lfbrlscigimmmmmmm çok güzeller güle güle kullan canım kaydirigubbakcemile5Nedense Flormar gloss ve rujlarının kokusunu hiç beğenmiyorum bir de pastel .Bu topikten birisi tavisye etmişti galiba aman allahım kokuları berbatmış pastelin ohaoldumsmile
arkadaşlar elf ten alışveriş yapmak istiyorum ama
30 £ (İngiltere Over Siparişler On Ücretsiz Nakliye ) DENİLİYOR...
bunun üzerinde olursa kargo ücreti yok değilmi?
önceden sınır daha düşük bir ücretti diye hatırlıyorum sanki..
Ya ben glossta YSL diorum kızlar,on tane flormar olacagına bır tane YSLm olsun :asigim:
tşk ederim halettim canımyarına kadar freeshipping var canım 10 strerlin üstü kargo bedava sipariş yerinde kupon bölümü var kodu oraya yazıcaksın arka sayfalarda ve elf aldı topikte kodu belirtmiştim canımboshayallersmile
Aman Flormarcılar alınmasın yani ben bıraz huyluyum agır gelıyor dudagımda rahatsı zoluorum hemen yalanmaya baslıorum :))))
Çok doğru mantık canım, aynen vereliniortak Gidicem YSL'den 1 tane benim tonum olan kahve-bej bi gloss alıcam zemuszemus
Josephine güle güle kullan canım. Yeşilli farına bayıldım, markası nedir onun?:uhm:
Beybiler yazamadım ama takipteyim herkes yine çok güzel şeyler alıyor. Ben bugün hiç yoktan bişiler aldım hemen paylaşayım dedim..
Teşekkürler , farı yakından göstereyim canım istersen..
Hiç adetim değildir ucuz bilmediğim markalar almak ama far Rapsodi marka,rengini çok beğendiğim için aldım ben de.. Pırıltılı hoş bişi çıktı şansıma :)
YSL denemeye gittiğimde onuda kokusunu beğenmedim .Galiba koku konusunda çok hassasım kızlar :kedi:
canım güle güle kullanopuyorumnanaktan
farların rengi ne kadar hoş öylehihoyyyt