canım gule gule kullan cıcılerını,anladıgım kadarıyla yaglı cıldın bayagı bir seninde benim gibi kaydirigubbakcemile3
kontesscim çok tatlı ciciler, güle güle kullan :)
Womanizer güle güle kullan canım nemlendiricini acayip merak ettim mutlaka denemeliyim :kedi:
Kontess güle güle kullan ojeler çok değişikmiş bilmiyorumkismile
canım cıcılerını gule gule kullan
yani bu konuda hayır falan dıyemeyecegim,o mis koku da begenılmez mi yahu
canım gule gule kullan cıcılerını,anladıgım kadarıyla yaglı cıldın bayagı bir seninde benim gibi kaydirigubbakcemile3
watsons aynen,bende sevmem yerimseniben
yosun ozlu kremi cok ıyı yapmıssın,ben cok begenırım.
ee olsun corapta baska zamana o zaman kuzucum,gule gule kullan cıcılerini canım
kkontesss ojelerin renkleri çok güzel ama ben kullanamıyorum nedense oje konusunda fazla tutucuyum renklerim hep bellidir. Bugün flormarın neon renklerine baktım baktım geri bıraktım sonra kullanamam diye.. Güle güle kullanasın :)
kızlar güle güle kullanın hepside çok güzel
kontes ojeler burdayım diyor valla çok şekerler:))) müsait zamanında tırnaklarında görsem mümkünmü 3cü sıradaki ilgimi çektide:)
cano güle güle kullan:smiley-cool:harika ürünler almışsın cildin içinkaydirigubbakcemile5fiyatlarınıda yazarmısın tatlım rica etsemŞenizherkes aldıklarını güle güle kullansın kızlar
ben de bugün bunları sipariş ettim
DDF sülfür maskesi
yine DDF kurutmayan hassas temizleme jeli mi artık neyse :)
günlük nemlendirici
ve Clinique in rimeli
uzun zamandır alışveriş yapmamıştım bunlara ihtiyacım vardı iyi geldi :)
estafurullah canımŞeniz:)Sen beğendiysen tamamdır :) Yapıları çok hoşuma gitti ucuz olmasına rağmen ve pırıl pırıl. Başka renklerini de alıp eklerim daha sonra :)
diğer hatunlarrr siz de güle güle kullanın cicilerinizi
tek tek alıntı yapmak istemedim :kedi:
bugün ben de bir şeyler aldım
body shop'tan ruj alıcaktım ama Allah'ım sanki geçen gdişimde en güselini almışım,diğerleri iğrençti hiç beğenmedim.renk olarak da pigment olarak da bambaşkaydılar sanki.
ordan sadece yosunlu gündüz kremi aldım.
donutum mesajlarını ben ewden çıktıktan snra yazmşsın o yzden tavsiyelerine bakamadım prd :kedi:
çorap yine almadım,içime otruyo onun fiyatı kıyamıyorum ne bileim:1shok:
yves'de %40 indirim vardı
yarın bitiyormuş şansıma:icecream:
ordan da ruj+balzam+roll on aldım
watson's u hiç beğenmedim
değişik bir hap kutusu buldum , sadece onu aldım
minik küpelerimi koyucam
claire's de aylardır arayıp bulamadığım renkteki ojeleri buldum
en çok bunlara sevindim zaten:hooray:
bir de flormar'ın yeni çıkan nail art serisinden oje aldım
fırçaları eyeliner fırçası gibi incecik,tırnaklara şekiller çizmek için ideal:kedi:
cano güle güle kullan:smiley-cool:harika ürünler almışsın cildin içinkaydirigubbakcemile5fiyatlarınıda yazarmısın tatlım rica etsemŞeniz
ay ben çok seviyorum böyle renkler
ki artık normal renk kullandığım günler sayılı olmaya başladı
kırmızı ojem yok meselakaydirigubbakcemile3
çok merci diyorumm,
sen de mutlaka dene bence.en azından bi tane bulunsun
sürdükçe sever alışırsın diye düşünüyorumzemuszemus
teşekkür ederim canlarımmm:kedi:
inş ben de memnun kalırım donutum bakalım sırf sen dedin diye aldım vallaabayanssulusmile
Güle güle kullan canım inşallah yarar aldıkların ama bunlar çilekte indirime giriyor %50 temizleme köpüğü ile sülfür jelimi ne 24 tlyemi ne düşüolar işine yararsa indirime kaparsın aklında olsun :)herkes aldıklarını güle güle kullansın kızlar
ben de bugün bunları sipariş ettim
DDF sülfür maskesi
yine DDF kurutmayan hassas temizleme jeli mi artık neyse :)
günlük nemlendirici
ve Clinique in rimeli
uzun zamandır alışveriş yapmamıştım bunlara ihtiyacım vardı iyi geldi :)
canım benimmmmmm güle güle kullan maşallah maşallah neler neler alıon böle kızzz batıcannnn hehehdiğer hatunlarrr siz de güle güle kullanın cicilerinizi
tek tek alıntı yapmak istemedim :kedi:
bugün ben de bir şeyler aldım
body shop'tan ruj alıcaktım ama Allah'ım sanki geçen gdişimde en güselini almışım,diğerleri iğrençti hiç beğenmedim.renk olarak da pigment olarak da bambaşkaydılar sanki.
ordan sadece yosunlu gündüz kremi aldım.
donutum mesajlarını ben ewden çıktıktan snra yazmşsın o yzden tavsiyelerine bakamadım prd :kedi:
çorap yine almadım,içime otruyo onun fiyatı kıyamıyorum ne bileim:1shok:
yves'de %40 indirim vardı
yarın bitiyormuş şansıma:icecream:
ordan da ruj+balzam+roll on aldım
watson's u hiç beğenmedim
değişik bir hap kutusu buldum , sadece onu aldım
minik küpelerimi koyucam
claire's de aylardır arayıp bulamadığım renkteki ojeleri buldum
en çok bunlara sevindim zaten:hooray:
bir de flormar'ın yeni çıkan nail art serisinden oje aldım
fırçaları eyeliner fırçası gibi incecik,tırnaklara şekiller çizmek için ideal:kedi:
ayyy canım benim ne demek çok bahsi geçti onun burda sadece ben önermedimkiiii :))))he bu arada ; body shop c vit göz çevresi roll on'u&kremi hakkındaki düşüncelerim olumlu yönde.
göz kapaklarımda biriken yağ,parlama ws kalmadı hiç.
bizi tanıştıran magrentama çok teşekkür ederim :kedi:
lfbrls teşekkürler umarım ben de memnun kalırım
aşkum bu sülfür maskesi gözenek oluşumunu engelliyomuş yağ salgısını düzenliyomuş cildin ben de ilk defa kullancam canoşumvereliniortak
rimeli daha önce kullanmadım aşkum ama yorumlar iyiydi nette elime geçince dener yazarım aşkumŞeniz
oyy kurban olsunlar sanaaopuyorumnanaktan çok teşekkürler dadlu dillimmzemuszemus
Kızlar gunaydın,Sisleyin yuzde yuz bitkisel urunlerınden denedim..muhtesemler..ama fıyatları acayıp tuzlu bir pudrası 270 tl falan..
ay etme buna sararsak ınan bana ıflas ederız :))