Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güle güle kullan canım zemuszemus
yalnız livcim neden taylorlar poşette?
jar istemedin mi sen mafoldumben
canım taylorlar gerçekten çok tatlıdır yaaa opuyorumnanaktan
cnm jarlardan son anda vazgecttim bende bir suru everyday ın bosları var onların içine koyarım diye dusundum yalnız renk secimi gayet zormus dusundugum gibi gelmedi renkler orada ıslak ve kuru diye gosteriyor ama genede biraz yanıltıcı oluyor gibi ...ama bugun yrna gene ısmarlayacagım cok sevdim taylor ları :)
asom melegim cok sagol cnm daha iyileri senin olsun :)
herkes aldıklarını gule gule kullansın ...gelen everyday ve taylor minerallerim :)
cnm gule gule kullan cnm sende hangi everydayler var...everyday cılgını olarak ilk dikkatimi onlar cekti :)
rujların markası nedir ne kadara aldın cnm parlak mı mat mı
fıstıgım yani o fırca baby kabukının kapaklısı mı ne kadar guzelmıs oyle benimkısı ne yazık kı kapaksız ...
cnm banada avonun rujlarını birisi daha tavsiye etmısti ben genelde parlaklıgı olmayan yaglı hissi uyardırmayan rujları kendime daha cok yakıstırıyorum ...avonun rujlarıda oyleymıs sende de onayı aldıgıma gore ilk işim gidip avonun rujlarından almak olucak ...peki ya cnm avonun rujlarının hangisi serisini onerirsin ben daha onceden kullanmadıgım için serileri hakkında hiçbir bilgim yok
fıstık aslında e.m oldukca fazla bazım var ama bana uyan ve herzaman kullandıgım rengi sorarsan fairly light diyebilirim benim ten rengimle birebir aynı yapmıslar hatta bu siparisimde fairly light in sıkıstırılmıs pudrasından da ısmarladım cok merak ediyorum umarım istedigim gibi cıkar :)
allıklarda da soft touch nick nack ve saturday night(su an bitti) olmazsa olmazlarım herkes genelde apple cok begeniyor ben hiç begenmedim
cnm avonun rujlarlarının fiyatları nasıldı ?
Avonun rujlarını bende öneriyorum
üstelik çok kalıcı yemek yesende dudağında hala duruyo :lepi: