Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nisan iyi günlerde kullan canım. bayıldım rujların rengine süperrrr...ya ben neden bulamıyorum golden rose un falan bu yeni rujlarını
bende flormardan 3 tane yeni far aldım burda sanırım damlass demişti çok güzel yeni çıkan farları diye. cidden çok güzel delikafadulden
ay hacer yarın bende gitcem inglota valla çok iyi oldu canım senden hbr aldığım:lepi::lepi:ŞenizŞeniz
offf su flormar keske burda da olsa
sen beğen biz alıp yolları sana bebeğim hihoyyythihoyyyt ayrıca senin orda daha güzelleir var ya burdakiler ne kicokacimcoook
ya kızlar ben size bir şey danışacağım
ama gülmek yok
aklıma geldi sormak istedim belki fikri olan vardır
geçen hafta bir eczanede cilt analizi yaptırdım
nemlendirici almak istiyorum, ama hangi ürün cildime daha iyi gelir bilemiyorum diye
kadın yüz derimin çok ince olduğunu söyledi
göz çevremin çok kırıştığını ve yüzümün nemsiz olduğunu söyledi
bana önerdiği birkaç ürün oldu ama ben almak için gitmemiştim oraya
şimdi gelelim soruma,
kadın bana yüz derimin çok ince olduğunu söyledi ya
ben ona sordum, neden olabilir diye
o da genetik olabilir dedi
ben her hafta keseleniyorum
yüzümü de hafif şekilde keseliyorum ve her hafta hafif de olsa soyuluyor yüzüm duşta
bunun bir etkisi olabilir mi sizce :bbo:
yok hacercim benimde öyle derim çok ince hatta damarlarım belli olur. bu biraz genetik ve kese falan ile alaklı değil. ama şu var çok hassas oluyor bizim tenimiz mesela ben her ürünü kullananam ve azıcık yorglunkta hemen göz altıma yansır,hele hele göz altına göz çevrene kulladıklarına çok dikkat et. dr. murad şey diyor göz altı çok ince olduğu için o bölgeye kullanılan ürünler çok çabuk iyi yada kötü etki edebiliyolar.o yüzden ben ten ürünlerine çok dikkat ediyorum ve olabildiğince kapatıcı kullanmıyorum. hele stick tarzı kapatıcı asla kullanmıyorum. ama island ın dediği gibi bende o analizlere pek inanmıyorum hatta sinir oluyorum. durumun nasıl bilmiyourm ama eğer iyi bir ürün alamıyosan sadece öle nivea falan değil daha eczanede satılan ve sadece nemlendirici özellği olan sebamed de olabilir, öyle bir göz çevresi kremi al ve gece yatarken makyaj yapmadan önce sür ki nemlensin kırışmasın.bide göz makyajı yapıyosun ya canım bence bir far bazı al hem böylece kullandığın ürün direk tenine temas etmez ve zarar vermesi azalır. ŞenizŞeniz
KIZLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR NOLUR OKUYUN VE CEWAP YAZIN BANA NOLURRR DIOR SKIN FOREVER FONDOTEN FIYATI NE KADAR BILEN VARSA SOLEYEBILIRMI:Saruboceq: :Saruboceq: