Resimli Makyaj Tekniğim! Hadi Kızlar Öğrenmeyen Kalmasın !

güzel bir paylaşım olmuş miriana..alkisalkisalkis
O ne güzel cilt öyle pürüzsüz.. A4 kaaadı gibi ...:1shok:
Maşallah:nazar:..bence sen hiç makyaj falan yapma yaniii...
Ham dediğin halin bile, fotomodellerin katalog haliii..
a.s
Göz makyajın hakkaten güzel olmuş canım..devamını bekliyoruz..muhtelif renklerde ve stillerde..

güzel bir paylaşım olmuş miriana..alkisalkisalkis
O ne güzel cilt öyle pürüzsüz.. A4 kaaadı gibi ...:1shok:
Maşallah:nazar:..bence sen hiç makyaj falan yapma yaniii...
Ham dediğin halin bile, fotomodellerin katalog haliii..
a.s
Göz makyajın hakkaten güzel olmuş canım..devamını bekliyoruz..muhtelif renklerde ve stillerde..

kız o ne guzel sözler...kocam bıle solememiştı bana bukadarını boshayallersmile makyajsız olurmu bebem tablo gıbı şekıllendrmeyı sevıom kendımı..eklıcem canım farklı makyajlarımı buraya ama sanırım bu sekılde tek tek anlatım herzaman yapamam oldukca zor oldu cunku bilmiyorumkismile cıldım okdrda guzel deıl makınadan cok puruzsuz cıkmış..benımde gözeneklerım ufak tefek kabartılarım var..bıgun gosterırım sempatiksalakcinni bıgun zaten ıst falan gelırsem toplucam hepınızı makyaj yapcam sıze hihoyyyt

kız o ne guzel sözler...kocam bıle solememiştı bana bukadarını boshayallersmile makyajsız olurmu bebem tablo gıbı şekıllendrmeyı sevıom kendımı..eklıcem canım farklı makyajlarımı buraya ama sanırım bu sekılde tek tek anlatım herzaman yapamam oldukca zor oldu cunku bilmiyorumkismile cıldım okdrda guzel deıl makınadan cok puruzsuz cıkmış..benımde gözeneklerım ufak tefek kabartılarım var..bıgun gosterırım sempatiksalakcinni bıgun zaten ıst falan gelırsem toplucam hepınızı makyaj yapcam sıze hihoyyyt

ne güzel olaaarrr..kaydirigubbakcemile5alkisalkisalkis

Miriana maşallah hem çok güzelsin hem de makyajın harika olmuş
makyaj malzemelerinin resmini cekip bizimle paylasır mısın vaktin olursa ve uygun gorursen
ben cecile de boyle guzel farlar oldugunu bılmiyordum
sende gordum heveselendım
kendı tarzın olmasa bıle degısık makyaj stıllerı deneyıp bıze resmını cekıp anlatırsan
cok sevınırım sen gercekten bır sanatcısın
ellerine saglık cok öpüyorum seni

Miriana maşallah hem çok güzelsin hem de makyajın harika olmuş
makyaj malzemelerinin resmini cekip bizimle paylasır mısın vaktin olursa ve uygun gorursen
ben cecile de boyle guzel farlar oldugunu bılmiyordum
sende gordum heveselendım
kendı tarzın olmasa bıle degısık makyaj stıllerı deneyıp bıze resmını cekıp anlatırsan
cok sevınırım sen gercekten bır sanatcısın
ellerine saglık cok öpüyorum seni
jayjayım cok tesekur edıyorum sana bıtanem..ama enaz 5-6 malzememı paylaştım ya kuzucum zaten resımlerını koydum ..şuan kendı evımde yaşamadıgım için elımde olanlar bunlardı..kendı evıme geceyım hepsını koyucam söz..yeterkı sız takıp edın konuyu..nekadar talep olursa okdr ılgılenırım bende...makyaj stılerını hepsını gostercem merak etmeyın..sanatcı kısmı benı duygulandırdı canımsın opuyorumnanaktan
harikaaklinialirimsmile
begenmene sevındım kelebeliikk
çok güzel yapmısınız bayıldım.bide ben becerebilsem yapmayı

bende sana bayıldım sempatiksalakcinni canım benım bukdr resmı neden koydum ben sızde yapın ogrenın dıye...lutfen uygulayın aynı malzemeler onemlı degıl..sadece dogru uygulayın..lutfen benlede paylaşın gerek uygulamalı gerek sözlu yazın şu oldu bu olmadı dıye...konumu takıp edın guzel şeyler paylaşcamhihoyyyt

başarılı bir makyaj fakat şeftali tonu allıkla pembe ruj tezat geldi bana biraz ikisi uyumlu olunca daha çok ışık yansıtan bi makyaj saylayabiliorum ben yine de eline sağlık...

