Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hergün yağmurlu burası ya bir türlü kaçamadım işten bugün artık kargoya verdim gitti :)kusura bakma canım yaa kötü hissettim kendimi vallaolsun magrentam ,canın sağ olsun ne olcak ,zaten evdeyim ..ama sorim dedim
kızlar çilekten gelen ürünlerimin hiçbirinde kutu yoktu allık hariç, normalde öyle olmuyordu, size de öyle mi geldi?
bir de dün eyelinerdan sürdüm aktı 2 saat içinde ya
hergün yağmurlu burası ya bir türlü kaçamadım işten bugün artık kargoya verdim gitti :)kusura bakma canım yaa kötü hissettim kendimi valla
kutusuz yazar zaten ama yazmıyormuydu mesela benim gloss kutusuzdu allık kutuluydu
yooo yazmıyordu, örneğin makyaj setinin ayrı bir karton kutusu yoktu, eyelinerların da, ck rujun da yoktu, ki geçen sefer kutulu gelmişti, önemli değil de merak ettim işte :)
kızlar çilekten gelen ürünlerimin hiçbirinde kutu yoktu allık hariç, normalde öyle olmuyordu, size de öyle mi geldi?
bir de dün eyelinerdan sürdüm aktı 2 saat içinde ya
tatlım siteleri takip ediyorum zaten uygun çıkanları toplucam :) ütü ve süpürge aldım hepsiburadadan uygun fiyatlı nerden var ordan alıom valla bu arada senin oylar çoğalmış ara ara açıo bende girip oy veriom ne zaman sonmuş
evet baya oy geldi
30 kasım son gün canım
yooo yazmıyordu, örneğin makyaj setinin ayrı bir karton kutusu yoktu, eyelinerların da, ck rujun da yoktu, ki geçen sefer kutulu gelmişti, önemli değil de merak ettim işte :)
bu arada iyi akşamlar bakalım benim gibi bu rujlara aşık olan dibi düşen olucakmı :)
ya bayıldım renklere ama kalıcı diil yazıodu evet zaten bende kalıcı olan bir ruj yok en fazla 1 saatenee benim ck ruj kutuluydu ama belki başka ülkeden gelmiştir balım
magrentam renkler gerçekten şahane avon olmasaydı bikaçtanesinde gözüm kaldı ama avonun ürünleri pek kalıcı olmuyor
ben bu rujların country rose undan aldım, hiç de resimdeki gibi değil, kalıcı da değil, rengi güzel ama kıvamından dolayı mıdır nedir dudakta pek rengini göster miyor, tavsiye etmem yani.