamdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…