- 4 Ağustos 2009
- 4.569
- 4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
indirimdeymişte canım ya versace yerine onu mu alsaydımbilmiyorumkismile iştahım kabardı yine:mymeka:tesekkurler canım,şiddetle onerırım cok cok guzel.
sorma ben yanlıslıkla ıkı tane almısım bırde :)))) nerde kullanacaksam ))) sadece sim,boyle simli bir kartpostal opmusun gibi duruyor :)))
simli ruj dudakta nasıl duruyor acaba merak ettim şimdi
indirimdeymişte canım ya versace yerine onu mu alsaydımbilmiyorumkismile iştahım kabardı yine:mymeka:
çok yağlı değilse belki gözkapaklarına kullanabilirsin, 2 tane de nasıl biter onu bilemiycem ama kaydirigubbakcemile3
hepiniz güle güle kullanın kızlar aldıklarınızı
donutcum simlinin yanındaki ysl rujun numarasını öğrenebilir miyim çok güzel bir renk de nemlendirmesi ve kurutmaması çok iyiymiş ya öyle bir ruj arıyorum gördüğüm kadarıyla mat rujlar değil mi canım ?
canım tesekkurler,en sevdigim rengini sormussun yerimseniben oyle guzelki inan bana surdugumde herkes soruyor.simsiz ama ıslak renkler.
no 26 canım tender peach
teşekkür ederim canımm not aldım numarasını
evet çok tatlı yumuşak bir renk tam aradığım gibi :lepi:
güle güle kullan tatlım hepsini Şeniz
donut iyi gülerde kullan canım hepsi harika ürünler... :dance:
kızlar yaa kozmetikte çalışan bi abinin söyledikleri içimi daralttı benim..
strawberry den hiç iyi söz etmedi, ben memnundum halbuki:gitme:
hongkongda sadece paketlenmıyo, orda üretiliyo çin malı bunlar, firmaların sattıgı 1. kalite değiller dedibilmiyorumkismile
çakma değillermiş ama 2. 3. kaliteymiş bizim aldıklarımız
ben cok sevmiştim strawbery i yaa sizce de öylemidir inanmak istemiyom bensenağlama
donut aldığın şeyler harika canım güle güle kullan, amber83 içimi rahatlattın bugünlerde ben de bi sipariş vermeyi düşünüyorum da:)
Donut aldıklarına bayıldım Çok gÜzel gÖrÜnÜyolar
guerlaİn e Çİlekte hep rastlıyorum almayı planlıyodum sonra vazgeÇtİm
renk verİyomu canım yoksa sadece ıŞıltı mı werİyo
Bunlarda benım cıcılerim.
Rujlar YSL rouge volupte,kremsi yapıları , surumu nemlendirmesi cok guzel.Cok da pigmentli.
En sondaki simliyi sırf merakımdan almıstım,Anna Sui.
Gloss Chanel,bellı belırsız nude bir pembe duruyor dudakta.
Pudram Guerlain,incili cok hafif bır ısıltı verıyor tene.
Farlar Body shop,sahanelerrrr heleki mavi ve altına donen ten rengi..