Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bulunsun tatlım fiyatıda uygun beğenmezsen bişey kaybetmezsin ben şimdi sürdüm yine süper gösterdi valla hayran hayran bakıyorum kirpiklerime :)))) ki bene kirpik yok dolgunda diil kıvrıkda diil (( ama bu maskarayı beğendim:hulya:bayanssulusmilesağol tatlım.aklımda bulunsun buda.:hulya:
Benim de bi önceki rimelim bunun gümüş kapaklı olanı , özenli sürdüğünüz zaman süper yapıyor. Flormar diyip geçmeyin yani :) Ben şimdi Maybelline The falsies aldım o da uygun ve güzel :)
Magrenta neden Loreal ürünleri kullanmıyorsun canım?
kızlar selam benim en beğendiğim rimel clinique high impact mascara çok sevdim hem dolgun gösteriyor hemde yapış yapış yapmıyor
Canlarım hepiniz güle güle kullanın çok güzel şeyler almışsınız :lepi:
Rimel konusunda ben de Clinique High İmpact'i çok beğendim...zemuszemus Uzunluk ve dolgunluk veriyor. Temizlemesi de çok kolay, bebe şapuanıyla 1 sefer yıkamayla aktı gitti, sevdim ben...:lepi:
Ama şu Flormar'ı da çok merak ettim...Mini kankam hangisini kullanıyordu acaba... olumunekankayizsmile bilmiyorumkismile
Canım hayvanlar üzerinde test yapan markaların ürünlerini almamaya özen gösteriyorum loreal,lancome,maybeline,max faktör bunlar bazıları bu koun ile ilgili topik var ordan bilgi alabilirsin canım
Canım hayvanlar üzerinde test yapan markaların ürünlerini almamaya özen gösteriyorum loreal,lancome,maybeline,max faktör bunlar bazıları bu koun ile ilgili topik var ordan bilgi alabilirsin canım
saol canım link için :)Buradan bakabilirsiniz canlar
http://www.kadinlarkulubu.com/makya...6-kozmetik-sektorundeki-hayvan-deneyleri.html
Ovvv ben bilmiyordum bunu bilmiyorumkismile Bilseydim almazdım valla, marka mı yok bunlardan başka... lmaz:
canımm super bu da,bende blossomi sipariş ettim ayın 16 sında.Turkıyeye gelmesını bekleyememmmmmmmm