- 12 Eylül 2007
- 3.601
- 5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mersi cnmmm..
max factor false lashes nette cok ovulmustu onu aldim ya keske bide size danissaydim
hatta alirken tereddut etmistim tekini masterpiece alcaktim geri biraktim alsaydim keske ya, en son kullandigim GOSH' un 2 step volume mascarasi idi ondan daha iyi oldugunu
soyleyebilirim, kullanmadigim marka kalmadiki ama onlara bakarak iyi bu false lashes mascara cnm simdilik memnunun, ama keske tekini de masterpiece alsaydim ya
pisman oldum tuh:1ninca:
hepsi süperrrrr :lepi:güle güle güzelleş canım
bende gene ıngolttan 3 far bide şu meşhur 6ss fıröasını aldım paletimde anca iki ince farlık yer kaldı kaydirigubbakcemile2
gule gule kullan seker :) makyaj sabitleyicisi hangisi anlayamadım ...smashbox un primeri nasıl cnm memnun musun
gurbam güle güle kullanhihoyyytwaytrozumlan aldigimiz benefit highbeamimizz :asigim:
mutteşem bi ürün hemen gelse de kullansek :asigim:
napalım sayılı gün çabuk geçerwaytrozumlan aldigimiz benefit highbeamimizz :asigim:
hepsi süperrrrr :lepi:güle güle güzelleş canım
bende gene ıngolttan 3 far bide şu meşhur 6ss fıröasını aldım paletimde anca iki ince farlık yer kaldı kaydirigubbakcemile2
waytrozumlan aldigimiz benefit highbeamimizz :asigim:
ne cahilim yaaa
oce sandımmm :roflol: :roflol: :roflol:
herkes aldıklarını gule gule kullansın ...gelen everyday ve taylor minerallerim :)
sen bunu nerden taktiydin kafaya la :umursamaz:napalım sayılı gün çabuk geçer
beklediğimize değcek ama:kedi::kedi:
:roflol:ne cahilim yaaa
oce sandımmm :roflol: :roflol: :roflol:
livim taylorların hayırlı olsun,güle güle kullan,neler yaparsın sen şimdi bunlarla:asigim:herkes aldıklarını gule gule kullansın ...gelen everyday ve taylor minerallerim :)
sen bunu nerden taktiydin kafaya la :umursamaz:
olm benefit high beam diye diye kafamın etini kim yedi:umursamaz:
sayende meşhur oldu
olm benefit high beam diye diye kafamın etini kim yedi:umursamaz:
sayende meşhur oldu
demek bu firüsün anası sensin vaytroz kafa:mymeka:
sayende baaa da bulaştı tebrik ederim-tatlicadiarzu-