- 26 Mart 2009
- 5.546
- 198
Edit butonu kalktı canım... :bbo:
kayıp olmuş canımmm :):)
niye ki ? çok işe yarıyordu halbuki :uhm:sengözlerimebaksanab
Hahahaha :))) Ama ben sana dedim di mi nasıl olsa alıcaksın diye hihoyyyt kaydirigubbakcemile3 Güle güle kullan canım, ikisi de çok yakışmışşşş opuyorumnanaktan
güle güle kullan canım çok güzeller yahuuu senin dudakta zaten bütün rujlar güzel duruoooPPPPP
lattecim ne renk bu kahve gibi mi?
aklinialirimsmile canım hijyen demek ben demek :lepi:
koku takıntılı biri olarak çok önem veririm hijyene bayanssulusmile
sağol canımıniçi opuyorumnanaktan
sen de yeni rujlarını güle güle kullan, ikinciye bayıldım çok doğal durmuşopuyorumnanaktan
nisan kontes donut güle güle kullanın canlar yerimseniben
rosengelım renkler şahane tatlımbayanssulusmile
kontesim güzel günlerde kullan renkler gayet canlı duruyor kaydirigubbakcemile2
donutum 2. renge bittim çok doğal duruyor opuyorumnanaktan
canım şöyle tatlı bi kahve arıyordum acw sitesinde bunu gördüm aşık oldumopuyorumnanaktan ama shipping 16-17 usd
Bu yüzden buna yakın bi ton arıyorum
ben kullanıyorum memnunum yani en azından hem ucuz hem de sürümü kolay bi ürünkızlar bir yardım edin yaa... konu bile açtım bi tane cevap gelmedi
http://www.kadinlarkulubu.com/pudra...elline-dream-mousse-kapatici-kullananlar.html
bu ürünü kullanan var mı aranızda?? indirim varmış bi mağazada, eğer iyi derseniz gidip alıcam
Kızlar cicişlerinizi iyi günlerde kullanın boshayallersmile
Bende body shop makyaj ürünlerinde 2 al 1 öde kampanyasından yararlandım pudra ve maskara aldım .Resimlerini çekmeye çok üşeniyorumpudranın rengini koyu almışsım adamda en açık rengi size göre denemişti =( dinlemedim onu koyusunu aldım =(
göksucum bende sadece mascara alıcaktım başka bi markadanda dipliner alıcaktım
kız önerdi maybellineden al iki ürününü bir tanede bedava seçme hakkın olsun dedi
hemen atladım tabeee :)))
Canım güle güle kullan glossun rengine bayıldım...
Teşekkürler bitanem...Rozencıl güle güle kullan aldıklarını ,paletin renkleri harrrika..ayrıca kaneviçe örtün gözümden kaçmadı..:1shok:yerimseniben
güle güle kullan, glosun rengi çok tatlıymış, numerosunu veya adını yazarmısın şekerim.zemuszemus.
Diğer arkadaşlarda aldıklarını güle güle güzel günlerde kullansınlar..opuyorumnanaktan
Bende body shop makyaj ürünlerinde 2 al 1 öde kampanyasından yararlandım pudra ve maskara aldım .Resimlerini çekmeye çok üşeniyorumpudranın rengini koyu almışsım adamda en açık rengi size göre denemişti =( dinlemedim onu koyusunu aldım =(