Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
58742462.png

Nedense Clarins' e karşı sempatikliğim varkaydirigubbakcemile3 arada bi ürünlerinden alırım Loccitane almasam clarins kullanırdım devamlı
netten baktım canım bunların dudakta duruşları bayaa güzel, ama az renk veriyorlar sanırsam frost tarzında bir yapısı var bu rujların...

bu koleksiyonlar ne kadar geç geliyor tr'ye... 3 ay sürüyor gelmeleri!
bilmiyorumkismile

ya fındık fıstığım Donutla sen topicte dip felan bırakmadınız
iyiki hamile değilim aşererdim kesinkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Clarinsin kırmızı beyaz ambajlaması da bende ne alakaysa guven uyandırıyor,Kızılayın renklerı olmasına ragmen yani kaydirigubbakcemile3

Angelica da benım gıbı koleksyon arastırmacısı cıktı,dip falan zor yani.siz daha zor toparlanırsınız kaydirigubbakcemile3 Allahtan henuz gelmedıler kaydirigubbakcemile3

Nedense Clarins' e karşı sempatikliğim varkaydirigubbakcemile3 arada bi ürünlerinden alırım Loccitane almasam clarins kullanırdım devamlı

nedense benimde böle gidip alasım geldi :)))))))))) hayırdır inşallah :)
Canım Loccitane'ın ürünlerinden memnun musun? Nelerini kullanıyorsun?

bende lattecim sayesinde loccitane kullanmaya başlıcam toniğini,temizleme yağını ve yüz kremini aldım henüz body shoplarım bitmedi kullanmaya başlamadım :)))

lattecim göz kremi varmıydı sende nasıl? ben c vitaminli göz kreminden devam edeyim diom bi süre daha :))))

nedense benimde böle gidip alasım geldi :)))))))))) hayırdır inşallah :)

bende lattecim sayesinde loccitane kullanmaya başlıcam toniğini,temizleme yağını ve yüz kremini aldım henüz body shoplarım bitmedi kullanmaya başlamadım :)))

lattecim göz kremi varmıydı sende nasıl? ben c vitaminli göz kreminden devam edeyim diom bi süre daha :))))

an çekio bizi arada ondandır bebikimkaydirigubbakcemile3
indirimi bekliyorum tatlım girerse shea olanı alcam

Ayy canım sorma valla, bende bakıp bakıp iç geçiriyorum!!! bu aralar rujlara takmış durumdayım da...

Clarinsin kırmızı beyaz ambajlaması da bende ne alakaysa guven uyandırıyor,Kızılayın renklerı olmasına ragmen yani kaydirigubbakcemile3

Angelica da benım gıbı koleksyon arastırmacısı cıktı,dip falan zor yani.siz daha zor toparlanırsınız kaydirigubbakcemile3 Allahtan henuz gelmedıler kaydirigubbakcemile3

:roflol: Donutcum yaa çok şekersin "daha zor toparlanırsınız" demiş bir de yaaa! :))

valla şimdi sonbahar sezonu ile birlikte tüm markalar yeni koleksiyonlarını çıkarıyorlar, kendimden geçtim! sempatiksalakcinni

kan çekio bizi arada ondandır bebikimkaydirigubbakcemile3
indirimi bekliyorum tatlım girerse shea olanı alcam
hehehe neyse ben düzelttim :pPPPP shea nasıl canım ? etkileri yane
bide badem elma tonik denden şiddetle tavsiye edion? durmayım başlıyayım bare ben kullanmaya evdeki kremleride el kremimi yapsam hehehe :p
an deil kan yaa gelde editi arama neyseki an yazmışım:kedi:

editi çok arıcaz çoooookkk napalım artık neyseki an yazmışın valla :p:teytey:

Huhuuuuwwwwwwww..... delikafadulden

kiss kiss me şeklinde duruyor degıl mı kaydirigubbakcemile3

Ayy canım sorma valla, bende bakıp bakıp iç geçiriyorum!!! bu aralar rujlara takmış durumdayım da...

:roflol: Donutcum yaa çok şekersin "daha zor toparlanırsınız" demiş bir de yaaa! :))

valla şimdi sonbahar sezonu ile birlikte tüm markalar yeni koleksiyonlarını çıkarıyorlar, kendimden geçtim! sempatiksalakcinni

off sorma ben bu Dior'u nasıl beklıyorsam artık eşim diyor ki sen bayagı bir fanatikmisin gözüm korktu diyor kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

çok memnunum badem&elma yüz kremi
shea cotton maskesi
badem&elma tonik (şiddetle tavsiye ederim)

Ben de güzel bir tonik arayışı içindeydm. Bu son söylediğini değerlendireyim canım. Fiyat aralığı nedir? Yani toniğin fiyatı ne mesela hatırlayabilicek misin? boshayallersmile

slm kızlar bir hafta sonra 31 ime basıcam ve artık 30+ ürünlere geçicem ama günlerdir çok kararsız kaldım,heryerde değişik değişik yorumlar okuyorum kafam çok karıştı..dr.murad ve amway artistry serisi arasında gidip geliyorum.ikisinden biri olucak ama hangisi lütfen deneyim ve bilgilerinizi paylaşabilirmisiniz.bide çok makyaj yapan biri değilim hatta hiç yalnız yumuşak ve gözü rahatsız etmeyen bi kalem ve dudakta tabaka hissi bırakmayan bi ruj da istiyorum..mümkünse organik ve bitkisel içerikli olmasını tercih ediyorum...önceliğim tbiki şu cilt ürünleri..:uhm:

hehehe neyse ben düzelttim :pPPPP shea nasıl canım ? etkileri yane
bide badem elma tonik denden şiddetle tavsiye edion? durmayım başlıyayım bare ben kullanmaya evdeki kremleride el kremimi yapsam hehehe :p

editi çok arıcaz çoooookkk napalım artık neyseki an yazmışın valla :p:teytey:

canım ben pek tonik sevmem su gibi gelir bana gereksiz ayrıntı diye dünüyor(dum)
ya bu tonik cildimi ferahlatıyor bide cildim yağlı değil ama bazen sivilce basar yüzümü hani özel günlerde yada çok kahve içersem falan toniki kullandığımdan beri gayet azaldı
ben çok sevdim bitmek üzere gene alcam

shea maskede çok güzel nemlendiriyor benim kışın genelde yanaklarım acayip kurur bazen böyle extra nem gerekir
ama kuru değilse cildin almana gerek yok

X