okypetem allığın rengine bittim bende bu tonları seviyorum güle güle kullan hayatımopuyorumnanaktan
B&M cim pudranı nerden ve kaça aldın tatlım kullanınca yorumlarını bekliyorumopuyorumnanaktan güle güle kullan cicim
olumunekankayizsmileOkytepemmmmmmmm iyi günlerde kullan cicişlerini Clınıque o pudrasını bende uzun süre kullanmıştım opuyorumnanaktan
Ayyy kızlar geçen gün aldığım flormar farı (far kadını değilim o nasıl bir lafsa) bugun degiştirdim onun yerine anneanneme parfüm kendimede Golden Rose Diamonds lipgloss aldım .Liploss aşıkkkkk oldum resmen, tam benim rengimmm :lepi: nosu :04
Rengi biraz açık çıktı normalde daha koyu canlar
Bunlarda Body Shop 2 al 1 ödeden geçen gün aldıklarım üşendigim için o gün çekmemiştim .Bugün gloss u çekerken bunuda çekeyim dedim sositososito Pudra çok koyu geldi anneme verecegim =(
bugünde bunları aldım
bobbı brown allık
brown berry 14 ve allık fırçam.
.
kızlar hepinizin bayramı kutlu olsun...
şeker tadın da bayramlar diliyorum...
ciciler yine çok güzel hepiniz güle güle kullanın:)
değil tatlım.
bunda biraz daha kahve ağırlıklı çıkmış.
o kadar kahve değil. koyu da değil sürülünce....
bana giden tonlardan beri.
yanakta süper duruyor bugün aldım. ve sürdüm. resmimde yanağımda var...
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...n-cek-gorelim-mesaj15096056.html#post15096056
donut link vermemişim. vereyim bak rujun rengine..
yumusaktır bu allık,super yayılır okypetecım.gule gule kullan canım
cok guzel olmus okypetecım
okypetecım cok hosmus rengi,sana da cok yakısmıs.guzel gunlerde kullan balım
teşekkürler pirhot...liv,okypete güle güle kullanın kızlar:)
siyah far istiyordum ne zamandır..
flormar tekli far almaya karar verdim yerimseniben
bir de avon açılıp kapanabilen siyah göz kalemi aldım bayanssulusmile
Başiyazmalıkız güle güle kullan canım :)
teşekkürler pirhot...
BaSiYaZMaLiKiZ, güle güle kullan ...
güle güle kullan canım
canımg ule gule kullanü,bu far cok dokulme yapmıstı bende,umarım sen memnun kalırsın
hatun beyunun nesi bitkisel yahu,Erkulda bır tane sarısın Beyu standına bakan gorevlı var,yakında kanlı bıcaklı olacagım onunla :)))
Güle güle kullan donutcum en sondakimi ck ruj acebaaaaa rengi süper duruoooooooo madem forum acılmıs,siftahı ben yapayım.Çilek siparişlerim
lancome 118,lancome tarracotta ve hediyesi ck ruj..
ooooo süper durmuş canım güle güle kullan
bugünde bunları aldım...
maybelline 770 ruj.
clınıque super powder duble face powder 02 matte neutral
vede kil..
güle güle kullan canım hepsini maşallah ne güzel şeyler almışınnn allıta süper durmuşbugünde bunları aldım
bobbı brown allık
brown berry 14 ve allık fırçam.
.
güle güle kullan canım banada innova için bitkisel demişlerdi satana güvenmicen giderken araştır öyle git ben içeriğine bakıyorum alırkende bön bön suratıma bakıolar napıom die geçenlerde ruj bakıodum içeriğine baktım kız bakıo napıyorum dieeee içeriğini okuyorum dedim zararsız bu bitkisel test eedilmiş falan dedi uyuz etti paraben varmış almam dedim o ne diooo :))))
güle güle kullan avonun o göz kalemini çok kullamıştım yawww :)))siyah far istiyordum ne zamandır..
Bitkisel tabiki olabili,sonucta bircok urunun hammadesı bitkiler ama bitkisel demek organik demek degil,o manada soylemek ıstemıstım kızlar