- 18 Mayıs 2010
- 388
- 0
canım dudakları da koydum,ben begendım hepsını..ay maalesef destan gıbı uzuyor gelmeleri.
evet tatlım ya koymuşsun sende, ben görmemişim bilmiyorumkismile
TR'ye gelsin bunlar da bakalım hemen...bayanssulusmile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım dudakları da koydum,ben begendım hepsını..ay maalesef destan gıbı uzuyor gelmeleri.
netten baktım canım bunların dudakta duruşları bayaa güzel, ama az renk veriyorlar sanırsam frost tarzında bir yapısı var bu rujların...
bu koleksiyonlar ne kadar geç geliyor tr'ye... 3 ay sürüyor gelmeleri!
bilmiyorumkismile
Nedense Clarins' e karşı sempatikliğim varkaydirigubbakcemile3 arada bi ürünlerinden alırım Loccitane almasam clarins kullanırdım devamlı
lancome caprice nasıl ama kızlar
nedense benimde böle gidip alasım geldi :)))))))))) hayırdır inşallah :)Nedense Clarins' e karşı sempatikliğim varkaydirigubbakcemile3 arada bi ürünlerinden alırım Loccitane almasam clarins kullanırdım devamlı
ya fındık fıstığım Donutla sen topicte dip felan bırakmadınız
iyiki hamile değilim aşererdim kesinkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Canım Loccitane'ın ürünlerinden memnun musun? Nelerini kullanıyorsun?
Canım Loccitane'ın ürünlerinden memnun musun? Nelerini kullanıyorsun?
nedense benimde böle gidip alasım geldi :)))))))))) hayırdır inşallah :)
bende lattecim sayesinde loccitane kullanmaya başlıcam toniğini,temizleme yağını ve yüz kremini aldım henüz body shoplarım bitmedi kullanmaya başlamadım :)))
lattecim göz kremi varmıydı sende nasıl? ben c vitaminli göz kreminden devam edeyim diom bi süre daha :))))
Nedense Clarins' e karşı sempatikliğim varkaydirigubbakcemile3 arada bi ürünlerinden alırım Loccitane almasam clarins kullanırdım devamlı
ya fındık fıstığım Donutla sen topicte dip felan bırakmadınız
iyiki hamile değilim aşererdim kesinkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Clarinsin kırmızı beyaz ambajlaması da bende ne alakaysa guven uyandırıyor,Kızılayın renklerı olmasına ragmen yani kaydirigubbakcemile3
Angelica da benım gıbı koleksyon arastırmacısı cıktı,dip falan zor yani.siz daha zor toparlanırsınız kaydirigubbakcemile3 Allahtan henuz gelmedıler kaydirigubbakcemile3
hehehe neyse ben düzelttim PPPP shea nasıl canım ? etkileri yanekan çekio bizi arada ondandır bebikimkaydirigubbakcemile3
indirimi bekliyorum tatlım girerse shea olanı alcam
an deil kan yaa gelde editi arama neyseki an yazmışım:kedi:
Huhuuuuwwwwwwww..... delikafadulden
Ayy canım sorma valla, bende bakıp bakıp iç geçiriyorum!!! bu aralar rujlara takmış durumdayım da...
:roflol: Donutcum yaa çok şekersin "daha zor toparlanırsınız" demiş bir de yaaa! :))
valla şimdi sonbahar sezonu ile birlikte tüm markalar yeni koleksiyonlarını çıkarıyorlar, kendimden geçtim! sempatiksalakcinni
çok memnunum badem&elma yüz kremi
shea cotton maskesi
badem&elma tonik (şiddetle tavsiye ederim)
alttaki beni ölü gosterir,usttekıne benzeyen rujum var.ben bundan yırttım :)))))))))
hehehe neyse ben düzelttim PPPP shea nasıl canım ? etkileri yane
bide badem elma tonik denden şiddetle tavsiye edion? durmayım başlıyayım bare ben kullanmaya evdeki kremleride el kremimi yapsam hehehe
editi çok arıcaz çoooookkk napalım artık neyseki an yazmışın valla :teytey: