- 16 Şubat 2010
- 1.671
- 49
- 35
-
- Konu Sahibi SacDuzlestirici
canım benım eger fondoten uyguyorsan yıne far kısmına gelene kadar aynı işlemler,nemlendırıcı+fondoten+gözaltıkapatıcı+pudra..sonra göz kapagına hafıf mavi bır far surebılırsın..yada pudra surdugun gozkapagına onercegım tonlardaki farını sur..yeşil gözlu oldugun için önce vanılya tonunda bır farı kaş altın dahıl yay sonra mavi ,kahve,yada şeftali tonunda bır farla golgele...rımel sür..ağır gelmezse bıraz kalem surebılırsın gözaltına..ornegın mavı fara gözaltına kahve yada yesıl kalem..yıne şeftalı yada uçuk pembe allık sur ve parlatıcı bır rujla tamamla..ornek resım
[ımg]http://i41.tinypic.com/fu0r5j.jpg[/ımg]
Makyaj sÜper bu arada cok hosuma gİttİ ama ruj bİraz daha dogal olsa hos ourdu...gzl olmus dogalda gzlsİnİz maŞallah....:))
ablacım ben hep pembe ve kırmızı tonları kullanırım kendı dudagımda kırmızı ondan acık naturel tonlar bana olmuyor..ustelık cok beyaz tenlıyım boguyor..sagol yınede
ellerine sağlık ....a.s.
yalnız fondöten nasıl da o denli hoş bir görüntü sağlamış ,pürüzsüz ,herhangi bir shop ve düzenleme var mı ? yoksa tamamen fondöten den kaynaklı mı ?
öyleyse marka ve serisi nedir?zemuszemus
cildin cok saglikli görünüyor masallah, sadece fondötenden olacagini sanmiyorum yani kaydirigubbakcemile3 eyeliner cizgisini cok güzel cekmissin, hosuma gitti. ayrica sunu da söylemeden edemicem, makyajli halin hos ama bence makyajsiz halin cok cok hos. masallah..
ya şöylekı cıldımde aşırı bır kusur yok..yanı fondotensızde dışarı cıkabılıyorum...shop falan asla yok ınanın resmlerı ne koşullarda nası bır ısıkta cektıgımı gorsenz ınanamazdınız..aynada ne gorduysem resmdede o emın olun..fondotenım max factor lastıng serısı bende numunesı var orjın halınıde eklıyım sıze..bu paylaşımda numunesı vardı cunku avcuma doktıgum oydu yanı
max factor lastıng performance
işte gözlerim buna yakın ama dudaklarım ince:) göz kalemi olarak ne önerirsin ?? Bn eyeliner kullanamıyrm ama göz kalemini kapatıcıdan sonra göz kapgıma eyeliner gibi ceksem hos olur mu yapıyrm ama siliyrm tekrar.. Mesela yeşil kalemi hem gözmün içine hem göz kapagıma mı sürsem.. Far kullanmayı sevmiyrm pek
tabiki bu da kötü olmamıs zaten gözler daha ön plana cıksın diye dedim bi de gözleriniz lens mi yanlış anlamdm demi bu kdr canlı doğal olamaz heralde:))
tesekkurler canım,öncelıkle pullanma sorunun egzamaya donusmeden cildıyeye gorunmelısın bu kozmetık bır sorun degıl..kuruluk bendede var ama pullanma yalnızca bacaklarımda var..bebek yagı havuc yagı ıle banyo sonrası nemlıyken surup halledıyorum..
clınıquenın hangı urunlerını kullanıyorsan yaz bana..senın alkolsuz aşındırmayan urunler kullanman lazım..ayrıca pullanma dışında ne problemın varkı temzleyıcı kullanıyorsun? sabunu hayatından cıkar ve gul suyundan yapılmış temızleyıcıler nemlendırıcıler kullan..gun içinde gulsuyu ıle tonıc yap yuzune..cıldındekı sorunu aşmadan her fondoten aynı sonucu verecektır..
