Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
aybikem dün kredi kartımın extresi geldi ve edmden alışveriş gözükmüyordu :bbo:ben galiba sipariş vermeyi beceremedim kuzucum yaa:1no2:,,ama seninki postadaysa gelir bebişim meraketmeeeyerimseniben ..boşuna umutlanmışımkaydirigubbakcemile3

keşke benimde öyle olsa benimki 78 tl gelmiş:) ama ürün ortada yok ffÇok üzgünüm çoook

burcum hayırlı olsun bebekkk süperr kalemlerini aynısından bende de var kalem kardeş olduk haa güzel günlerde sürün canımm

burcum hayırlı olsun bebekkk süperr kalemlerini aynısından bende de var kalem kardeş olduk haa güzel günlerde sürün canımm

bebisiiim tesekkuur ederiim kaydirigubbakcemile5 bende cok sevdim . bu arada senin o cekmeceli platik kutun vardı ya, sosyete pazarına gittigimde orda bi kadına sordum bunu meyve pazarında bulabilirsin dedi :1rolleyes:

meyve pazarımı allah allahhh bilmem ki belki de doğrudur ben bimilyoncu dan aldım plastik reyonundan kova leğenlerin sepetlerin yanındaydı boy boy fiyatları değişiyordu 5 6.5 9 ytl gibi ama çok kullanışlı bişiymiş tavsiye ederim mümkünse büyük olanı al ufacık alma ben aldım sığmıo şimdi ilerisini de düşün ok bebişşş :1hug:

maskarayı 48 liraya aldım ama kesinlikle değer ben bu kadar uzatabileceğini tahmin etmemiştim.
üstelik 4 aydır kullanıyorum hemde diğer tüm maskaralar kipriklerimi döküyordu inanın bunda öyle
bişey yok
bence gidip bi tester ını deneyin şok olucaksınız. delikafadulden

hani maskara bu canim.. gerci benim simdiye kadar kulandigim maskaralar kirpik filan dökmedi ama uzatana da denk gelemdim hangi maskara bu bene istiyommm

evet kucuk olan yetmez bize bebisim :roflol:

gülegüle kullanın bunlar da benım bugn aldıklarım kızlar...
pastel set terracotta bloush on ve ışıltılı vücut jeli,rexona roll on...
[/quote]

kızlar yeni cicilerimi çok sevdim.özellikle erkuldan aldığım far seti çok ekonomik oldu:sm_cool: işte bunlarda resimleri;

Eklentiler

• $bob duygu 089.jpg
    90,3 KB · Görüntüleme: 28
farlarının rengi cok guzel, gule gule kullan sekerim :dance:

teşekkürler canım erkek arkadaşıma seçtirdim:)

kızlar yeni cicilerimi çok sevdim.özellikle erkuldan aldığım far seti çok ekonomik oldu:sm_cool: işte bunlarda resimleri;
karincim ya far paleti harika nereden kaça aldın hemen söyle:)

gülegüle kullanın bunlar da benım bugn aldıklarım kızlar...
pastel set terracotta bloush on ve ışıltılı vücut jeli,rexona roll on...

güle güle kullan canıma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…