Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar şurda 2bin oyu geçmem lazım plssss Trendyol.com | Vogue'da SEN! | Profil | excalibur
balım bourjois kalemleri nerde bulabilirim?slmm kızlarrrr
canım esteeler gerçekten harika kahverengi olan serum yaşlanmaya karşı 25 yaşından itibaren yeşil şişede
gözenek azaltıcı serum biras tuzlular ama gerçekten harikalar
mavi dediğin eyelıner çok tatlı bir yeşil canım bourjoıs waterproof 43 green insomniak
şiddetle hem bu rengini hem diğer renklerini tavsiye ederim ben zamanla hepsini almayı düşünüyorum
3 ay sonra 27 olucam canım.
enem bende 8 ay sonra aynı kuşaktanız haaa
eed küüccük kardeşim benimlattem ben senin göççük kardeşinmiyim şimdi hehehe
bütün olarak görmedim sanırsam galiba:97:a lattem sen beni görmedin mi hiç önceden
eed küüccük kardeşim benim
bütün olarak görmedim sanırsam galiba:97:
dudikleri ve gözleri gördükte linkteki resim pek sexüü olmuş
balım bourjois kalemleri nerde bulabilirim?
princess of Rainımde de görmüştüm çok güzel duruyorlar ama bulamadım:26:
Lachesısım şu kırışık olayını tam anlayamadım şöyle yapsak sabah kalkınca sadece kırışan bölgenin resmini çeksen
Lachesıs çilekte yaşlanma karşıtı krem kampanyası başlamış...
ama sen yaşlanma karşıtı değilde ince çizgi görünümü azaltıcı tarzı bi krem kullansan çünkü o daha genç ciltler için
mesela esteenin night serumu kahve rengi olan acuk tuzlu ama ben pek sevmiştim jackalımda kullanıomuş ondan
hem serum olduğu için daha hafif cildini yağlandırmaz
yada ona benzer geceleri kullanabileceğin çok yoğun olmayan serum kıvamında bi üründe olabilir
lattem canım boynerlerde bulabilirsin bu kalemi ayrıca çilektede boujornis satılıyor canım
ayrıca lachesıs canım yaşın estee için uygun seruma başlayabilirsin
onunla beraber hafif bir gece ve gündüz nemlendirici kullanmanı
tavsiye ederim mali durumun nasıl bilmiyorum uygun fişyatlı istersen
olay den başla çoğusu beğenmes ama fiyatına göre oldukça iyi bir
krem param var dersen estee nin en hafif nemlendirici gece ve gündüs kremleri işini görür :):)
çilekteki sanki seninkinden değilmiş gibi geldi canım boynere bakarım saol bidenemlattem canım boynerlerde bulabilirsin bu kalemi ayrıca çilektede boujornis satılıyor canım
ayrıca lachesıs canım yaşın estee için uygun seruma başlayabilirsin
onunla beraber hafif bir gece ve gündüz nemlendirici kullanmanı
tavsiye ederim mali durumun nasıl bilmiyorum uygun fişyatlı istersen
olay den başla çoğusu beğenmes ama fiyatına göre oldukça iyi bir
krem param var dersen estee nin en hafif nemlendirici gece ve gündüs kremleri işini görür :):)
canım babe temizleyici ve tonik, la roche da nemlendirici kullanıyorum onlardan çok memnunum.
olay denedim hiç yaramadı cildime.
esttenin fiyatı ne kadar 100e kadar verebilirim de daha fazla veremem sanıyorum, bir de göz çevresine de sürülüyor değil mi?
yok tatlım bu deil eklerim birazdan
balım isodora yeni müşteriler içinlachesis tatlım camaleon setin hangisini aldın bende hediye alıcaktım ama karar veremedim
bide çilekte parfüm ve makyaj malz alana isodora ruj veriyomuş
güsel bişiymi
o nerden çıktı yaf stila ruj diyecektim kafa bi milyon bende