• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

(Resimli) En son satın aldıgınız parfumler

Seninle koku zevklerimiz ayni oldugu icin kor alis yapabilirsin diyebilirim gonul rahatligiyla :) cunku begeniceginden eminim :))
çok teşekkür ederim :)
elimde bitmesi gereken bir kaç koku var. bitirince sipariş edeceğim uygun bulursam. ben just cavalliyi de çok beğendim. kremsi çiçek kokusu. fırsatın olursa denemeni tavsiye ederim .

Her parfum her tende ayni durmaz benim esim cok begeniyor zaten ciceksi kokulari sever tatli kokulari hiic sevmez haci yagi deer :)) bende kullanamam tatli kokkulari hiic bas agrisi yapiyo.. Benim koku tarzim ciceksi mistik kremsi olucak.. london gibi :KK66:

Magnetismler ysl ler uzak dursun benden :KK12:
aslında benm de eşim çiceksi kokuları seviyor ama london acaba bende mı kötgü durdu ki :/ bida denıcemm onu kafama takıldı :( sekerlı olarakk en cok escada sevdi ama genelde cicksı severdi . tous narsico modern muse favorilerii onun

IMG_0221.jpg
IMG_0222.jpg

just cavalliyi kk dan harika bir hanımdan aldım :) kendisi pek beğenmemiş ama ben bayılıyorum kokusuna. Çiçeksi, kremsi bir koku ama hafif değil. keskinliği var. kışın çok rahat kullanılır. şişesi de mükemmel.

Lacoste sevdiğim, beğendiğim bir kokuydu. Set halinde rastlayınca almadan edemedim. Parfümlerin losyon versiyonlarına bayılıyorum. Normal vücut losyonlarından daha kalıcı oluyorlar ve üstüne parfümünü sıkınca parfüm 2 kat kalıcı hale geliyor.

Eki Görüntüle 1880458 Eki Görüntüle 1880459

just cavalliyi kk dan harika bir hanımdan aldım :) kendisi pek beğenmemiş ama ben bayılıyorum kokusuna. Çiçeksi, kremsi bir koku ama hafif değil. keskinliği var. kışın çok rahat kullanılır. şişesi de mükemmel.

Lacoste sevdiğim, beğendiğim bir kokuydu. Set halinde rastlayınca almadan edemedim. Parfümlerin losyon versiyonlarına bayılıyorum. Normal vücut losyonlarından daha kalıcı oluyorlar ve üstüne parfümünü sıkınca parfüm 2 kat kalıcı hale geliyor.
Parfumlerinii gule gule kullan canimm missler gibi kokk❤️❤️ :)))
Just cavalliyi cok merak ettim zevklerimiz ayni oldugundan kesin bende severim ilk firsatta deniycem bu parfumuu ❤️

Parfumlerinii gule gule kullan canimm missler gibi kokk❤️❤️ :)))
Just cavalliyi cok merak ettim zevklerimiz ayni oldugundan kesin bende severim ilk firsatta deniycem bu parfumuu ❤️
Bencede kesin seversin :) çok teşekkür ederim. Bu arada Burberry London u mapazada deneme fırsatı buldum. Açılışı bana çok keskin geldi ve içindeki bir nota baş ağrısı yaptı. Ama dediğin kadar varmış. Harika kokuyor, sonlarına doğru kremsi,yumuşak bir havaya bürünüyor. Ve bence Burberry parfümlerine göre çok kalıcı.

