Kızlar burda konu dışı çok mesajlaşma oluyor ve bundan dolayı da bana şikayet geliyor. Lütfen konu dışı ve günaydın, naber, nasılsın gibi mesajlarınızı özel mesaj olarak atın birbirinize topiği amacından saptırmayalım güzeller öperim.
Kızlar dayanamadım..dun cok kotu bırsey yaptım,Okypete bilir bilmiyorumkismile
Dior un henuz ulkemıze gelmesıne ıkı ay olan rujunu sıparıs ettım,bir de Fekkai boya sıparıs ettim..
pişmanım..itiraf edıyorum..
umarım sac boyası kafama kuş kondurur,yoksa feci sekılde kazık yedim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
penswan ve okypetenın de basının etını yedım zaten yeterince.Okypete kusacaktı artık aynı sacı gormekten kaydirigubbakcemile3[/QUOTE
çok mu pahalı bu fekkai..ne kadan?:uhm:
canım tuzlu biraz,birde turkıyeye shipping yoktu,amerikadanhemeal.com ustunden aldım bende.o zaman shippingle beraber bayagı tuzlu oldu.
ben deneyeyım,fotograflayayım,isteyen olursa ozelden anlatırım
Promosyonlanlar o linktede bahsedilsin ama burada da bahsedilsin .İlarzucum en şu ürünü şu fiyata aldım şöyle bir kampanyadan yararlandım demenin kimseye bir zararı yok bence .
peki donut, deneyince fikirlerini alırız..
güle güle kullan..
Promosyonlanlar o linktede bahsedilsin ama burada da bahsedilsin .İlarzucum en şu ürünü şu fiyata aldım şöyle bir kampanyadan yararlandım demenin kimseye bir zararı yok bence .
en son minik kuşum lancome hypnose mascara aldı
waterprooflugu illallah dedirtti
cıkmıyo anasını satim kirpik kalmicek yakında şeyimde
gözümde,
neyse gel gelelim ben hala diorshow'un üstüne mascara tanimiyorum
güle güle kullan kontescim :)))) işe yararlar inşallah
donutcum hoşgeldin canım özledik seni :))))
günaydın bayanlar iyi sabahlar
kızlar bir yardım edin bana
max ın pudrasını kullanıyordum neredeyse bitiyor
clınuqe yada shisedio almayı düşünüyorum
hangisini tavsiye edersinis bebeklerim bana
evet kesın gosterıcem,catlarım :)) cok heves ettım bu kez ilk defa bır renge magrentacım.
sence de gzuel degıl mı baksana bir ?