Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Şu Avon Care gloss'a bayılıyorum been pespembe oluyor sürünce çok hoş guclubacismile
Çantan da güzelmiş hayatım..
Küpenkleri de eşin almışş çuval alsa mutlu olur insan yaa bayanssulusmilekırmızı kırmızı :KK1:

Hepsini iyi günlerde kullan canım Şeniz

ya ben yanlış sektordeyım kızlar ya,kozmetık ıle ılgılı biriş yapmam lazımdı.Oyle cok ilgi duyuyorum ki anlatamam

Bence de valla... Hem severek yapacağın için çok başarılı olabileceğin bir sektör kozmetik, hem de inanılmaz büyük bir pazar payı var. Bence düşünmelisin :)) Belki ileride bir kozmetik devinin patroniçesi olur, reklamlarında da beni oynatırsın kaydirigubbakcemile3 boshayallersmile

Ben de senarist mi olmalıyım? bilmiyorumkismile kaydirigubbakcemile3

ya ben yanlış sektordeyım kızlar ya,kozmetık ıle ılgılı biriş yapmam lazımdı.Oyle cok ilgi duyuyorum ki anlatamam

donutcum bence freeshop yada tekin acar falan aç franchise aklinialirimsmile
sana bayilik vermiceklerde kime vericekler :jeyyar:
arada bir ugrasan bile o sana yeter aklinialirimsmile

Bence de valla... Hem severek yapacağın için çok başarılı olabileceğin bir sektör kozmetik, hem de inanılmaz büyük bir pazar payı var. Bence düşünmelisin :)) Belki ileride bir kozmetik devinin patroniçesi olur, reklamlarında da beni oynatırsın kaydirigubbakcemile3 boshayallersmile

Ben de senarist mi olmalıyım? bilmiyorumkismile kaydirigubbakcemile3

sen o saçlala Pantene reklamında oynamalısın bence.Hayret ediyorum valla hiç aklına gelmedi canım ya foto falan gondermek

donutcum bence freeshop yada tekin acar falan aç franchise aklinialirimsmile
sana bayilik vermiceklerde kime vericekler :jeyyar:
arada bir ugrasan bile o sana yeter aklinialirimsmile

kızlar o franchise parası ne kadardır haberiniz var mı kaydirigubbakcemile3

yok ya magazacılıga giriyor hem,ben işin imaj kısmına takığım kaydirigubbakcemile3

sen o saçlala Pantene reklamında oynamalısın bence.Hayret ediyorum valla hiç aklına gelmedi canım ya foto falan gondermek

Canım Donutımmm :kedi:
Aslında bu ara fotoğraf filan yollamayı düşünüyorum da... Nasıl bir yol izlemem gerektiğini bilmiyorum bilmiyorumkismile

Canım Pantene bir ara yarışma yapıyordu,o zaman gonderebılırdın

Ama su anda da bir ajansa foto gonderebılırsın,super olur.

X