- 1 Aralık 2008
- 7.128
- 17
Kızlar burda konu dışı çok mesajlaşma oluyor ve bundan dolayı da bana şikayet geliyor. Lütfen konu dışı ve günaydın, naber, nasılsın gibi mesajlarınızı özel mesaj olarak atın birbirinize topiği amacından saptırmayalım güzeller öperim.
Ayın 6 sında şu mesajı yazmıştım canlar. Tekrar edeyim dedim, belki gözden kaçıranlar oldu. Şikayetler gelmeye devam ediyor çünkü... Lütfen diğer üyelerin de konularımızı verimli kullanmalarını engellemeyelim. Konu dışı mesajlarla gereksiz yere sayfayı doldurmayalım. Burası bireysel bir topik olmadığından insanlar muhabbete gelmiyor ürün alıyor yada almak istiyor o ürün ile ilgili fikir edinmek istiyor.
Lütfen duyarlı olalım canlarım. Çok öperim.
Bir de iki önemli şey daha söyleyeyim. Aralarda markaların promosyonlarını paylaştığınızı gördüm canlar. Alttaki linkte sırf onun için açılmış bir konu var. Orda paylaşırsak, makyaj bölümümüz için açılmış konularda dengeyi sağlayabiliriz. Üyeler aradıkları konuları daha çabuk bulabilirler.
http://www.kadinlarkulubu.com/makya...r/233314-indirimli-urunleri-paylasalim-9.html
İkincisi ise aldığınız ürünler size özel, diğer sitelerde yayımlanmasını istemiyorsanız fotoğraf eklerken gelişmiş aramaya basın, sayfanın aşağısında eklenti ekle diye bir buton çıkacak. Oraya göz at kısmına yüklerseniz fotoğraflarınız kadınlar kulübü logosu ile çıkacak, üzerine tıklayınca büyüyecek. Böylelikle kimse sizin fotolarınızı alıp başka sitelerde kullanamayacak.:lepi:
Çok teşekkürler öpüyorum lolipop şekerleri...