Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim canlarımm:icecream:
b&m'cim güle güle kullan sen de kuşumm:kedi:
gloss un rengi çok güzelmişş
aldıklarını güle güle kullan canım
gloss un rengi çok tatlı görünüyor boshayallersmile
B&M cim glossun rengi çok şeker güle güle kullan
canım sen nereledesın yahu ,sende mı tatıldeydın yoksa :)
geldim magrentacım nasılsın bakıyım opuyorumnanaktan
naber tatlım nasılsın
SLMMMM kızlarrr hepinisi çok özledimopuyorumnanaktan
20 gündür memleketteyim bayramdan sonra
dönüyorummm bol bol buralarda olucam inşallah :)opuyorumnanaktanooo kim tutar seni coş haydi cicileride koy görelim valla
bende alıyorum yeni cicilerde bi dijital foto edinince koyucam hepsini birden bu gidişle topikçene bana dijital foto hediye etceniz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Donutum ,Magrentam ,Kontesim, güle güle kullanın canlarım ...
Donutum glosslarına bayıldım senin dudağında olunca dahada bayıldım süper duruyorlar ...
Kontesim izmirlilerede bişiler bıraksaydın yafrim aldıkların çok güzel güle güle kullan ...
Benimde 10 gündür beklediğim kargom dün elime ulaştı bugünde sizler için resimledim ....
Palet 49tl ...
Fırçalar hediye geldi ,,,
Kargo ücreti yok...
Yılan yağı kaşlarım için kullanıyorum.Gül yağını cildimi temziledikten sonra pamuğa 1 damla damlatarak yüzümü siliyorum nemlendirmesi çok güzel...Sarımsak yağı kirpiklerime kullanıyorum...
:asigim:
ben geldim canlarım
bugün agora body shop'taydım
görevli çocuk çok ilgili ve bilgiliydi
aklınızda bi ürün var mı dedi ve çıkardım koca listemi
hepsini sordum sırayla,hepsiyle ilgili bilgi verdi saolsun
seçimlerimden dolayı da tebrik etti,çok güzel araştırmışsınız dedi ,sizi andım içimden :kedi:
evett yardımlarınızla aldığım ürünler;
* çilekli body butter da kampanya yoktu ben de onun yerine yasemin kokulusundan aldım ve yanında bir de vücud peelingi hediye aldım.
* yeşil çantalı seri çay ağacı bi şeysi.akne izleri için.elinde reçete ile gelen müşteriler olmuş.ayrıca ben de netten araştırmıştım ama yine de tam güvenemedim ve deneme amaçlı olsun diye seyahat boyunu aldım.
*kenevirli el ve ayak kremini zaten biliyorsunuz.çorap da istiyordum ama 18 tl daha veremedim valla :1ninca:
*magrentacım c vitaminli krem değişmiş,roll on olmuş.ben de ondan aldım.turuncu olan kendisi.
*ruj aldım.donutum 57 yi çok beğenmedim ben başka numero aldım.7 numero çok doğal ve mükemmel bir renk.bi ürün de hediye dediler ben de kapatıcı seçtim.
*minik kutu da karpuzlu dudak balsamı.
Öğrenci alışverişinin kısası makbul, iki adımda tamamladım.. :kedi:
Pudra,concealer ve ojeyi bir kozmetik dükkanından almıştım. Bir kaç gün sonra Gratis'teki Maybelline 3 al 2 öde kampanyasını görünce ondan da faydalanayım dedim :) Kalem ise tamamen tesadüf Dia'dan sinek ilacı alırken kasada farkettim,çok beğendim siyahını da alacağım kalmışsa.
İlgilenen olur mu bilmem ama ben numaraları yazayım:
Maybelline Affinitone Fondoten 03 Light Sandbeige
Maybelline Volume Up The Falsies Mascara
Maybelline New Affinitone Blush 75 Warm Copper
Maybelline Watershine Ruj 108/278 Rose Diamonds
Flormar Pretty Compact Pudra 198
Emily Waterproof Eye Pencil 109
Elite Concealer 211
Pastel Oje 71
c vitaminli zımbırtıyı denedim
alev alev yanıyorum,normal mi:1shok:
bugün aldıklarım,
remington wet2 straight slim.
saç düzleştiricim,
estee lauder göz kremim
tıgı,kaş kalemim
elseve saç bakım serumum ve kremim
clınıque concealerım
güle güle kullan canım ,
ben de 3al 2 ödeden yararlanmak istiyorum acaba sarı rimel dışında başka ne alabilirim maybelline pek kullanmadım açıkcası ?
Rozencıl güle güle kullan aldıklarını ,paletin renkleri harrrika..ayrıca kaneviçe örtün gözümden kaçmadı..:1shok:yerimsenibenDonutum ,Magrentam ,Kontesim, güle güle kullanın canlarım ...
Donutum glosslarına bayıldım senin dudağında olunca dahada bayıldım süper duruyorlar ...
Kontesim izmirlilerede bişiler bıraksaydın yafrim aldıkların çok güzel güle güle kullan ...
Benimde 10 gündür beklediğim kargom dün elime ulaştı bugünde sizler için resimledim ....
Palet 49tl ...
Fırçalar hediye geldi ,,,
Kargo ücreti yok...
Yılan yağı kaşlarım için kullanıyorum.Gül yağını cildimi temziledikten sonra pamuğa 1 damla damlatarak yüzümü siliyorum nemlendirmesi çok güzel...Sarımsak yağı kirpiklerime kullanıyorum...
okişşş...teşekkürederim
Valla rimelinden ben memnunum senelerdir kullanıyorum
arkadaşalrın tavsiyesi üzerine değişiklik olsun diye maxfactor alıcaktım ama dediğim gibi şimdilik kıyamdım okadar para vermeye :)
2 ürünü seçtiten sonra bedavayı seçmek tede serbestsin
şunu veriyoruz diye şartları yok
yanlız aldığın 3 ürünün hangisi düşük fiyatlı ise o hediye oluyomuş
tuhaf ama öyle dedi kız :)
köpük allıklar ,pudra, fondöten,gloss,ruj,eyeliner, herşey var yani seçim senin :lepi:
güle güle kullan, glosun rengi çok tatlıymış, numerosunu veya adını yazarmısın şekerim.zemuszemus.
Diğer arkadaşlarda aldıklarını güle güle güzel günlerde kullansınlar..opuyorumnanaktan
Güle güle kullan canım. Glossun rengi çok tatlı görünüyor. Swatch isteriz :enbuyukkk: kaydirigubbakcemile3
teşekkürederim kızlar
kendi dudağımda değil de küçük fıstık yiğenimin dudağında gösteririm
bu akşam sempatiksalakcinni
canım dudak koyman şart değil, bileğine sürüp foto çeksen yeterli,ben zaten numarasını sormuştum ..