• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

(Resimli) En son satın aldıgınız parfumler

Calvin-Klein-Downtown-EDP-90ml.jpg

Merhaba kızlar ben parfümlerimi hep yurt dışından alırdım
uzun zamandır oradan alamadım. Parfümlerim de bitti.
Ben de tester denemek istedim.ilk kez tester parfüm aldım.
https://allpaso.com/ dan aldım.
Kokusu da çok kalıcı .Kontrol ettirdim orijinal çıktı.
Yine de bilemiyorum.Her ürün böyle mi bana mı denk geldi.
Buradan hiç alan oldu mu aranızda.
Kızlar siz burayı araştırır mısınız:KK5:

tester ürünler öyle heryerde yüzlerce stokla satılmaz.
sınırlı sayıda üretiliyorlar. Mesela bir kolide 10 adet normal ürün varsa 1 tane tester çıkar. Lütfen bu tür sitelerden alışveriş yapmayınız. Kontrol ettirdim derken batch kod sorgulamadan bahsediyorsunuz sanırım. o kodları kopyalamak zor bir iş değil.

Canım tester almak istiyorsan instagramda kozmetikcim1 ara ara koyuyor. O güvenilir veya damlakozmetik ama lütfen bu tür sitelere güvenme:)

@Mascara @[URL='http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?members/janna.325693/']- Janna - [/URL]çok teşekkürler.
Şimdi şöyle benim yurt dışında arkadaşım var bu konuda uzman.
Orada bir firmada yönetici ve ürünlerin orijinalliğinden sorumlu.
Ben şüphe duyduklarımı ona geldiği zaman gösterir incelettiririm.
Ben bana geleni araştırttım ve kesin orijinal dedi.
Ama ben bilmek istedim başka alan var mı.
Çünkü bana gelen orijinal olabilir ama başkasına gelen de mi acaba
kesin orijinal bilemedim.Ya da benim şansıma mı orijinal çıktı.
Başkada almak istediğim için kesin olsun istedim.
Sizler zaten bu konularda çok bilinçlisiniz.
Sizlerin dediği yerleri de araştırayım bakayım.
Zaten siz önerdiğiniz yerlerden sanırım memnunsunuz.Tekrar teşekkürler...

Selam kızlar. Bi parfüm hastası olarak kendi zevkimi yıllar içerisinde oluşturdum. Şöyle ki; ben kremsi, rujumsu, pudramsı kokuları seviyorum sadece.
En sevdiğim üç parfümüm versace chriystal noir, ikinci olarak Gucci guilty, ve estee lauder senseous nude. Nude biraz daha kalıcı olsaydı çoook sevinirdim ama değil:/

Benim zevkime göre parfüm önerilerinize açığım:) kremsi, rujumsu, pudramsı, sabunumsu kokular..... Ah canlarım:)
canm estee lauder senseous denedin mı cook kalıcı ve versace noir e coook benzıyoo nude yı merak ediyorm bende yaz için.... alien edp cok cok keskin kadınsı bir koku dominat bir koku diyebilirm çiceksi ve odunsu ... benm tenımde son hali tamamen avondan far avay gbi oldu denemenı tavisye edrimm kışlık ama .

bunlardan hangisini kullanınca o gün cook iltifat alıyornszz hangisi cok begenılıyrr

Kokular tenden tene değiştiği için kolunuza sürüp birgün boyunca bekledikten sonra alsanız daha iyi sanki.

Chaneller özellikle 400 TL civarı.Az buz değil.Test edip almak en mantıklısı.Benimde niyetim var.

image.jpeg
Ben en son Noa almistim ama sevgili nisanlim bana the body shoptan cook guzel bir parfum almis.
Vanilya ve turuncgil kokulari baskin.
Avon far away'i cagristirdi ama cok daha sofistike ve far away'in aksine 20li yaslara yakisan bir koku.
Kullandigim gunden beri seni yiyesim geliyor diye dolaniyor etrafimda. Bastan cikarici bir kokuymus, oyle soyluyor :oops:

Eki Görüntüle 1911041
Ben en son Noa almistim ama sevgili nisanlim bana the body shoptan cook guzel bir parfum almis.
Vanilya ve turuncgil kokulari baskin.
Avon far away'i cagristirdi ama cok daha sofistike ve far away'in aksine 20li yaslara yakisan bir koku.
Kullandigim gunden beri seni yiyesim geliyor diye dolaniyor etrafimda. Bastan cikarici bir kokuymus, oyle soyluyor :oops:
ayy cok merak ettım şimdi :)) bundan baska öneririnz var mı peki ? kalıcı ve fark edilir dkkat ceken bir koku noa nasıl dı kullandıgınız zaman tepkiler falan ??

ayy cok merak ettım şimdi :)) bundan baska öneririnz var mı peki ? kalıcı ve fark edilir dkkat ceken bir koku noa nasıl dı kullandıgınız zaman tepkiler falan ??
Herkes noa'nin bana cok yakistigini soyler.
Acikcasi benim tek begenebildigim kokudur Noa.
Onun disinda her parfum cok siradan benim icin. Farkina bile varamam kokularin :KK23:
Ama noa cok baska. Surekli surekli koklayabilirim.
Silaji dusuk bir koku, ama zaten parfum bulutu icinde yuzmeyi seven bir insan degilimdir.

perfume love perfume love Baska oneri dersen versace crystal noir diyebilirim ama fazla sabunumsu gelebilir.
Bir de calvin klein in2u hem tatli hem ferah, herkesin begenebilecegi bir koku.
Onun disinda cok sekerli ya da agir baharatli kokular tarzim olmadigi icin baska onerim yok :KK37:

Herkes noa'nin bana cok yakistigini soyler.
Acikcasi benim tek begenebildigim kokudur Noa.
Onun disinda her parfum cok siradan benim icin. Farkina bile varamam kokularin :KK23:
Ama noa cok baska. Surekli surekli koklayabilirim.
Silaji dusuk bir koku, ama zaten parfum bulutu icinde yuzmeyi seven bir insan degilimdir.
noa yı acıkcası dp de denedim fena degil demiştim ama orjinalini hiç denemedim eminim ki cok fark vardır arada ben alırsam eger orjinal almayı düşünyorm ...versace noir begendm ama içindeki bsey bana garip geldi ne bilmiyorm güzel ama cok özelliklı gelmedi bana bu arada öneriler için cook tsk ederim :)

Back