Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

canım sende cıcıler almıssın,gule gule kullan bebegim

Aaa donut ban yedi heralde geir inşallah hemen mafoldumben
Donutum yorumunudda swatchınıda yayınladım çok çok teşekkür ederim sana Şeniz

canım tesekkur ederım,kıymet verip topıgınde yayınladıgın için

donutuma noooldubilmiyorumkismile

yıkılmadım ayaktayım balım :))))

canım ellerine saglık...cok ıyı ettin,lazımdı boyle bir başlık..en azından dogru ve tarafsız bilgi olacak..

Donut yooookkk, okypete yooookkkk.... :çok üzgünüm:

olumunekankayizsmile yerim seni Red Sonjam a.s.

Livcim sende ciciler mi aldın gule gule kullan balım

Kızlar herkese gunaydınlar,herkes cıcılerını gule gule kullansın hihoyyyt

Kızlar dayanamadım..dun cok kotu bırsey yaptım,Okypete bilir bilmiyorumkismile

Dior un henuz ulkemıze gelmesıne ıkı ay olan rujunu sıparıs ettım,bir de Fekkai boya sıparıs ettim..

pişmanım..itiraf edıyorum..

umarım sac boyası kafama kuş kondurur,yoksa feci sekılde kazık yedim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

penswan ve okypetenın de basının etını yedım zaten yeterince.Okypete kusacaktı artık aynı sacı gormekten kaydirigubbakcemile3

amannn boşver içinde kalıcağına dolabında kalsınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

vayyyyyyy senden bu sozlerrr :)))
valla kac gunde gelır onuda bılmıorum,boyanın bır yandan super cıkmasını ıstıorum.bır yandan ıstemıorum :))

guzel cıkarsa her 2 ayda bır almak zorunda kalacagım,bir de o var yani :)))

OOOOOO maşallah maşallah sadece ruj almandan iyidir canım hadi hayırlısı olsun gelsinde görelim bakalım nasılmış :)))

evet kesın gosterıcem,catlarım :)) cok heves ettım bu kez ilk defa bır renge magrentacım.
sence de gzuel degıl mı baksana bir ?

bal rengi gibi , yakışır , zaten beyazsın , bi de koyu renk olunca çok güzel parlıyor , çok sağlıklı görünüyor.

evet kesın gosterıcem,catlarım :)) cok heves ettım bu kez ilk defa bır renge magrentacım.
sence de gzuel degıl mı baksana bir ?

güzelmiş canım aynı renk tutar inşallah bende koyu renk istiyorum ama röfleye o kadar alıştım ki kendi saç rengim bile koyu gelio

bal rengi gibi , yakışır , zaten beyazsın , bi de koyu renk olunca çok güzel parlıyor , çok sağlıklı görünüyor.

evet canım,benımde sac rengim acıktır.ama koyuya alıstım sanırım

güzelmiş canım aynı renk tutar inşallah bende koyu renk istiyorum ama röfleye o kadar alıştım ki kendi saç rengim bile koyu gelio

bende tam tersıne alısmısım magrentacım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…