- 24 Temmuz 2007
- 2.181
- 7
QSPA
canım bu firmadan numune isteyince ücretsiz gönderiyorlar
evet hayatım.. QSPA numuneleri sende kullandınmı? Benim şampuanlardan su aktı sende de öle oldumu?
bende istiyorum numune :ecrin_bebek:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
QSPA
evet hayatım.. QSPA numuneleri sende kullandınmı? Benim şampuanlardan su aktı sende de öle oldumu?
güle güle kullan
sür rüsüştür güzelleş
seyhancımbayanssulusmile
Canım henüz yollamadılar, dur bi daha sorayım...
Sana ne geldi tek tek ürünler nedir tatlım?
az önce bunları aldım ... aradığım şeylerdi ...:hulya:
revlon aydınlatıcı pudra/allık ,hafif bir pempemsi bronzluk için ,parıltılı .... diğeri de revlon parıltılı renkli nemlendirici /aydınlatıcı likit ...
az önce bunları aldım ... aradığım şeylerdi ...:hulya:
revlon aydınlatıcı pudra/allık ,hafif bir pempemsi bronzluk için ,parıltılı .... diğeri de revlon parıltılı renkli nemlendirici /aydınlatıcı likit ...
kızlar bende sizden özendim hazır yeni alışveriş yapmışken paylaşıyım dedim:kedi:
cefalette ,ebaydan aldım canım ..
arlakadaşlar tşk ederim opuyorumnanaktan
Ben hıc duymamıstım bu markayı, vay be Turk bir organik markası.Ne kadar guzel
ebaydan alışveriş yapmaya bi türlü cesaret edemiyorum.. :gitme: Güle güle kullan tatlım
canım zaten bayiliği yok sitesinden numune isteyince veriyolar ama kızlarr dikkat edin saç kremi falan sulanmış gibi yani sanki bozulmuş gibi geldi bana ohaoldumsmile
ebaydan alışveriş yapmaya bi türlü cesaret edemiyorum.. :gitme: Güle güle kullan tatlım
canım zaten bayiliği yok sitesinden numune isteyince veriyolar ama kızlarr dikkat edin saç kremi falan sulanmış gibi yani sanki bozulmuş gibi geldi bana ohaoldumsmile
kızlar herkes aldıklarını güle güle kullansın :)