Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bende dün bunu aldım sürmee..gzel boyuyo simsiyah yapıo ama akıo (( yaa akmaması için yapcak bişe yok mu (
ayy kızlar süper şeyler almışsınızzzdelikafaduldendelikafadulden hepiniz iyi günlerde kullanın sürün sürüştürün :lepi:
bende bugün flormardan toz far aldım bayıldım hepsineeehihoyyythihoyyyt hemde tanesi 2 tl ye :lepi: tavsiye ederim çok hoş parıltıları varr:teytey:
ne kadar gec görümüsüm bu topigi bende biraz eklemek isterdim
fondatenim[/URL][/IMG]
simdilik bukdar yine eklerim
hulicim saol :))) hac malzemeleri satan yerlerde var cnmm
ayy kızlar süper şeyler almışsınızzzdelikafaduldendelikafadulden hepiniz iyi günlerde kullanın sürün sürüştürün :lepi:
bende bugün flormardan toz far aldım bayıldım hepsineeehihoyyythihoyyyt hemde tanesi 2 tl ye :lepi: tavsiye ederim çok hoş parıltıları varr:teytey:
canım iyi günlerde kullan. aramıza hoşgeldinŞeniz buarada ben hiç kullanmadım biotherm nasıl merak ediyorum
buda Guarlain teracotta sun blush anligim ama ne yalan söylim devamli kulanmiyorum sadece özel günlerde bu yüzdende cok uzun üser dayaniyor bereketli oluyor
[/URL][/IMG]
yüzde isildiyor pronz ve cok da dogal duruyor
fmk canim ürünlerin coooook güzel, güle güle kullan
rujunun rengine bittim, süpermis dogal duruyor sanirim?
dogal duruyor evet nude look dediler.... ama cok da kahve rengi degil daha cok ten rengi gibi bi dene istersen basaka tonlardada var.. tesekkür ederm
artdecoyu bende cok begeniyorum
ooo bi gerlinci daha çıktı bana :dance: :dance: :dance:
bende bir terracota aşığı olarak şiddetle herkeze tafsiye ediyorum :asigim:
salı günü kavuşmuş olcam işallah cotama krdi nenem gene hafıza kaybına uğramazsa -tatlicadiarzu-
öptüm seni cnm..yerimseniben