Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
sağol brcinn ve pilarcım. buarada artnetin ve innovanın fırçaları falan ykm de çok pahalıydı. 39 falan dı. ben pinodan daha ucuza aldım. hbrin olsunŞeniz

kuzum sağolll teşekkür ederimmmm paylaştığın için hepsi çok güsel oralarda armani code mu gördüm ben yanlış mı tahmin ettimkıne oysa seviyo musun gecende bir arkdasta vardı aman Allahım bayıldımmm koçişten istedim alcak inşşş.
almagester06 canım güle güle bitanem hepsi çok güsel çoşmuşun hayatım.buarada nasıl denedın mı pastel farları güzel duruyor mu hayatım

AnnemBirMelek tatlım tşk ederim.pastelin böyle tekli farını falan gurbaa tavsiye etmişti bende niyetlendim. gittim denedim çok güzel gerçekten.
kaydirigubbakcemile5

queen89 canım malzemelerinin hepsi çok güzel. iyi günlerde kullan.Şeniz

valla ben de depreştim haa.. Kozmetik alışverişi beni hep heycanlandırır ve çok mutlu eder.Bi de esas üründen çok tester ve hediyelerle daha çok ilgilenirim neyse. Yarın ben de ykm ye gideyim de bi kaç bişi bakim kaydirigubbakcemile3

Arkadaşlar she ürünleri hakkındayorum yapan herkese teşekkürler a.s. buarada rimel arayışı gözüme çarpti ben de bilgimi paylaşmak istedim yabancı bir dergide okumuştum makyözler rimel fırçasının değişik şekillerine aldanılmaması gerektiğini (dramatikleştiren, uzatan vb.) en iyisinin en basit fırça formunda ama gür bir fırça olduğunu söylemişlerdi paylaşayım dedim a.s.

bunu ykm den hediye veriler.diğer siyahıda bioderma aldığımda vermişti eczacı geçen gün.

ay buarada ben rimelde kazık yemişim yaaaasenağlama yemesem şaşarım üffff

tatlım denedim yeni calogeni de denedim damlasss ın aldığı iki uçlu olan bir tarafı beyaz olanıda denedim. calogeni beğenemedim. beyaz bazı olan daha ayrık ve uzun yaptı. bu ise daha hacimli yaptı. bende 2000 calori kullandım. ondan biraz daha hacimli yaptı. bide öle koyu çabuk pıhtılaşan bi yapısı yok.

JiGSaW haklısın canım ben öle şekilli olanları hiç kullanamıyorum.

haaaaaa buarada bourjoiside denedim ama beğenmedim.ki benim kısa ve az değildir ama beğnemdim.

Son düzenleme:
sanırsam kk hatunnarı kozmetie servet harcıoo :1shok: kim tutar sizi canlarım benim

almagestercim aldıkların harika güle gğle kullan hayatım rimeli almışsn sende dayanamayıp farların renkleri süper ama ben kullanmadığım için hiç far bakmam ama bişi diim pastel baya başarılı ürünlerinde bende bikaç yıl önce bronz allığı vardı süperdi bende gören kapış kapış aldı yine alıcam ondan çok orjinal ürünleri var

Kızlar bir şey soracağım, Pınar senin yüzünden takıldım bu Mac'e :roflol:

Ebay'dan bakıyorum fiyatlarına, şu ürünü beğendim

Ürün 1 $, kargo ücreti 16$ yani toplam 17$ = 20 küsür TL. Sizce uygun mu, yoksa kazık yer oturur muyum :uhm:

ne kadar simli ya farlar tabi farsa ve bu fiyata orjinalmidr ki mac kullanmadığım için anlayamadm yani

mac in hiç böyle bir ürününü görmedim ben, ama belki eski koleksiyonlarından biridir. :sm_confused:
orjinalse ve iyi durumdaysa,çok eski bir koleksiyonun ürünü değilse fiyat olarak çok uygun canım. yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…