Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde dolabimin üstünde kutularim var her birinin icinde bir cesit makyaj malzemesi bulunuyor örnegin birisinde göz kalemleri maskaralar birinde dudak icin birinde kapaticilar falan filan gayet iyi oluyor aradigin hemen elinin altinda
Summerarabian, edaykin güle güle kullanın canlarım =)
Huliiii ekle hadi pudrayı merak ettim dorusu :))
bebegim ekleyecektim ama makinemin sarji bitmis taktim dolsun diye dur önce bir netten ekleyim sana:asigim:
bak tatlim bu
sirf benimkinin günesi farkli
bak tatlim bu
sirf benimkinin günesi farkli
nisancım teşkürler hayatım
burcu0186 canım birmilyoncu pazarlarından aldım plastik reyonunda bi 5 ytl var bi 6.5 bide 9 luk var kalite kalite büyüklüğüne göre değişiyor yani açık bi milyoncu pazarlarında bulabilirsin canım yerimseniben hatta leğen kapkacakların yanında gözüme çarpıştı ahaaaa dedim işte buuuu aramızda elektirk oldu dedim o benim olmalı delikafadulden
hulicim içimdeki kurtlar sana kurban olsin anammm estafurullah doğru söledin aklıma gelmemişti emme baş etcez napalımmm artıkın 3 katlı die dua ediorum ya 10 kat olsaydııı yaaaaaaaaaaa artık asansörlü falan olurdu uhuhuuhuuhuuhaaaa ay soğuk espride yaparım akşam akşammmm tutmayın beniiiii -tatlicadiarzu-
huli kız o neee ne asortik bişiyy oo süper vayyyyyyy süper görülüoo şakkıdı
ayyy çooooooooook güzelll yaa :)) hihoyyyt
Güle güle kullan bitenem!!
bu arada göz makyajı topikine gözlerimi koydum lütfen yardım yaa :roflol:
sagol bebegim denedimde demin gercekten cok güzel, avonun top incilerinden cok cok daha iyi delikafadulden
tmm hemen bakiyorum topige
tatlım zaten Avon sevemiyorum ben, kaliteli değil hiçbişiyi :)) :tomato:
ay "edaykin" canım alıntı yapmaya calıstım ama yapamamısım kusura bakma :)
sırnaşık şey
no problem gülüm
haklısın evet sosyete pazarındada olabilir ben balıkesir edremit te bi milyoncu var adı şen pazar ordan aldım hatta kapıda ne yokki yazıo uhuhahhakaydirigubbakcemile3 işte öle ucuzluk pazarlarında hatta normal pazarlarda da olur böle şeyler kap kacak satan yerlerde en fazla 9 ytl şekerim bulunca sende koy bizde görek cicilerini ok sırnaşık şeysırnaşık şeyşutarafagitti