Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
canım gule gule kullan cıcılerını,anladıgım kadarıyla yaglı cıldın bayagı bir seninde benim gibi kaydirigubbakcemile3

teşekkürler canım
valla cildim bi tuhaf benim kışları kupkuru hatta soyulacak kadar,yazları yağlı ve nemsiz sempatiksalakcinni ama her halükarda nemsiz gayet karasal özellikler gösteriyo sempatiksalakcinni

kızlar güle güle kullanın hepside çok güzel
kontes ojeler burdayım diyor valla çok şekerler:))) müsait zamanında tırnaklarında görsem mümkünmü 3cü sıradaki ilgimi çektide:)

kontesscim çok tatlı ciciler, güle güle kullan :)

Womanizer güle güle kullan canım nemlendiricini acayip merak ettim mutlaka denemeliyim :kedi:

Kontess güle güle kullan ojeler çok değişikmiş bilmiyorumkismile

teşekkür ederim canlarımmm:kedi:
inş ben de memnun kalırım donutum bakalım sırf sen dedin diye aldım vallaabayanssulusmile

ay ben çok seviyorum böyle renkler
ki artık normal renk kullandığım günler sayılı olmaya başladı
kırmızı ojem yok meselakaydirigubbakcemile3
çok merci diyorumm,
sen de mutlaka dene bence.en azından bi tane bulunsun
sürdükçe sever alışırsın diye düşünüyorumzemuszemus

kızlar güle güle kullanın hepside çok güzel
kontes ojeler burdayım diyor valla çok şekerler:))) müsait zamanında tırnaklarında görsem mümkünmü 3cü sıradaki ilgimi çektide:)

teşekkür ederim leydimmbuyrunnnnnnnnn
tabiki de,, sürdükçe eklerim bebişimmopuyorumnanaktan

he bu arada ; body shop c vit göz çevresi roll on'u&kremi hakkındaki düşüncelerim olumlu yönde.
göz kapaklarımda biriken yağ,parlama ws kalmadı hiç.
bizi tanıştıran magrentama çok teşekkür ederim :kedi:

cano güle güle kullan:smiley-cool:harika ürünler almışsın cildin içinkaydirigubbakcemile5fiyatlarınıda yazarmısın tatlım rica etsemŞeniz
Sen beğendiysen tamamdır :) Yapıları çok hoşuma gitti ucuz olmasına rağmen ve pırıl pırıl. Başka renklerini de alıp eklerim daha sonra :)
estafurullah canımŞeniz:)
ucuz olsa nolucak tatlım..maharet makyajda..renklerde güzel..harika makyajlar yapıcağına eminimolumunekankayizsmile

bebem güle güle kullanojelerin rengi ne kadar hoş:asigim:bu tonları kullanmasamda bende alıyorum
badi şop güzeldir canım,deniz yosunu serisini çok seviyorumhihoyyytrujun rengini eklememişsin amaneyin nesi görelim dimi:dance:

güle güle kullan canım heepsi çok güzel
o renk ocelerdn ben de alıyom bazen anamdan gizli tabak boyuyom süper oluyo:dance:

cano güle güle kullan:smiley-cool:harika ürünler almışsın cildin içinkaydirigubbakcemile5fiyatlarınıda yazarmısın tatlım rica etsemŞeniz

sağol hemşo a.s.bakalım inşallah işe yarar bunlar beni en az 9 ay idare eder zannımcasempatiksalakcinni

çilekten sipariş verdim bunları hemşo temizleyici 48.5 liraydı.

nemlendirici 65 , maske 59 liraydı canım

teşekkür ederim canlarımmm:kedi:
inş ben de memnun kalırım donutum bakalım sırf sen dedin diye aldım vallaabayanssulusmile

canım memnun olacagını dusunuyorum acıkcası,guzel gunlerde kullan kaydirigubbakcemile5

Kızlar gunaydın,Sisleyin yuzde yuz bitkisel urunlerınden denedim..muhtesemler..ama fıyatları acayıp tuzlu bir pudrası 270 tl falan..

Güle güle kullan canım inşallah yarar aldıkların ama bunlar çilekte indirime giriyor %50 temizleme köpüğü ile sülfür jelimi ne 24 tlyemi ne düşüolar işine yararsa indirime kaparsın aklında olsun :)
canım benimmmmmm güle güle kullan maşallah maşallah neler neler alıon böle kızzz batıcannnn heheh
flormarın beyazını aldım ben french yapmak için süper valla bide mavi ve sarısı var :)
bende rengarenk oje severim ama işte zor oluyo
ayyy canım benim ne demek çok bahsi geçti onun burda sadece ben önermedimkiiii :))))
bende bu kremden çok memnunum uzun bi süre değiştirmicem bi çok açıcan faydası olduğuna inanıyorum ben

selam bayanlar :)))) nasılsınızzzzbayanssulusmile

günaydın kızlar yine güzel güzel ciciler almışsınız hepiniz güle güle kullanın sürün sürüştürün opuyorumnanaktan

deme yaaa beğendim o vakit maskeyi
güzelcan

rimel içün bekliim görüşlerini

oyy kurban olsunlar sanaaopuyorumnanaktan çok teşekkürler dadlu dillimmzemuszemus

ŞenizŞeniz

oy ben de bi far aldıydım onu ekliciktim ya netten bakayım bulabilecek miyim

magrentam battık bile vallaa:1ninca:
tanrıçam inan çok denedim ruju çekmeyi ama ne rengi çıktı ne bi şeyi sinir oldum bıraktımklava: bi de gün ışığından deniyim baria.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…