Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
liv güle güle kullan cnm
ama açık halinide görsek renkler falan
güsel günlerde sürüştüra.s.
evet kızlar işte bunlar en son aldıklarım
[[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
evet kızlar işte bunlar en son aldıklarım
[[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
güle güle kullan canım
daha önce kullandınmı memnunmusun
evet livimcok sagol cnm yrna kendi yaptıgımız dudak makyajı topigine surer koyarım diye dusunmustum :)
cnm gule gule kullan farlar inglot un mu ?
Allahhhh Inglot murgiz gelmişşş kaydirigubbakcemile2
3 ortak rengimiz var :lepi:
body shop c vitaminli kremimiz de aynı
kızz yoksa biz kardeş miyiz delikafadulden
Hayırlı olsun canımm kaydirigubbakcemile5
murgiz güle güle kullan
hala inglot indirimi varmı
ne kadara aldın
cnm bide inglotu istanbulda nerde bulabilirim
güzel günlerde sür inşallah canım
ben de allık almak istiyorum ama önce elimdekiler bitsin :kedi:
livim döktürmüşsün:dance:güle güle kullanhihoyyytama ben açık halinide görmek istiyorum:kedi:yeni cicilerimmmmmmmmm :) estee ve clinique rujummm
:asigim:
oh aldım mı aldım. teee amerikalardan gelio burda pahalı valla. dudak balmları koruyucu parlatıcı hiç bi işe yaramasa bile kutusu yeter.
murgiz güle güle kullan canım,body shop nimetinden bi ben faydalanamadım bu ay:gitme:evet kızlar işte bunlar en son aldıklarım
[[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
niye küçük çıktı anlamadım bilen varsa lütfen söylesin
murgiz güle güle kullan canım,body shop nimetinden bi ben faydalanamadım bu ay:gitme:
bize yakın body shop yokmafoldumben sıcaklardada uzak yol çekemiyorum,2 adım gitsem bayılıyorumkafamçokkarıştıkıyamam sannnnnaaaaaaa:gitme:
canım ben taaaaaa diyarbakırlardan geldimde kaptım çok ayıp ettin vallaaaahaa:1shok:
:asigim:
canımn daha elime ulaşmadı 10 gün içinde bekliyorum demek istedim ki hiç beğenmesem bile kutusu yeterli ama beğeneceğimi düşünüyorum çok parıldamayı zaten sevmem nivea gibi bi etki yapıcak gibime geliyo ama denedkten sonra söylerim:)
shiftcan,o balmların aynı ambalajda geldiğinden eminmisin ?
thebodyneeds'tede var çünkü bu balmlardan ama görünümleri bu şekilde,5 gr'lık jarların içinde geliyor.
Yani göründüğü gibi değil,o yüzden sordum.
oh aldım mı aldım. teee amerikalardan gelio burda pahalı valla. dudak balmları koruyucu parlatıcı hiç bi işe yaramasa bile kutusu yeter.