bu arada elfte free shipping varmış :))) AUTUMNSHIPEU buyrun kodu
nerdesin sen kız kaç gündürrrohaoldumsmile ösledim:kedi:
yine buca'ya geldim ben
bugün bornova foruma gidicemaklinialirimsmile
bu arada elfte free shipping varmış :))) AUTUMNSHIPEU buyrun kodu
tatil yaptım canım ayvalık dikili gezdim geldim bugün gene burdayım bayanssulusmile bende seni özledim canım bağımlılık yapıo burası vallaaa
bugün foruma gidicen haaaa
o zaman listeleyim
watsons
park bravo (inglot,nine west , la senza :))))))
tbs
dougles
yves rocher
sanırım bu kadar ben bunlardan sadece tbs,watsons ve park bravoya giriom :))))boshayallersmile
gezdim geldim canım :)))) ayy benimki ne acabaaaa ben de ruju çok beğendimkulum nerelerdesın sen yaaaa,
ck nin rengi darling canım
watsons da ne war ki güzel?
tbs ne demek ? onu hiç bilmiyorum
dougles de bilmiyorum
yves ve par bravo listemde zaten :kedi:
body shop'un rujunu çok beğendim,hala da 2 al 1 öde varmış
bi ruj daha alıcam.hediyesini ne alayım emin değilim
aa dikiliye gitmişşşohaoldumsmilebabacğımn memleketiii:kedi:
gezdim geldim canım :)))) ayy benimki ne acabaaaa ben de ruju çok beğendim
tbs body shop canım watsonsda da güzel şeyler oluo canım benim indirimli ürünler oluo ondan dedim john frieda ürünleride oluo bi uğra derim :))))
douglesda tekin acar gibi ama rahatsız edilmeden dolanabiliomuşun canım :)))
tbs hediyesine gelince donutcuğumun mineral allığından al bak o güzeldi yada göz altı kapatıcısı var lightening touch mı ne onu merak ediodum bende :)
body shop un kenevirli ayak kremi için çorabından da alsam mı ki yaa?
18 tl veresim yok hiç ama onsuz da krem işe yaramaz mı ki diye düşünüyorum?
güle güle kullan canım hepsini maşallah ne güzel şeyler almışınnn allıta süper durmuş
günaydın bayanlar iyi sabahlar geçmiş bayramınız kutlu olsun :))))
saol canım seninde kutlu olsun sür sürüştü yeni cicilerinii :))))teşekkürler canım
bu arada,seninde geçmiş bayramın kutlu olsun.a.s.
kontesscimin tavsiyesi üzerine Flormar'a baktım ben de. Bakmışken 5 tane de ruj aldım. Fiyatları çok uygundu. Bir de geçenlerde almış olduğum Max Factor rimelden memnun kaldığım için kahverengiisni de aldım...
Rujların renkleri fotolardaki gibi değil, fotolarda daha çiğ çıktılar. Renkler güzel. Özellikle 3. rujun rengi şahane... Ama tabi glosslar sürdükten bir süre sonra dudağınıza uhu sürmüşsünüz gibi yapış yapış olup sürdüğüne süreceğine pişman ediyorlar adamı...klava:
canım gule gule kullan,cok guzel tonlar secmıssın..
ya maalesef cok agır bir his verıorlar dudaga
kontesscimin tavsiyesi üzerine Flormar'a baktım ben de. Bakmışken 5 tane de ruj aldım. Fiyatları çok uygundu. Bir de geçenlerde almış olduğum Max Factor rimelden memnun kaldığım için kahverengiisni de aldım...
Rujların renkleri fotolardaki gibi değil, fotolarda daha çiğ çıktılar. Renkler güzel. Özellikle 3. rujun rengi şahane... Ama tabi glosslar sürdükten bir süre sonra dudağınıza uhu sürmüşsünüz gibi yapış yapış olup sürdüğüne süreceğine pişman ediyorlar adamı...klava:
saol canım seninde kutlu olsun sür sürüştü yeni cicilerinii :))))
güle güle kullan canım rujları güzel flormarın bende long wear var bidene turuncumsu çok seviom tadı tuzu kokusu yok ama golden rose var hafif kokulu onu pek sevmiom bu yüzden glosların çoğundan nefret ediom ben yapışık yapışık ıslak ıslak ıyyybayanssulusmile
güle güle kullan canım. renkler çok güzelmiş....