E
EU2
Ziyaretçi
hepsi Watson's dan :))
herkes güle güle kullansınnnnnnnnnn :))
aprilim güle güle kullan..rujun rengi çok hoş
livrujların açık halini hala bekliyorum:kedi::1rolleyes:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hepsi Watson's dan :))
herkes güle güle kullansınnnnnnnnnn :))
emosssum ii günlerde kullan cnmmmmmm
Benim bugun ki ganimetlerim;
Max Factor false lash effect mascara
essence ve catrice in allik ve farlari, bi tane de
krem allik almistim resmini eklemeyi unutmusum, su lacivert allik dehset bisey
hepsini cok tuttum, he bide mineral toz pudram var o da cok hosuma gitti...
Diorshow önerebilirim.Kızlar merhaba benım kırpıklerım kısa ve seyrek ben bana dolgulastırıcı ozellıgı cok ıyı olan topaklanma yapmayan vede kırpıklerı bırbırıne yapıstrmayan bır maskara onerebılırmısınız.
Diorshow,christian dior'un maskarası.Cevabın ıcın cok tesekkur ederım canım, bısey daha sormak ıstıyorum ben su anda loreal volume shockıng kullanıyorum dıorshow markası bundan daha ıyı sanırım degılmı?
Kızlar merhaba benım kırpıklerım kısa ve seyrek ben bana dolgulastırıcı ozellıgı cok ıyı olan topaklanma yapmayan vede kırpıklerı bırbırıne yapıstrmayan bır maskara onerebılırmısınız.
diorshow,christian dior'un maskarası.
Loreal'dan daha iyi evet.
Cevabın ıcın cok tesekkur ederım canım, bısey daha sormak ıstıyorum ben su anda loreal volume shockıng kullanıyorum dıorshow markası bundan daha ıyı sanırım degılmı?
güle güle kullan canim
max factor un false lashes rimelini hic begenmedim ben sen nasil memnunmusun? masterpiece cok daha güzel
lacivert olan allikmi farmi gülüm markasi nedir?
marka olarak bakıldıgında dior ama ben kesinlikle tavsiye etmıyorum hiç memnun kalmamıstım ...bence kozmetiklere sadece marka olarak bakmak cok cok mantıklı degil ...iyi marka olupta cok az kullanıslı olan cok urun var bence bunlarıda dikkate almak lazım
emoş güle güle kullan hayatım bide şu resmi daha küçük ekleseydin ya:mymeka:
bide rujların markasını istiyorum:dilcikar: