- 28 Mayıs 2008
- 1.606
- 1
huliSimm maybeline 4lu fari ne kadara aldinnn ?
bende alacaktimda sonradan wazgectim
aybikem dün kredi kartımın extresi geldi ve edmden alışveriş gözükmüyordu :bbo:ben galiba sipariş vermeyi beceremedim kuzucum yaa:1no2:,,ama seninki postadaysa gelir bebişim meraketmeeeyerimseniben ..boşuna umutlanmışımkaydirigubbakcemile3
keşke benimde öyle olsa benimki 78 tl gelmiş:) ama ürün ortada yok ffÇok üzgünüm çoook
burcum hayırlı olsun bebekkk süperr kalemlerini aynısından bende de var kalem kardeş olduk haa güzel günlerde sürün canımm
tatlim 8,95 euro falandi galiba ya, ben cok begendim yesil siyah pembe tonlarida var cok güzel renkleri
nerden sipariş veriyosunuz aybike_zehracım merak ettim şimdi bende bende isterim.CADIARZU
maskarayı 48 liraya aldım ama kesinlikle değer ben bu kadar uzatabileceğini tahmin etmemiştim.
üstelik 4 aydır kullanıyorum hemde diğer tüm maskaralar kipriklerimi döküyordu inanın bunda öyle
bişey yok
bence gidip bi tester ını deneyin şok olucaksınız. delikafadulden
bayanlar bende bugün watsons a uğrayıp bunları aldım
meyve pazarımı allah allahhh bilmem ki belki de doğrudur ben bimilyoncu dan aldım plastik reyonundan kova leğenlerin sepetlerin yanındaydı boy boy fiyatları değişiyordu 5 6.5 9 ytl gibi ama çok kullanışlı bişiymiş tavsiye ederim mümkünse büyük olanı al ufacık alma ben aldım sığmıo şimdi ilerisini de düşün ok bebişşş :1hug:
farlarının rengi cok guzel, gule gule kullan sekerim :dance:
karincim ya far paleti harika nereden kaça aldın hemen söyle:)kızlar yeni cicilerimi çok sevdim.özellikle erkuldan aldığım far seti çok ekonomik oldu:sm_cool: işte bunlarda resimleri;
gülegüle kullanın bunlar da benım bugn aldıklarım kızlar...
pastel set terracotta bloush on ve ışıltılı vücut jeli,rexona roll on...
kızlar yeni cicilerimi çok sevdim.özellikle erkuldan aldığım far seti çok ekonomik oldu:sm_cool: işte bunlarda resimleri;