Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
güle güle kullanin cicisleriiii

kontesim vichyin fondötenin övgüsünü cok duymustum, bende lorealin stay in 16 hours mi ney ismi ondan var kapatigiligi falan cok güzel aslinda ama bitse bende vichy istiyoruuum :) sende yanagina falan sürde resmini cek koy hayrina

aa bak hiç aklıma gelmedi öyle yapmak:1shok:
yarın vaktim olursa yapıcam bitanem sözboshayallersmile
vichy'yi çookk eskiden denemiştim tester olarak
süperdi ama pahalı gelmişti
sonradan ben de çok duydum ününü ama artık tr de olmuyor, netten ısmarlanıyor deniliyordu

kontesim şeymacım güle güle kullanın cicilerinizikaydirigubbakcemile2
bende coastal scents ' den fırça ve eyeliner siparişi vercem bugün gelince koyarım.
Bu arada coastal scents'ın eyelinerını kullanan varmı
lattecim bobi brownları beklemiyonmu kuzum :))))))
al al bakalım maşallahın var :))))) elcada yokmudur eyeliner yawww :)))))

günaydın bayanlar iyi sabahlar dün body shopa gittim vaktim yok die bişi almadan çıktım vanilyalı serinin setlerinde indirim yokmuş :KK43:(((( küçük boy alayım dedim alamadım :KK43:boshayallersmilebayanssulusmile

Kızlar bir kaç kişi hem hesaplı hem nude ruj ıstedı benden..

Biri bej pembe tonlarda biri seftali tonlarda nude ruj koyacagım musadenizle.

ilki golden rose perfect shine 208,digeri ise golden rose 99

dsc03613e.jpg

dsc03624i.jpg

cnaım gecen gun koydugum nude rujlar vardı ya golden rose olanında bunun tonu,bence ona bir bak.

seymacım canım gule gule kullan cıcını

ve de gunaydın kızlar

pirhotcum bence usttekı renk senın istedigine benzıyor

lattecim bobi brownları beklemiyonmu kuzum :))))))
al al bakalım maşallahın var :))))) elcada yokmudur eyeliner yawww :)))))

günaydın bayanlar iyi sabahlar dün body shopa gittim vaktim yok die bişi almadan çıktım vanilyalı serinin setlerinde indirim yokmuş :KK43:(((( küçük boy alayım dedim alamadım :KK43:boshayallersmilebayanssulusmile

canım ya BB pahalı geldi acuk 71 TL veremem şimdi ona sürüp süremiycemi bilmiyorumki hiç jel eyeliner denemedim:eek:

CS den fırça seti verdim dün
bide eyeliner olarak benefitinkini deniycem
elcada mac' ın set olarak vardı hani sana söylemiştimya ama kullanırmıyım falan demiştin hala varmı bilmyorum kısa sürede bitio

ben bu serumun yüz için olanını kullandım ve kesinlikle öneririm gayet güzel bi ürün ama kendisi azcık pahalıdır:hulya:

canım ya BB pahalı geldi acuk 71 TL veremem şimdi ona sürüp süremiycemi bilmiyorumki hiç jel eyeliner denemedim:eek:

elcada mac' ın set olarak vardı hani sana söylemiştimya ama kullanırmıyım falan demiştin hala varmı bilmyorum kısa sürede bitio

ben bu serumun yüz için olanını kullandım ve kesinlikle öneririm gayet güzel bi ürün ama kendisi azcık pahalıdır:hulya:

lattecim bobi azıcık pahalı geldi banada evet daha uygun olanından arıyorum stila benefir olabilir :)))) sen nerden alıcan eyelineri? canım

Neeee Bobbi Brown eyeliner 71 TL miiii? :1shok: ben 1,5 yıl önce 45 TL ye mi ne almıştım Boyner den?

canım bi arkadaşta hiç kullanılmamış vardı ben ona primer verdim oda bana benefiti yolluycak. :hulya:
hımmmmm hadi bakalım dene nasılmış swatchda isterim resminide isterim çok şey istemiom deme :)
Neeee Bobbi Brown eyeliner 71 TL miiii? :1shok: ben 1,5 yıl önce 45 TL ye mi ne almıştım Boyner den?

2 tane eyeliner + fırça canım bir de çilekte bu fiyat :)

hımmmmm hadi bakalım dene nasılmış swatchda isterim resminide isterim çok şey istemiom deme :)

2 tane eyeliner + fırça canım bir de çilekte bu fiyat :)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 aa çok olurmu az bile istemişsin hazır elim değmişken içeriklerinnide yazimmikaydirigubbakcemile3

olur bebekim koyaraız fotoları swatch ları yalnız makinemin pili bitti anca telden çekcem :hulya:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 aa çok olurmu az bile istemişsin hazır elim değmişken içeriklerinnide yazimmikaydirigubbakcemile3

olur bebekim koyaraız fotoları swatch ları yalnız makinemin pili bitti anca telden çekcem :hulya:

O zaman benim bloğa yazıverelim hehe madem içerik falanda anlatıcan hehehe :p
sevgili arkadaşım latteden :pPPPP benefit eyeliner yorumu :p

X