Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
arkadaşlar elf ten alışveriş yapmak istiyorum ama
30 £ (İngiltere Over Siparişler On Ücretsiz Nakliye ) DENİLİYOR...
bunun üzerinde olursa kargo ücreti yok değilmi?
önceden sınır daha düşük bir ücretti diye hatırlıyorum sanki..

Livciiimmmmm canıımmmm çok sağol a.s.
Kokuları yok hayatım ya, sen söyleyince bi daha baktım. Bilmiyorum belki de bana gelmiyordur :)) ama gloss yapıları berbat. Bunu çok net söyleyebilirim...

yarına kadar freeshipping var canım 10 strerlin üstü kargo bedava sipariş yerinde kupon bölümü var kodu oraya yazıcaksın arka sayfalarda ve elf aldı topikte kodu belirtmiştim canımboshayallersmile

Aman Flormarcılar alınmasın yani ben bıraz huyluyum agır gelıyor dudagımda rahatsı zoluorum hemen yalanmaya baslıorum :))))

Beybiler yazamadım ama takipteyim herkes yine çok güzel şeyler alıyor. Ben bugün hiç yoktan bişiler aldım hemen paylaşayım dedim..

Josephine güle güle kullan canım. Yeşilli farına bayıldım, markası nedir onun?:uhm:

Teşekkürler , farı yakından göstereyim canım istersen..

Hiç adetim değildir ucuz bilmediğim markalar almak ama far Rapsodi marka,rengini çok beğendiğim için aldım ben de.. Pırıltılı hoş bişi çıktı şansıma :)

Ayy renkleri yakından daha da güzlemiş:asigim: Bulduğum yerde ben de alıcam kesinhihoyyyt tekrardan güzel günlerde kullan canım..

Beybiler yazamadım ama takipteyim herkes yine çok güzel şeyler alıyor. Ben bugün hiç yoktan bişiler aldım hemen paylaşayım dedim..

canım güle güle kullanopuyorumnanaktan
farların rengi ne kadar hoş öylehihoyyyt

herkes aldıklarını güle güle kullansın kızlar

ben de bugün bunları sipariş ettim

DDF sülfür maskesi

yine DDF kurutmayan hassas temizleme jeli mi artık neyse :)

günlük nemlendirici

ve Clinique in rimeli

uzun zamandır alışveriş yapmamıştım bunlara ihtiyacım vardı iyi geldi :)

Womanizer ben DDF'i çok severim. Sürekli kullandığım markadır. Güle güle kullan, çok güzel şeyler almışsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…