Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Insallah canım,feci heves ettım.Cunku bıktım artık kuaforlere servet yatırıp basarısız sonuclar almaktan

ınsallah canım,feci heves ettım.cunku bıktım artık kuaforlere servet yatırıp basarısız sonuclar almaktan

donut merhaba

cıldım t bolgesı harıc kuru acık bugday-beyaz tenlıyım cıldım sorunlu degıl ama ben pembemsı duran pul pul olmıycak kalıp gıbı olmayan bır pudra arıyorum. Sende fıkrını soylersen cok sevnırım. Sımdıden cok tesekkurler

gurbikoooooooooo :teytey:

havai fişek patlatma şeysi

çiçem o diorun çok övdüğün rimelinin fotosunu bi koysana benim bitti rimel deniyecem ben onu.. bir de gür ve uzun mu yohusam sadece birinin etkisini mi veriyor?

aşkitom işte şu rimelseeesi
DiorShowBlackout.jpg

yalniz diorshow serisi ile kariştirma
bu blackout serisi
daha böle smokey eyes tarzına has bi ürün

aşkitom işte şu rimelseeesi
[ımg]http://2.bp.blogspot.com/_cjirtvaı2bm/tıwnofkcfpı/aaaaaaaaapa/1fkpewk9-dc/s400/diorshowblackout.jpg[/ımg]
yalniz diorshow serisi ile kariştirma
bu blackout serisi
daha böle smokey eyes tarzına has bi ürün

merhaba gurbaa prensens senı burdakı makyaj yorumlarından ve makyaj bılgınden tanıyorum. Topıgınıde sonuna kadar okudum. Bıraz gec olacak ama tebrık etmek ıstıyorum evlılıgını. Allah mesut etsın. Sevgıler

Insallah canım,feci heves ettım.Cunku bıktım artık kuaforlere servet yatırıp basarısız sonuclar almaktan

Aynen canım, bende uzun süredir kendim boyuyorum saçlarımı...Loreal kullanıyorum ama Fekkai'den memnun kalırsan haber ver canım, bende yurtdışına gittiğimde alayım...

merhaba gurbaa prensens senı burdakı makyaj yorumlarından ve makyaj bılgınden tanıyorum. Topıgınıde sonuna kadar okudum. Bıraz gec olacak ama tebrık etmek ıstıyorum evlılıgını. Allah mesut etsın. Sevgıler

merhaba canım
teşekkür ederim opuyorumnanaktan
sevgili kocacim pcyi yasaklayana kadar buralardayim inşallah kaydirigubbakcemile

merhaba canım
teşekkür ederim opuyorumnanaktan
sevgili kocacim pcyi yasaklayana kadar buralardayim inşallah kaydirigubbakcemile

EVET INANIRMISIN SENI AZ ONCE BURADA GORUNCE COK SEVINDIM. YAZILARINDAN YORUMLARINDAN NE BILIM TARZINDAN SANIRIM TANIMASAMDA SEVDIM SENI Şeniz . USTELIK MAKYAJ DUSKUNU BIRI OLARAK SENIN YAZDIKLARINDAN DA COK BILGI SAHIBI OLMUS OLDUM

EVET INANIRMISIN SENI AZ ONCE BURADA GORUNCE COK SEVINDIM. YAZILARINDAN YORUMLARINDAN NE BILIM TARZINDAN SANIRIM TANIMASAMDA SEVDIM SENI Şeniz . USTELIK MAKYAJ DUSKUNU BIRI OLARAK SENIN YAZDIKLARINDAN DA COK BILGI SAHIBI OLMUS OLDUM

azıcık da yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
yalnız makyaj bir hastalık alsanaalsanasmile
millet hamileliğinde yemek içmek aş erer
ben ha bire makkaj malzemesi kıyafet papuç neyim aş eriyorum :kedi:

:asigim:
azıcık da yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
yalnız makyaj bir hastalık alsanaalsanasmile
millet hamileliğinde yemek içmek aş erer
ben ha bire makkaj malzemesi kıyafet papuç neyim aş eriyorum :kedi:

CANIM HAMILEMISIN? YA OYLEYSE SENIN ADINA COK SEVINDIM CANIM ALLAH ANALI BABALI BUYUTSUN SAGLIKLA AL KUCAGINA :asigim:

Aynen canım, bende uzun süredir kendim boyuyorum saçlarımı...Loreal kullanıyorum ama Fekkai'den memnun kalırsan haber ver canım, bende yurtdışına gittiğimde alayım...

canım o zaman benden cekecegın olur :))) 60 dolar verdım shıppınge :)))

eger begenırsem sen kendıne alırken bana da bir kutu alıverırsın :))

donut merhaba

cıldım t bolgesı harıc kuru acık bugday-beyaz tenlıyım cıldım sorunlu degıl ama ben pembemsı duran pul pul olmıycak kalıp gıbı olmayan bır pudra arıyorum. Sende fıkrını soylersen cok sevnırım. Sımdıden cok tesekkurler

canım aslında bu tarz cılde fondoten daha ıyı olur,ama su bazlı fondoten..

nemsız bolgelere nem saglayacak,yaglı bolgeyı yaglandırmayacak..

ama illa pudra dersen burda clinique kullanan arkadaslar cok memnun.Tam senin cildine uygun bir pudrası var.Superpowder Double Face Makeup pudra..bu sıkıstırılmıs,ortuculugu olan bır pudra

canım o zaman benden cekecegın olur :))) 60 dolar verdım shıppınge :)))

eger begenırsem sen kendıne alırken bana da bir kutu alıverırsın :))

canım aslında bu tarz cılde fondoten daha ıyı olur,ama su bazlı fondoten..

nemsız bolgelere nem saglayacak,yaglı bolgeyı yaglandırmayacak..

ama illa pudra dersen burda clinique kullanan arkadaslar cok memnun.Tam senin cildine uygun bir pudrası var.Superpowder Double Face Makeup pudra..bu sıkıstırılmıs,ortuculugu olan bır pudra

canım cevabın ıcın cok tsk ederım. su bazlı fondoten hıc kullanmadım onerebılecegın bır marka varmı? cunku henuz severerk cıldıme uygun kullanacagım bır fond. bulabılmıs degılım.ben surdukten sonra ten rengımı koyulastıran fond degılde gun boyu rengını koruyan pembemsı bır renk arıyorum ama bulamadım :sinifsinif:

Ahaha :) ayıp ettin canım, alırım tabii...iş ki bi gideyim de yurt dışına kaydirigubbakcemile2

işin kotusu hosuma gıderse cıddı cıddı 2 ayda bır alacagım,aman içime sinsinde alayım.

canım cevabın ıcın cok tsk ederım. su bazlı fondoten hıc kullanmadım onerebılecegın bır marka varmı? cunku henuz severerk cıldıme uygun kullanacagım bır fond. bulabılmıs degılım.ben surdukten sonra ten rengımı koyulastıran fond degılde gun boyu rengını koruyan pembemsı bır renk arıyorum ama bulamadım :sinifsinif:

canım fıyat skalan var mı ? cunku ben sana turk marka onermeyecegım.

Donutıımmmm güle güle kullan canım :)
Vallahi bu kadar muhabbetin üzerine, saçımı boyatmadığım halde meraklandım :))) sonucu bekleyenler arasında ben de varım :) Renk de sana yakışacak bence...

Kontesscim sen de ojeni güle güle kullan....

X