benım fondotenım max factor elastıng..sen nemlendırıcı ıle karştırıp surebılırsın yuzune...
lutfen sorduklarıma cvb verde bı bakalım caresıne doktoru daıhmal etme ...
oncelikle cevabin icin tesekkur ederim miriana
Yanliz mi tarif ettim bilmiyorum pullanma derken kuruma,soyulma gibi mi desem insallah anlamissindir
Bunun icin cildiyeye gitmedim ama bacaklarim icin gitmistim cildimin cok kuru oldugunu devamli nemlendirici kullanmami onermisti.Egzama gibi bir durumum yuzumde de vucudumda da yok. Clinique gunluk temizleme ve tonik kullaniyorum.Her gun yapmiyorum ara sira hafta da 1 yaptigimi soyleyebilirim.resimlerini ekledigim 2 urunu kullaniyorum.Cildim kuruya donuk karmaymis.Akne,sivilce gibi durumlar yok.
Ilgin icin tesekkurler
sevgiler
Gul suyunu da denedim fakat iyice kuruttu cildimi:umursamaz:
sengözlerimebaksanab
ozaman pudra surdukten sonra gozkapağına kalem sür ama yeşili yeşil boğar...sen sıyah,kahve yada mavı kullanmalısın..gözunun altına sedeflı aqua renkte bır kalem cekebılırsın cecıle nın kalıcı kalemlerı var cok guzel.....dudaklarını ten rengınde bır kalemmle bıraz dışına tasırarak çercevele.bıraz dagıt hatta iç kısmınada kalem sür ruj surer gbı sonra parlatıcı yada farklı bır ruj sur dolgun gorunur hemde 3 kat
ah be canım on yazıyı hiç okumamışsın uzuldum şimdı ....orda yazıyor zaten kendı gozum sıyah bunlar topazıo lenslerım....
gulsuyunun safını kullandysan ımkansz kurutması canım..dedgm gbı sen o urunlerı kullanma bence..emınım ballı maske gıbı bırcok seyı yapmışsındr senın için bdahaarastrcam..sen yınede bı alışvers merkezıne gttgınde rosenseye bak derım...[/QUOTE
Gcen yil turkiyeden almistim.Saf gul suyu inan kupkuru yapti.
Burda da Rosense yok kiohaoldumsmile Yazin gelirsem alabilirim temizleyici falan ancak
Resimleri ekledim bir onceki sayfada
yüz hatlarım ve dudaklarım senin gibi cene yapım falan tavsiyelerini denicmm son birsey. Yüzüm zayıf yanaklarım özellikle ne yapabilirim???
limonun renk açıcı özellligi varmı yani bnm gözlerimn altı biraz koyu renk limon sürsem acılır mı ?
gulsuyunun safını kullandysan ımkansz kurutması canım..dedgm gbı sen o urunlerı kullanma bence..emınım ballı maske gıbı bırcok seyı yapmışsındr senın için bdahaarastrcam..sen yınede bı alışvers merkezıne gttgınde rosenseye bak derım...[/QUOTE
Gcen yil turkiyeden almistim.Saf gul suyu inan kupkuru yapti.
Burda da Rosense yok kiohaoldumsmile Yazin gelirsem alabilirim temizleyici falan ancak
Resimleri ekledim bir onceki sayfada
tamam şimdı cıktı resmler tabı urunlerı gordum ama kuru cılt ıcınmı onlar..bence yınede sızınkı gbı bır cılde gerek yok..sız sadece hafıf bakım yapmalı ve nemlendırmelısınız sureklı...gunluk kullanım ııcn olay ın losyonunu kullanıyorum sızde alabılırsınız ..
sana bı maskede onerım canım haftada 1 yada 2 kez duzenlı yaparsan sonuç ıyı olur
Elma Maskesi: Bir elma iyice rendelendikten sonra, içerisine bir çorba kaşığı zeytin yağı, süt veya kaymak karıştırılır. Yüz ve boyuna sürülür. 20 dakika kadar bekledikten sonra ılık su ile yıkanır