Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Hepinize merhaba ,
Kızlar birşey soracağım ben pek netten alışveriş yapmam ama bazen şu limango,trendyol gibi sitelerde çok hoş şeyler görüyorum aranızda buralardan alışveriş yapan var mı ???

canım ben ınternetten cok alısverıs yaparım,olay ne alacagını bılmekten gecıyor ınan bana.
trendyoldan,markafoniden,limangodan,strawberryden,cheapsmellsten hep alısverıs yaparım ve ınternet alısverısınden cok cok cok memnunum.Yeter ki neyi alacagını bil.

artık param kalmadığı için mat far ihtiyacımı flormardan gidermek zorunda kaldım :roflol:
tanesi 7 tl.

canım bunlar yeni mi ? flormar yeni mi cıkarmıs ?
cok guzel gorunuyorlar,gule gule kullan bebegim

seni pek bir hijyen gordum bebegim :)))

guzel gunlerde mis mis kullan canım benim !

vucut losyonu.deneme amaclı aldıgım sıvı fondoten,loreal toz pudra,yine deme amaçlı aldıgım gece yenileyici nemlendirici krem kışın cildim pul pul oluyor pantene şekillendirici

kışın cildin cok kuru ise kenevirli yuzlu kremını dene body shopun kuşum,guzel gunlerde kullan cicilerini

Günaydın canım :)
Valla ben fenalardayım, bugün feci bir şekilde canım ruj almak istiyor :)) Ama kendimi tutucam, Donuta saklayacağım ruj haklarımı. O bana en güzelini seçer zemuszemus
Sen nasılsın?

ooo bu karsı konulamaz işte :asigim:

:kedi:

vee ben ne yaptım o kadar ruj seramonisinden sonra gittim gecen gun koydugum ysl silky apricotu aldım :)))

yanına birde rose starlet koydum diordan,bugunku alısverısım cok içime sindi valla

eklicem kuşum en kısa zamanda inşşşa.s
bende de 4 lü gri ton farı var çokk memnunumm ama o azcık simli diye bu matından aldım bu sefer

donutum evet canım bunlar yeni çıkmış
buna benzer paleti de vardı hatırlarsan,onlar azcık simli
bunlar tamamen mat.
teşekkürler bebişimm:kedi:

tanrıçam çok sağol bebeğimmm:dance:
sedefimmm,güle güle kullan canım ama bi dahakine küçük boyut eklersen fotoyu,kendi adıma mutlu olucam:kedi:
donutçum güle güle sürüştür bebişimmm,rica etsem müsait bi anında bana rujlarını saysana.yani totalda şu kadar rujum var gibisinden bir rakam ver ,çatlıcam meraktan:roflol:

çoook var kontescim,en cok makyaj sayıda olan rujlarım..yani oturup saymam lazım vakit ayırıp eyvahedigeldismile

kızlar bu renk çok hoşuma gitti.. Ama Türkiye de bu markayı hiç görmedim buna yakın eyeliner varmı bildiğiniz?

Paletteki far renklerinden bir kaç swacht isteyen arkadaşlar olmuştu ancak ekleyebildim kusura bakmayın kızlar...Flaşsız çektim daha iyi anlaşılsın die gün ışığı ve normal ...

b&m'cim buyur canummm
önceden aldığım flormar paletini de ekledim.ona güvenerek aldım zaten bu 2 paleti deas.
dediğim gibi o seri daha simli ve metalik tarzıydı.bu yeni çıkanlar mat.

Hımm ...Sağolun kızlar.

RoseAngel - gözde böyle belirginmi renkler ?

Kontesim baya yoğun renk veriyo güzelll
bu akşam bi inceleyeyim şunu :)

Hımm ...Sağolun kızlar.

RoseAngel - gözde böyle belirginmi renkler ?

Kontesim baya yoğun renk veriyo güzelll
bu akşam bi inceleyeyim şunu :)

Evet canım yoğunluğu aynı şekilde ben şimdi bide 96lık sipariş vericem kahve yoğunluklu olduğu için...

vee ben ne yaptım o kadar ruj seramonisinden sonra gittim gecen gun koydugum ysl silky apricotu aldım :)))

yanına birde rose starlet koydum diordan,bugunku alısverısım cok içime sindi valla

renkler muhteşem görünüyor, çok tatlılar... iyi günlerde kullan şekerim

Hahahaha :))) Ama ben sana dedim di mi nasıl olsa alıcaksın diye hihoyyyt kaydirigubbakcemile3 Güle güle kullan canım, ikisi de çok yakışmışşşş opuyorumnanaktan

güle güle kullan canım çok güzeller yahuuu senin dudakta zaten bütün rujlar güzel duruooo PPPPP

kızlar bu renk çok hoşuma gitti.. Ama Türkiye de bu markayı hiç görmedim buna yakın eyeliner varmı bildiğiniz?

lattecim ne renk bu kahve gibi mi?

seni pek bir hijyen gordum bebegim :)))

guzel gunlerde mis mis kullan canım benim !

aklinialirimsmile canım hijyen demek ben demek :lepi:
koku takıntılı biri olarak çok önem veririm hijyene bayanssulusmile
sağol canımıniçi opuyorumnanaktan
sen de yeni rujlarını güle güle kullan, ikinciye bayıldım çok doğal durmuş
opuyorumnanaktan

rosengelım renkler şahane tatlımbayanssulusmile
kontesim güzel günlerde kullan renkler gayet canlı duruyor kaydirigubbakcemile2
donutum 2. renge bittim çok doğal duruyor opuyorumnanaktan

lattecim ne renk bu kahve gibi mi?

canım şöyle tatlı bi kahve arıyordum acw sitesinde bunu gördüm aşık oldumopuyorumnanaktan ama shipping 16-17 usd
Bu yüzden buna yakın bi ton arıyorum

Aslında maxfactor ün mascarasını alıcaktım ama tek mascaraya 40 tl vermeye içim acıdı
Bende bildiğimden şaşmayıp maybebline aldım yine
maybellineden bi eyeliner birde mascara aldım diye ,2 alana bir bedava varmış, gloss bedavaya geldi yani
3 ürünü 35 tl ye almış oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…