Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Canım güle güle kullan...
Bidenem güzel günlerde sür sürüştür canım...

canım valla benim arkadaşıma da doktor tavsiye etmiş o çok memnundu netten de çok güzel yorumlar okudum bi deneyim dedim memnunum şimdilik:)
ama yağlı ciltlerde kötü sonuçlar yaratabilirmiş

kesinlikle.
yeni aldığım givenchy kızılkahve göz kalemini,kullanılmayanlar sepetine yolladım.
sürdüm. sonuç.
facia. çok kötü oldu bende....

ya kusum cok riskli bakırkahve goz kalemleri,yorgun gosterebılıyor.

ay hihi ben de bi tek bende mi olmuor bu kahve kalemler diordum delikafadulden gozlerim genelde yorgundur benm herhalde o yuzden diordum :kedi: gercekten de daha da yorgun gosterior. eyvahedigeldismile

Kontess ,cafelette ,lipgloss, magrenta iyi günlerde kullanın şekerler

Bugün Aliv Avien 1 Alana 1 Hediye kampanyası için Hobiye uğradım .2 saat hangi ruju alabilirim diye baktım içime sinen 2 ruj buldum. Sanıyordum ki 1 ruj alınca diğeri bedavaya gelecek.Aslında kampanya söylemiş 1 ürün alana far hediye ediyorlarmış (tabi bunu belirtmemişler, son anda şoke olamanız kaçınılmaz )lmaz: Gıcık oldum birşey almadım .Satıcı kızda uyuzun tekiydi zaten
Aklım halen o rujlarda başka bir yerden alacağım artık :sinifsinif:

ben de max ın kampanyası için gittim
elimdeki tarihe göre bugün kampanyanın son günüydü ama habidekiler arife gününde bitrmşler o kampanyayı
nası şey anlamdım:1shok:

Minicim stilanın swatchi ve kapatıcılık ozelligi,bu no 3 light tonu..bana biraz koyu oldu ama bilerek koyu aldım bu kez

ya kusum cok riskli bakırkahve goz kalemleri,yorgun gosterebılıyor.

canım benim gözlerim açık kahve.. gözlerimin içine kahve rengi kalem çekince rengi daha belirginleşiyor hoşuma gidiyoropuyorumnanaktan

lattecim gizli olma ama özlüom seni be hacııı sen biraz daha bekle yollarlar heralde 6 ayda bir alışveriş yapınca yolluolar herlade ben ilkini aralıkta yapmıştım hehehe
ne alcan çilekten göremedim

tamam hacuuu senin için arada yazarımkaydirigubbakcemile3
kahve rengi kalem koydum resmi görmedinmi canım

Minicim stilanın swatchi ve kapatıcılık ozelligi,bu no 3 light tonu..bana biraz koyu oldu ama bilerek koyu aldım bu kez

renkli nemlendirici alıcam bende ama ysl ve shisedo diye düşünüyordum şimdik sen aklımı karıştırdın donutumbilmiyorumkismile

ysl alma bence,buyuk ıhtımal bu ne dıyeceksın :)
shiseido guzel evet ama aralarında en yogunu stilaymıs.bir de dior guzeş

Lipgloss, Kontess, Magrenta
Güle güle kullanın kızlar, hepiniz çok güzel ciciler almışsınız opuyorumnanaktan

ysl alma bence,buyuk ıhtımal bu ne dıyeceksın :)
shiseido guzel evet ama aralarında en yogunu stilaymıs.bir de dior guzeş

ya böyle yüzümde simli şeyler sevmiyorum ama çokta mat ve koyu dursun istemiyorum
:kararsızüyesmilesi:

shisedo daha pembemsi duruyor sanırım
bide shisedo ve dior a bakmam için sevile gitmem lazım ama sevildekiler beni deli ediyor hep başka ürünü tavsiye ediyolar

çilektenmi alsam acepbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…