- 17 Kasım 2007
- 3.960
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
livim fırça beybi diil baya kalın kabarık kallafi fondoten fırçası kapaklı versiyonu . . .
hem muhafazalı hem yanında rahatlıkla taşınabilesi kirlenmiyorda kolay kolay toz olmuyor :sm_cool: canım çıkmıştı poşette peçetede taşıyordum yanımda . . .
ne güzel fondoten rengini bulmuşsun sen . . . :asigim:
ben denemelere devam ediyorum . . . tenin nasıl annatsana livim belki senin seçiminide denemek isteyebilirim . . .
Avonun rujda pek çok serisi var canım tabi hatta gerçekten çok fazla seçenek mevcut . . . özellikle tavsiye edeceğim bir seri olamayacak çünkü serilerdeki tüm rujlar neyi vaad edeiyorsa onu mümkün kılıyor . . .
Kalıcılığı kıvamı dudakları yumuşacık kılması asla yapış yapış olmaması aklıma gelen bir kaç özelliğinden . . .
ortalama fiyatıda teki 9 TL genelde kampanyalı olur 1 alana 1 bedava v.s .. .. 18-19 falandır işte bu ikilide . . . böyle cicim benim . . .
evet gliserinli el kremleride çok güzel
bende birtek ruj ve el kremini kullanıyorum
cnm ten rengim yandakı livin ten rengiyle neredeyse birebir aynı...yani sarı beyazlardan degil pembe beyazlardan rengim bilmıyorum anlatabildim mı :)
fıstıgım medium light ile light medium bu sefer seceneklerin arasına ekle cnm olmazsa ikisini karıstırıp kullanabilirsin ...ben bu 2 rengini cok basarılı buldum light medium bana koyu geldigi için anneme verdim ama rengi gayet basarılı yapmıslar begencegine eminim
fiyatlarıda avonların gayet iyiymıs ins izmirde avon satısı yapan bir yer bulabilirim
ben avonları bazen netten alıyorum güvenilir satıcı buldum dahada ucuzzzz
canım benim tenim kumral light medium acaba nasıl olur
Avon satış temsilcileri ile çalışır livim yani kozmetiklerden temin edemezsin . . . Arkadaşlarına sor yönlendirirler sanırım yani yaklaşık bi 10 kızdan 1 i Avon satar . kaydirigubbakcemile3
öncelikle teşekkür ederim kaydirigubbakcemile3gule gule kullan cnm ben bir sayfa kadar once cilekli body shoplarımı koymustum sanırsam gormedin neyse seker ? ben %50 indirimden setini 20 ytl almıstım ama cilekliden ziyade vanilyalısının kokusu daha hos onu tavsiye edebilirim
sagol corelcim :)
bugun body shoptan aldıklarım :) vanilyalı seti almadıgıma pısman oldum bu hafta vanilyalıdan da alacagım :)
canım bunların hepsini mi 20 tl ye aldın
indirm ne zamana kadar bilio msn ?
güle güle kullan
bende mor renginden alcamda
cnm zaten deneyerek almayacak mısın bence denerken karar vermen daha mantıklı ama bana sorcak olursan vanilyalı derim enfes bir kokusu var
güle güle kullan lipton :))
lipton gule gule kullan cnm avonun ruju ve digeri ne renk ?