- 4 Aralık 2015
- 9.889
- 23.491
- 348
- Konu Sahibi BeyazPerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tester ürünler öyle heryerde yüzlerce stokla satılmaz.Merhaba kızlar ben parfümlerimi hep yurt dışından alırdım
uzun zamandır oradan alamadım. Parfümlerim de bitti.
Ben de tester denemek istedim.ilk kez tester parfüm aldım.
https://allpaso.com/ dan aldım.
Kokusu da çok kalıcı .Kontrol ettirdim orijinal çıktı.
Yine de bilemiyorum.Her ürün böyle mi bana mı denk geldi.
Buradan hiç alan oldu mu aranızda.
Kızlar siz burayı araştırır mısınız
Canım tester almak istiyorsan instagramda kozmetikcim1 ara ara koyuyor. O güvenilir veya damlakozmetik ama lütfen bu tür sitelere güvenme:)Merhaba kızlar ben parfümlerimi hep yurt dışından alırdım
uzun zamandır oradan alamadım. Parfümlerim de bitti.
Ben de tester denemek istedim.ilk kez tester parfüm aldım.
https://allpaso.com/ dan aldım.
Kokusu da çok kalıcı .Kontrol ettirdim orijinal çıktı.
Yine de bilemiyorum.Her ürün böyle mi bana mı denk geldi.
Buradan hiç alan oldu mu aranızda.
Kızlar siz burayı araştırır mısınız
Benimde en son aldiklarim bunlar hastayim bu kokularaEki Görüntüle 1892808 Eki Görüntüle 1892811 Eki Görüntüle 1892812 Eki Görüntüle 1892813 Eki Görüntüle 1892809 [/
bunlardan en kalıcısı hangisi ??
canm estee lauder senseous denedin mı cook kalıcı ve versace noir e coook benzıyoo nude yı merak ediyorm bende yaz için.... alien edp cok cok keskin kadınsı bir koku dominat bir koku diyebilirm çiceksi ve odunsu ... benm tenımde son hali tamamen avondan far avay gbi oldu denemenı tavisye edrimm kışlık ama .Selam kızlar. Bi parfüm hastası olarak kendi zevkimi yıllar içerisinde oluşturdum. Şöyle ki; ben kremsi, rujumsu, pudramsı kokuları seviyorum sadece.
En sevdiğim üç parfümüm versace chriystal noir, ikinci olarak Gucci guilty, ve estee lauder senseous nude. Nude biraz daha kalıcı olsaydı çoook sevinirdim ama değil:/
Benim zevkime göre parfüm önerilerinize açığım:) kremsi, rujumsu, pudramsı, sabunumsu kokular..... Ah canlarım:)
bunlardan hangisini kullanınca o gün cook iltifat alıyornszz hangisi cok begenılıyrrBenimde en son aldiklarim bunlar hastayim bu kokularaEki Görüntüle 1892808 Eki Görüntüle 1892811 Eki Görüntüle 1892812 Eki Görüntüle 1892813 Eki Görüntüle 1892809
bunlardan hangisini kullanınca o gün cook iltifat alıyornszz hangisi cok begenılıyrr
Lancome- Tresor in Love süperrr )
Chanel Eau fraîche ve Dior J'adorebunlardan hangisini kullanınca o gün cook iltifat alıyornszz hangisi cok begenılıyrr
ayy cok merak ettım şimdi :)) bundan baska öneririnz var mı peki ? kalıcı ve fark edilir dkkat ceken bir koku noa nasıl dı kullandıgınız zaman tepkiler falan ??Eki Görüntüle 1911041
Ben en son Noa almistim ama sevgili nisanlim bana the body shoptan cook guzel bir parfum almis.
Vanilya ve turuncgil kokulari baskin.
Avon far away'i cagristirdi ama cok daha sofistike ve far away'in aksine 20li yaslara yakisan bir koku.
Kullandigim gunden beri seni yiyesim geliyor diye dolaniyor etrafimda. Bastan cikarici bir kokuymus, oyle soyluyor
satmayı düşünrsen özelden yazar mısın :)Bende var ama tam istediğim gibi değil.
Herkes noa'nin bana cok yakistigini soyler.ayy cok merak ettım şimdi :)) bundan baska öneririnz var mı peki ? kalıcı ve fark edilir dkkat ceken bir koku noa nasıl dı kullandıgınız zaman tepkiler falan ??
noa yı acıkcası dp de denedim fena degil demiştim ama orjinalini hiç denemedim eminim ki cok fark vardır arada ben alırsam eger orjinal almayı düşünyorm ...versace noir begendm ama içindeki bsey bana garip geldi ne bilmiyorm güzel ama cok özelliklı gelmedi bana bu arada öneriler için cook tsk ederim :)Herkes noa'nin bana cok yakistigini soyler.
Acikcasi benim tek begenebildigim kokudur Noa.
Onun disinda her parfum cok siradan benim icin. Farkina bile varamam kokularin
Ama noa cok baska. Surekli surekli koklayabilirim.
Silaji dusuk bir koku, ama zaten parfum bulutu icinde yuzmeyi seven bir insan degilimdir.
Merhaba canım.onerebilecegin baska guzel bir parfum var mi etkileyici cok ağır ve sekerli olmayanEn son coco mademoiselle'i aldım. Aramıza bir sürü parfüm girse de, dön dolaş mutlaka her daim bir tane saklıyorum kendime. Versace Vanitas'ı da beğeniyorum. Günlük ve hafif bir koku.
www.parfumsecimi.com/chanel-coco-mademoiselle-parfum/