- 28 Ekim 2016
- 1.141
- 1.008
- 53
- Konu Sahibi Tirilaylaylom
-
Olabilir. Dikkat cekmek zor oluyor. Buda bi dert ustelik. Malesef bakim bolumune az bakiliyor bu yuzdenKonu yanlış yerde sanırim
Hızlı resim sitesine yükleyip url alın
Mezoterapiyi duydum canim ama ne biliyim ona pek sıcak bakmiyorum. En azindan bi 10sene falan. Dokulme sebebi kansizlik bence , dr gitmedim ama kan degerlerim biraz dusuk. Bende ne biliyim kendimce zararsiz dogal yontemleri deniyorum. Sarimsak saca faydali oldugunu biliyorum, bulabilsem kara sarimsak daha etkiliymis ama bulamadim onu.Saclarin mi dokuluyor. Kansizlik, pcos vb. gibi hastaliklarin var mi? Yoksa sadece genetik mi.
Dogal sac bakim yaglari her zaman ise yarar ama cok radikal degisiklikler yapmaz. Onun disinda sac mezoterapisi de yaptirabilirsin. Kadinlara da sac ekimi yapiliyor. Dusunebilirsin.
Ne guzel iste. Sacin fazlasi dert degilde azalinca sıkıntı.Kafamda 3 kilo saç var ben de nasıl azaltırımın peşindeyim.
Lisede falan ara makas attırırdım.
Peki bu yorumun neresinde tavsiye veya tecrube varSacima sampuandan baska bir sey kullanmiyorum. Besinlerime dikkat ettigim icin saclarim guzel.
Spor mutlaka yapiyorum. Beslenmeme de oldukca dikkat ediyorum. 2aydir besin komasina girmek uzereyim. Kiloda aliyorum zaten. Dr gitmedim bu yuzden demir eksikligi varmi bilmiyorum ama bence kesin var.Dıştan sürülen şeyler cilde de saça da bir noktaya kadar faydalı, içten gelenler daha önemli :) İyi beslenir misiniz, demir eksikliği var mı, spor yapar mısınız bunlar çok daha önemli.
Peki bu yorumun neresinde tavsiye veya tecrube varayy, valla bende isterdim oyle
Mezoterapiyi duydum canim ama ne biliyim ona pek sıcak bakmiyorum. En azindan bi 10sene falan. Dokulme sebebi kansizlik bence , dr gitmedim ama kan degerlerim biraz dusuk. Bende ne biliyim kendimce zararsiz dogal yontemleri deniyorum. Sarimsak saca faydali oldugunu biliyorum, bulabilsem kara sarimsak daha etkiliymis ama bulamadim onu.
Besinlerime dikkat ettigim icin saclarim guzel. Bence degilGayet var işte
Besinlerime dikkat ediyorum diyor saç içten beslenir
Protein ağırlıklı çinko içerir besleneceksiniz
Erkek tipi derken tepeden baslayan dokulme dimi. Bende genel bi dokulme var canim. Yani parca parc degil, seyreklesme seklindeKansizliksa halledilir de erkek tipi sac dokulmesi ise caresi yok. Sarimsak ve yaglar dokulmeyi bir derece onleyebilir.
Erkek tipi derken tepeden baslayan dokulme dimi. Bende genel bi dokulme var canim. Yani parca parc degil, seyreklesme seklinde
Mutlaka gidicem.... Bi gun.... Korkularimi yenebilirsem tabi.Teshisi hep kendin koyuyorsun ama boz oynamiyorum.Bir doktora gitmeye ne dersin canim.
Peki bu yorumun neresinde tavsiye veya tecrube varayy, valla bende isterdim oyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?