- 18 Ağustos 2009
- 676
- 0
teşekkürler lunacım sende güle güle kullan canım benim:lepi:
sağol cnm bnmopuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkürler lunacım sende güle güle kullan canım benim:lepi:
luna 88 cnm bu paletin 120 lik seti de var ama o palette sarı tonları ve benzertonlerı çok fazla bu 88 lik daha bir cazip geldi bana nedense ,benim kullanımım daha uygun ...ama 120 lik setlerde aynı fiata var hatta aşağısana da mat olanları çok daha uygun parıltılar biraz daha fazla ,ultra parıltılı daha fazla ücrette ama değecek sanırım ...opuyorumnanaktan
süper bişi canım bu şimdiden güle güle kullan ebaydan verdin sanırım siparişi fiyatı iyi ama kalitesi nasıl ki markamı acaba adı duyulmuş bişimi çakmamı buna dikkat etmişindir umarım sorun yaratmasın sonra ama renkler muhteşem ötesi yaaakızlar aldıklarınızı güle güle kullanın..
bende bunu sipariş ettim netten 88 renkli far paleti ultra ışıltılı ..
umarım memnun kalırım boshayallersmile
canım güle güle kullan aldıklarını bu benefit kiti ne zaman aldın yok çilekte de? bekliom bende bulursam atlıcam hemen :).......[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
sonunda yüklemeyi başardım sanırım buyrunaklinialirimsmileaklinialirimsmile
body shop ballı şampuanım
benefit kit'im
estee lauder fondoten mac studiofix pudram loreal mineral allıgım ve mineral farım
diadermine yüz kremi ve diadermine makyaj çıkarıcı losyonum ve la roche posay mineral suyum
maybelline farım ve stila fondotenim(strawberry nin hediyesi)
canım sende yanında bi makyaj malzemesi al kargo bedavaya gelsin4 nisana kadar da strawberryde bi kampanya daha yapmışlar ama geneli parfüm
parfümlerin kargo ücreti olmasa çok iyi olcak ama yüzde on kargo işime gelmiyo açıkçasıaklinialirimsmile
Kızlar Strawberry siparişim Bourjois mini ruj seti geldi.Ve Eyüp Sabriden ikinci siparişim Cutti Pie. Değişik bir koku. bergamut yoğun. Gece için daha uygun...Sürdükten 5 dakika sonra güzelleşiyor, ilginç...:roflol:
İkinci foto, normal boy rujla yanyana...
Gece davetlerinde minik çantalara sığması için ve arabada durması için ideal bir ruj bence, çok sevdim yine de! Renkler çok güzel...yerimseniben
benim sabri tuncerler hala gelmedi
bi arayam şunları
arkadaşımınkide gelmedi 5inde beraber aldık ben çoktan aldım aradı faturanız kesilmiş takip edin aras kargodan dedi başka bişi demedi :)
eve gidip bakıcam canım 100ml parfümler 50tl filan ya iştahım kabardı resmenhihoyyytcanım sende yanında bi makyaj malzemesi al kargo bedavaya gelsin
benim hedayem stoklarda kalmamış
üretime girmiş dün çıkmış
p.tesi kargolanır didiler bayanssulusmile
Kızlarrrr yeni cicilerimzemuszemus
en sondakı tupler nedir ben anlayamadım :sinifsinif:
Güle güle kullanın kızlar...
cafelatte'cim en son resimdeki tüpler QSPA numuneleri mi ?