Büyük emek var paylaşımda,tşkler öncelikle..
Ben de renklerin uyumu konusunda sizinle aynı fikirde değilim ancak herkes kendine göre düzenleyebilir.
Çok faydalı bir paylaşım kare kare,çok güzel..

Tatlım çok güzelsin maşallah...:nazar:
Ben de cildine hayran kaldım aman nazar değmesin...:nazar:opuyorumnanaktan

Allıkla benzer renkte rujla denemeni öneririm tatlım, çok çok daha güzel olur...Zaten çok güzel ama...:lepi:

öpüyorum canım!
opuyorumnanaktan

başarılı bir makyaj fakat şeftali tonu allıkla pembe ruj tezat geldi bana biraz ikisi uyumlu olunca daha çok ışık yansıtan bi makyaj saylayabiliorum ben yine de eline sağlık...

Büyük emek var paylaşımda,tşkler öncelikle..
Ben de renklerin uyumu konusunda sizinle aynı fikirde değilim ancak herkes kendine göre düzenleyebilir.
Çok faydalı bir paylaşım kare kare,çok güzel..

Tatlım çok güzelsin maşallah...:nazar:
Ben de cildine hayran kaldım aman nazar değmesin...:nazar:opuyorumnanaktan

Allıkla benzer renkte rujla denemeni öneririm tatlım, çok çok daha güzel olur...Zaten çok güzel ama...:lepi:

öpüyorum canım!
opuyorumnanaktan

ben makyajda bıraz tezattan yanayım..ornegın mavı goze mavı far degıl yeşil far yakıştırırm ve allıkla rujun aynı renk olması hıç tercıh ettıgım bırsey degıl..ruj tonlarımda hep koyu pembe kırmızı tonları barınır..yanı 10 makyajımdan 8 i bu tonlarda..ıddıalı renkler oldugundan garıpsemş olabılırsınız zaten tenı benım gbı beyazlara gıdıyor genelde..

ben kendıme açık renkten cok onu yakıştrıom ondan ole yaptım :kedi:

bıdahakı makyajımda açık renk ruj kullanıcam zaten..bu benım en sık yaptgm makyajımdı özel gunler için..sız demekkı kıpkırmızı rujla gorsenız ıyıce yadırgıycaksınız eyvah bilmiyorumkismile bu arada gözunuzden kaçan bı ayrıntı var..farımın golgesı ıle ruj rengım aynı ıkısıde açık gul kurusu...allıkta pembe olsaydı yada ruj şeftalı olsaydı golge havada kalacaktı

derins benle aynı fıkırde olmana sevındım dıger arkdslarım eleştırılerınız ıcın tesekkurler..umarım faydalı olmuştur..opuyorum:nazar:

Son düzenleme:
Pekçok kişi yazmış zaten ama ben de belirtmek istiyorum. Bence de nude ton bir ruj çok daha güzel olurdu. Çünkü tam dudak kalemini çektiğiniz fotoğrafta gördüğüm kadarıyla gayet güzel duruyor açık ton sizde.
Ben de oldukça beyaz tenliyim ama bu tip bir makyajı kendime hiç yakıştıramıyorum. :umursamaz:
Zevk meselesi tabi.
Emekleriniz için teşekkürler yine de.

Pekçok kişi yazmış zaten ama ben de belirtmek istiyorum. Bence de nude ton bir ruj çok daha güzel olurdu. Çünkü tam dudak kalemini çektiğiniz fotoğrafta gördüğüm kadarıyla gayet güzel duruyor açık ton sizde.
Ben de oldukça beyaz tenliyim ama bu tip bir makyajı kendime hiç yakıştıramıyorum. :umursamaz:
Zevk meselesi tabi.
Emekleriniz için teşekkürler yine de.

yukardakı yorumu okursanız sevınırım..orda bunla ılgılı açıklama yaptım ayrıca dudak kalemı cektıgm resmde fondoten ve pudra var..daha koyu dudak rengım

tesekurler şakkıdı

yukardakı yorumu okursanız sevınırım..orda bunla ılgılı açıklama yaptım ayrıca dudak kalemı cektıgm resmde fondoten ve pudra var..daha koyu dudak rengım

tesekurler şakkıdı

Okudum zaten ama kendi fikrimi yine de yazmak istediğimi belirtmiştim.
Zaten dudağınız doğal kalmıcak, tabi ki fondöten ve pudra kullanıp da açık rengi oluşturacaksınız. O fotoğrafta pudra ve kalem olduğu belli zaten. Onu anlıyorum.sempatiksalakcinni

Emeğine sağlık canım, çok güzelsin, bence lenslerde çok yakışmış ben çok beğendim :nazar:
Cildine bayıldım ne kadar pürüzsüz..
Ben nedense fondotenle pek rahat edemiyorum. Nemlendirici üzerine max factor creme puff ımı kullanıyorum. Bana yetiyor. Cildim sorunlu değil. O göz makyajını saatlerce uğraşsam beceremem heralde ben :)

X