- 31 Ağustos 2008
- 5.746
- 10
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bir şey soracağım, Pınar senin yüzünden takıldım bu Mac'e :roflol:
Ebay'dan bakıyorum fiyatlarına, şu ürünü beğendim
Ürün 1 $, kargo ücreti 16$ yani toplam 17$ = 20 küsür TL. Sizce uygun mu, yoksa kazık yer oturur muyum :uhm:
kardelen aynı böyle cecilin far paleti var bi ara yolun düşerse bak:asigim:
pilar bana be ne her resmi koyma diye kızma olur mu aşağıya resim koydum.bu renk değilse mavilisi yeşillisi çok güzel
kardelen aynı böyle cecilin far paleti var bi ara yolun düşerse bak:asigim:
pilar bana be ne her resmi koyma diye kızma olur mu aşağıya resim koydum.bu renk değilse mavilisi yeşillisi çok güzel
yok canım ben far kullanmıyorum şakkıdı
renkler harika...delikafadulden
ben bugün maybelline standında maybeline nin define a lash volüme pembe renkli bi maskarasını gördüm yeni galiba hiç denediniz mi?veya volume express lift up mı daha iyi?aslında loreal volumuouns x5 istiyorum ama şuan acil almam lazım ... bana volümü ii olan bi maskara önerebilir misiniz geçici olarak kullanmak için loreali alınca bunu kardeşime veririm :)
Hanımlar . . .
DiorShow bana gelmedi !!!!
Nsl heveslenmiştim show yapıcam demiştim senağlama
MAYBELLINE Define-A-LashVolume Washable Mascara kullanıyordum . . .
Bu demek oluyor ki kesinlikle iyi diye nitelendirilen her ürün size hiçte iyi gelmeyebilir aslolan size olan uyumu, ürünün kalitesi değil . . . Çünkü herkes çok özel ve çok farklı !
Nsl iade ederiz şimdi biz bunu ?
yeni aldim, juicy tubes set, normalde tanesi 40 ytl iken ben dordunu 40'a aldim =)
Rimmel maskaramdan cok memnunum, topaklanmiyor, rengi de kahve siyah, cok dogal durdu.
lancome allik. cok hosuma gidiyor alligim, en acik tonundan almistim, guzel bir isilti veriyor.
Arkadasimin hediyesi, en soldaki mor oje. Ici pembe simli, omrumde gordugum en guzel oje diyebilirim.
queen canım sağdaki kitap problem solving and program design in C mi yoksaaa?? 2 gündür çalışmaya çalışıyorum da, görünce aynısı gibi geldi valla sırnaşık şey