- 23 Ocak 2008
- 3.184
- 3
eskisi kadar sık girmiyorum insan bi özler nerdesin der :sinifsinif: hiiççç tınlamamış hatun ohaoldumsmile
lattem biz özlüyoruz ama seni . . . :asigim:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eskisi kadar sık girmiyorum insan bi özler nerdesin der :sinifsinif: hiiççç tınlamamış hatun ohaoldumsmile
lattem biz özlüyoruz ama seni . . . :asigim:
strawberrye ulaşılamıyoeyvahedigeldismile
hata verıyo sayfa!
dünden beri öle pek girmiom bende :) oysa sete takıldım 22 tl olan bourjoisin kararsızım alsammı almasammı bide camelonun makyaj seti var 22 tlye düşmüş
canım üst üste sayfa yenile diyince anca giriliyo ama acaip yavaşstrawberrye ulaşılamıyoeyvahedigeldismile
hata verıyo sayfa!
ayyy canım özlemezmiyim aşkolsun kafamı bu aralar avonun oyunu ile bozdumda zırt pırt girip çıkıom ondan yoksam aklıma gelmedi değil yeni cicilerinle geldin hemen aramıza benden kaçarmı memnunmusun aldıklarından :)))
canım üst üste sayfa yenile diyince anca giriliyo ama acaip yavaş
eyi bakalım öle olsun :dilcikar:
bebişim bourjois setini aldım bence çok güzel hatta stilanın setinide aldım ama maskarası iğrenç almayı düşünüyosanız haberiniz olsun
hepiniz güle güle kullanin
oo piti piti farin rengi belli olmuyor markasi ney aceba? budrada önceki sayfadaki herhalde ne güzel görünümü bile
su sabri tuncerleri bende merak ediyorum olsada burda türk mali alsak... amber visne kokusuna bayilirim bende
canım yemeğe çıkarken sürdüm pudrayı bronz pudram vardı o yüzden ten rengime uygun olsun istemiştim, ilk kez toz pudra kullanıyorum ama gerçekten kolay ve bence kompakt pudradan daha ekonomik. toz kalitesini begendim versaceden şüphem yoktu zatenGüle güle kullanın kızlar bende eyüp sabri tuncer siparişini verdim bakalım gelince koyarım
ooopitipiti pudran güzel gözüküyo yorumlarını bekliorum bebiş
canım resme tıklayınca büyüyo o zaman rengi belli oluyo ben resım eklemeyi pek beceremıyorumbilmiyorumkismile rengi turuncu ve mor, versace markası.hepiniz güle güle kullanin
oo piti piti farin rengi belli olmuyor markasi ney aceba? budrada önceki sayfadaki herhalde ne güzel görünümü bile
ben de allık fırçası ve watsonstan takma tırnak aldım fiyatı bayağı düşüktü deneyeyim dedim bisempatiksalakcinni
canım güle güle kullan çok güzel görünüyorlar :)Benim de Eyüp Sabri Tuncer siparişim geldi bugün...ben hediye seti olarak Cherry Pie setini istemiştim ..bayıldımmmm...vişneli değişik bir koku içinde yasemin, müge ve misk notaları da var...sitede baştan çıkarıcı ve seksi olarak tanımlamışlar bu kokuyu bence de kesinlikle öyle opuyorumnanaktan
http://]
canım güle güle kullan çok güzel görünüyorlar :)
eyüp sabride 5 TL lik ürün alana böyle setler mi hediye gönderiliyor?
bir de kargo ücreti ne kadar ?