Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Kızlar burda konu dışı çok mesajlaşma oluyor ve bundan dolayı da bana şikayet geliyor. Lütfen konu dışı ve günaydın, naber, nasılsın gibi mesajlarınızı özel mesaj olarak atın birbirinize topiği amacından saptırmayalım güzeller öperim.

Ayın 6 sında şu mesajı yazmıştım canlar. Tekrar edeyim dedim, belki gözden kaçıranlar oldu. Şikayetler gelmeye devam ediyor çünkü... Lütfen diğer üyelerin de konularımızı verimli kullanmalarını engellemeyelim. Konu dışı mesajlarla gereksiz yere sayfayı doldurmayalım. Burası bireysel bir topik olmadığından insanlar muhabbete gelmiyor ürün alıyor yada almak istiyor o ürün ile ilgili fikir edinmek istiyor.

Lütfen duyarlı olalım canlarım. Çok öperim.

Bir de iki önemli şey daha söyleyeyim. Aralarda markaların promosyonlarını paylaştığınızı gördüm canlar. Alttaki linkte sırf onun için açılmış bir konu var. Orda paylaşırsak, makyaj bölümümüz için açılmış konularda dengeyi sağlayabiliriz. Üyeler aradıkları konuları daha çabuk bulabilirler.

http://www.kadinlarkulubu.com/makya...r/233314-indirimli-urunleri-paylasalim-9.html

İkincisi ise aldığınız ürünler size özel, diğer sitelerde yayımlanmasını istemiyorsanız fotoğraf eklerken gelişmiş aramaya basın, sayfanın aşağısında eklenti ekle diye bir buton çıkacak. Oraya göz at kısmına yüklerseniz fotoğraflarınız kadınlar kulübü logosu ile çıkacak, üzerine tıklayınca büyüyecek. Böylelikle kimse sizin fotolarınızı alıp başka sitelerde kullanamayacak.:lepi:

Çok teşekkürler öpüyorum lolipop şekerleri...

Kızlar dayanamadım..dun cok kotu bırsey yaptım,Okypete bilir bilmiyorumkismile

Dior un henuz ulkemıze gelmesıne ıkı ay olan rujunu sıparıs ettım,bir de Fekkai boya sıparıs ettim..

pişmanım..itiraf edıyorum..

umarım sac boyası kafama kuş kondurur,yoksa feci sekılde kazık yedim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
penswan ve okypetenın de basının etını yedım zaten yeterince.Okypete kusacaktı artık aynı sacı gormekten kaydirigubbakcemile3[/QUOTE

çok mu pahalı bu fekkai..ne kadan?:uhm:

canım tuzlu biraz,birde turkıyeye shipping yoktu,amerikadanhemeal.com ustunden aldım bende.o zaman shippingle beraber bayagı tuzlu oldu.
ben deneyeyım,fotograflayayım,isteyen olursa ozelden anlatırım

Promosyonlanlar o linktede bahsedilsin ama burada da bahsedilsin .İlarzucum en şu ürünü şu fiyata aldım şöyle bir kampanyadan yararlandım demenin kimseye bir zararı yok bence .

Promosyonlanlar o linktede bahsedilsin ama burada da bahsedilsin .İlarzucum en şu ürünü şu fiyata aldım şöyle bir kampanyadan yararlandım demenin kimseye bir zararı yok bence .

Evet katılıyorum bende,bence marka verılmelı,yorum yapılmalı.Ancak bu sekılde faydalı olur.

peki donut, deneyince fikirlerini alırız..
güle güle kullan..

tamam canım fazla anlatmadım,malum kurallar fisfisfis

Tabi ki canım paylaşalım bence de. Ben direk sadece promosyon mesajları yazan arkadaşlardan bahsediyorum. Şu markada şu üründe indirim var diye direk yazan arkadaşlardan. Satın almamış yani haber veriyor sadece indirimi o kadar.

Hani belki o topikten haberi yoktur üyelerin oraya koysunlar veya oraya da.... diğer topikler de hareketli devam etsin diyorum.

Son düzenleme:
en son minik kuşum lancome hypnose mascara aldı
0623_Lancome_hypnose%20mascara.jpg

waterprooflugu illallah dedirtti :p
cıkmıyo anasını satim kirpik kalmicek yakında şeyimde
gözümde :p,
neyse gel gelelim ben hala diorshow'un üstüne mascara tanimiyorum

en son minik kuşum lancome hypnose mascara aldı
0623_Lancome_hypnose%20mascara.jpg

waterprooflugu illallah dedirtti :p
cıkmıyo anasını satim kirpik kalmicek yakında şeyimde
gözümde :p,
neyse gel gelelim ben hala diorshow'un üstüne mascara tanimiyorum

gurbikoooooooooo :teytey:

havai fişek patlatma şeysi

çiçem o diorun çok övdüğün rimelinin fotosunu bi koysana benim bitti rimel deniyecem ben onu.. bir de gür ve uzun mu yohusam sadece birinin etkisini mi veriyor?

kızlar bir yardım edin bana
max ın pudrasını kullanıyordum neredeyse bitiyor
clınuqe yada shisedio almayı düşünüyorum
hangisini tavsiye edersinis bebeklerim bana

donut um cildim karma
t bölgesi yağlı ve sivilce izlerim var
gözenekler belirginn :KK43::KK43:
ay nefret ettim kendimden :roflol::roflol::):)

kusum o zaman sanada shiseido pureness lazım :)))))))

yakında bu urunden komısyon alacagım :))
şaka bir yane muthiş bir kapatıcılık beklemıyorsan şiddetle onerırım,bu seri tamamen senın saydıgın krıterlere hizmet edıyor

tamam donut um zaten onu aklıma sen sokmuştun :):)
fiyat ne civarlarda canım hazırlıksız çıkmayalım :)

canım sevılde 56ydi en son,ama bır kez ambalajını alınca sonra içini alıyorsun,ambalaja para odemıyorsun

evet kesın gosterıcem,catlarım :)) cok heves ettım bu kez ilk defa bır renge magrentacım.
sence de gzuel degıl mı baksana bir ?

Donutcum renk süper, eminim Fekkai'nin boyası harikadır! Bu arada saçların uzun mu canım? 1 kutu boya çok uzun saça yetmiyor da....

Canım hayır upuzun saclarımı kısacık kestırdım :))

Bende cok begendım rengi,umarım ıstedıgım sonucu alırım canım

X