Selam kızlar. Bi parfüm hastası olarak kendi zevkimi yıllar içerisinde oluşturdum. Şöyle ki; ben kremsi, rujumsu, pudramsı kokuları seviyorum sadece.
En sevdiğim üç parfümüm versace chriystal noir, ikinci olarak Gucci guilty, ve estee lauder senseous nude. Nude biraz daha kalıcı olsaydı çoook sevinirdim ama değil:/

Benim zevkime göre parfüm önerilerinize açığım:) kremsi, rujumsu, pudramsı, sabunumsu kokular..... Ah canlarım:)

Selam kızlar. Bi parfüm hastası olarak kendi zevkimi yıllar içerisinde oluşturdum. Şöyle ki; ben kremsi, rujumsu, pudramsı kokuları seviyorum sadece.
En sevdiğim üç parfümüm versace chriystal noir, ikinci olarak Gucci guilty, ve estee lauder senseous nude. Nude biraz daha kalıcı olsaydı çoook sevinirdim ama değil:/

Benim zevkime göre parfüm önerilerinize açığım:) kremsi, rujumsu, pudramsı, sabunumsu kokular..... Ah canlarım:)
canımm yaa öle birr anlatmıssın ki yiyseimm geldii parfümlerini :D :D noir cok kalıcı yaa ama ne sevdim ne sevemedım ben onu kararszz kaldıgım bi koku oldu o bir parfüm hastası olarakk su aralar sardgm koku alien :KK200:

Eki Görüntüle 1880458 Eki Görüntüle 1880459

offf lacoste cook seviyormmm ama bana sevmedigim birini hatrlatıyoo :( almıyorm o yzden güle güle kullan tatlım

Bencede kesin seversin :) çok teşekkür ederim. Bu arada Burberry London u mapazada deneme fırsatı buldum. Açılışı bana çok keskin geldi ve içindeki bir nota baş ağrısı yaptı. Ama dediğin kadar varmış. Harika kokuyor, sonlarına doğru kremsi,yumuşak bir havaya bürünüyor. Ve bence Burberry parfümlerine göre çok kalıcı.
London hanimeli kokusu baskin ilk basta agir keskin gibi bi hava yaratiyor ama durdukca kadifemsi oluyor kesinlikle diger tum burberry kokularindan cok cok farkli bi koku :))
Bende daha deneyemedim just cavalliyi fakat internette bu parfumu kremsi diye tanimlamislar okadar cok merak ediyorum kii kremsi parfum diyince bana bisiler oluyoo :))) en kisa surede denemeliyim bu parfumuu ❤️

VICTORIA'S SECRET VÜCUT SPREYİ:LOVE SPELL FLIRT-PURE SEDUCTION FLIRT

Evet yeniden sizlerleyim :)
Bugün zayıflama dışında bir şeylerden bahsetmek istedim. Bu sene kullanmaya alışkın olmadığım bir ürün kullanmaya başladım. Victoria's Secret'ın vücut spreyleri... Aslına bakarsanız çevremdeki bir çok insan bu spreyleri tercih ediyordu. Bana yeni kısmet oldu :)

Peki nereden çıktı şimdi bunlardan bahsetme işi?? Açıkçası ben geç kaldım siz de kalmayın diye. Mağazasında zevkinize göre bir çok çeşit bulabileceğiniz bu ürünlerden ben sadece resimde gördüklerinizi beğenebildim. Zor beğenen bi insanım belki de ondandır :D
Önde gördüğünüz mor olan,LOVE SPELL,bitince tekrar tekrar alacağım cinsten,daha kadınsı ve ağır bir kokuya sahip. Arkada gördüğünüz pembe olan da,PURE SEDUCTION,yine çok güzel bir kokuya sahip,tatlı kokulardan hoşlananlar için ideal ve ben de çok sevdim.
Yalnız şunu da belirtmem gerekiyo ki,kokusu çok çabuk kayboluyo :/ Yani yanınızda taşımanız gerekebilir. Bir de aldıktan sonra mutlaka kontrol edin renk benzerliği nedeniyle karışabiliyor. Ve geri iade de -doğal olarak- yok.Ben aldığımda başıma böyle bir şey geldi ancak çok geç olmadan fark ettim. Uyarmak istedim.
Bir sonraki yazımda görüşmek üzeree..

Son düzenleyen: Moderatör:
Back