- 22 Nisan 2010
- 2.147
- 4
saolun bebiklerimmm:kedi:
doyamadım rapunzelliğe sempatiksalakcinni
İyi etmişsin canım valla, saç bakımı da cilt kadar önemli... bayanssulusmile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saolun bebiklerimmm:kedi:
doyamadım rapunzelliğe sempatiksalakcinni
İyi etmişsin canım valla, saç bakımı da cilt kadar önemli... bayanssulusmile
güle güle kullan kontescim :)
saol canım benim bu parfümerilerdekiler öyle malesef sen alana kadar bişi sölemezler kasada öle kalırsın uyuz oluyorum bende iyi yapmamışın almamakla bende almazdım sırf o şekilde davrandılar die
süpermiş donutum yaww çok hoş duruoooooooo
günaydın bayanlar iyi sabahlarrrrr :)bayanssulusmile
Aaa donut ban yedi heralde geir inşallah hemen mafoldumben
Donutum yorumunudda swatchınıda yayınladım çok çok teşekkür ederim sana Şeniz
donutuma noooldubilmiyorumkismile
donutum ve tüm arkadaşlar işte davetiyeniza.s
http://www.kadinlarkulubu.com/makya...ar/390789-nil-makyaja-kadina-dair-hersey.html
Donut yooookkk, okypete yooookkkk.... :çok üzgünüm:
güle güle kullan kontescim :)))) işe yararlar inşallah
Günaydın hatunlaropuyorumnanaktan donutummm hoşgeldin bebikima.s.
Kızlar dayanamadım..dun cok kotu bırsey yaptım,Okypete bilir bilmiyorumkismile
Dior un henuz ulkemıze gelmesıne ıkı ay olan rujunu sıparıs ettım,bir de Fekkai boya sıparıs ettim..
pişmanım..itiraf edıyorum..
umarım sac boyası kafama kuş kondurur,yoksa feci sekılde kazık yedim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
penswan ve okypetenın de basının etını yedım zaten yeterince.Okypete kusacaktı artık aynı sacı gormekten kaydirigubbakcemile3
Dior un henuz ulkemıze gelmesıne ıkı ay olan rujunu sıparıs ettım,bir de Fekkai boya sıparıs ettim..
umarım sac boyası kafama kuş kondurur,yoksa feci sekılde kazık yedim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
penswan ve okypetenın de basının etını yedım zaten yeterince.Okypete kusacaktı artık aynı sacı gormekten kaydirigubbakcemile3
evet kesın gosterıcem,catlarım :)) cok heves ettım bu kez ilk defa bır renge magrentacım.
sence de gzuel degıl mı baksana bir ?
bal rengi gibi , yakışır , zaten beyazsın , bi de koyu renk olunca çok güzel parlıyor , çok sağlıklı görünüyor.
güzelmiş canım aynı renk tutar inşallah bende koyu renk istiyorum ama röfleye o kadar alıştım ki kendi saç rengim bile koyu gelio
penswan ve okypetenın de basının etını yedım zaten yeterince.Okypete kusacaktı artık aynı sacı gormekten kaydirigubbakcemile3[/QUOTE
çok mu pahalı bu fekkai..ne kadan?:uhm: