Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
1006749.jpg

Öğrenci alışverişinin kısası makbul, iki adımda tamamladım.. :kedi:

Pudra,concealer ve ojeyi bir kozmetik dükkanından almıştım. Bir kaç gün sonra Gratis'teki Maybelline 3 al 2 öde kampanyasını görünce ondan da faydalanayım dedim :) Kalem ise tamamen tesadüf Dia'dan sinek ilacı alırken kasada farkettim,çok beğendim siyahını da alacağım kalmışsa.

İlgilenen olur mu bilmem ama ben numaraları yazayım:

Maybelline Affinitone Fondoten 03 Light Sandbeige
Maybelline Volume Up The Falsies Mascara
Maybelline New Affinitone Blush 75 Warm Copper
Maybelline Watershine Ruj 108/278 Rose Diamonds
Flormar Pretty Compact Pudra 198
Emily Waterproof Eye Pencil 109
Elite Concealer 211
Pastel Oje 71

Josephine güle güle kullan canım
kaleminden bende de var
rengi cidden harika ama akıyor bende,sinir oluyorum
umarım sen memnun kalırsına.s.

kızlar hepiniz ayrı ayrı güle güle kullanın tek tek alıntı yapmadım hepsi cok güzellerrrrrrrrr
kontesim kenevirli setten cok memnun kalıcaksın bende kullanıyorum dudak balsamı bile bi harika tavsiye ederim...rujun da cok güzelllllll
donutttttttt ysl mafoldumben sanırım anlaşıldı:))))

kızlar hepiniz ayrı ayrı güle güle kullanın tek tek alıntı yapmadım hepsi cok güzellerrrrrrrrr
kontesim kenevirli setten cok memnun kalıcaksın bende kullanıyorum dudak balsamı bile bi harika tavsiye ederim...rujun da cok güzelllllll

merci kuşummm
inş bakalım nasılmışlarŞeniz

Josephine güle güle kullan canım
kaleminden bende de var
rengi cidden harika ama akıyor bende,sinir oluyorum
umarım sen memnun kalırsına.s.

Teşekkür ederim canımcım valla kalem gözümde uyuyakalmışım uyandığımda kalem aynen duruyordu çok şaşırdım :)) Aman aslında bütün kalemler öyle ya da böyle akıyor,akmadığına denk gelmişimdir ben :)

[Öğrenci alışverişinin kısası makbul, iki adımda tamamladım.. :kedi:

Pudra,concealer ve ojeyi bir kozmetik dükkanından almıştım. Bir kaç gün sonra Gratis'teki Maybelline 3 al 2 öde kampanyasını görünce ondan da faydalanayım dedim :) Kalem ise tamamen tesadüf Dia'dan sinek ilacı alırken kasada farkettim,çok beğendim siyahını da alacağım kalmışsa.

Elite Concealer 211
Pastel Oje 71

kalemin aynisi bendede var rengi cok güzel bir kac tane topladim emily kalem cok tavsiye ederim ^^

güle güle kullan cicislerini

Teşekkürler canım yeşil kalmıştı bir tane,bol bol da siyah vardı ama siyah flormarım var şu maviyi bir deneyeyim diye aldım. Kalmışsa diğerlerinden de alıcam memnun kaldım.

ben geldim canlarım
bugün agora body shop'taydım
görevli çocuk çok ilgili ve bilgiliydi
aklınızda bi ürün var mı dedi ve çıkardım koca listemi
hepsini sordum sırayla,hepsiyle ilgili bilgi verdi saolsun
seçimlerimden dolayı da tebrik etti,çok güzel araştırmışsınız dedi ,sizi andım içimden :kedi:
evett yardımlarınızla aldığım ürünler;

* çilekli body butter da kampanya yoktu ben de onun yerine yasemin kokulusundan aldım ve yanında bir de vücud peelingi hediye aldım.
* yeşil çantalı seri çay ağacı bi şeysi.akne izleri için.elinde reçete ile gelen müşteriler olmuş.ayrıca ben de netten araştırmıştım ama yine de tam güvenemedim ve deneme amaçlı olsun diye seyahat boyunu aldım.
*kenevirli el ve ayak kremini zaten biliyorsunuz.çorap da istiyordum ama 18 tl daha veremedim valla :1ninca:
*magrentacım c vitaminli krem değişmiş,roll on olmuş.ben de ondan aldım.turuncu olan kendisi.
*ruj aldım.donutum 57 yi çok beğenmedim ben başka numero aldım.7 numero çok doğal ve mükemmel bir renk.bi ürün de hediye dediler ben de kapatıcı seçtim.
*minik kutu da karpuzlu dudak balsamı.
oy oyyyy kontesimmmmm maşallah maşallah canım benim ne güzel alışveriş yapmışın böleeeee
göz kremi roll on mu olmuş daha güzel olmuştur umarım canım 4-5 ay sonra benim yine almam gerekicek yorumarını bekliyorum :))))
çay ağacı serisinden arkadaşım aldı resmen gözenekleri küçüldü umarım sende de işe yarar canım
kapatıcıyı lightening touch baksaydın keşe (yazamadım gerçi :)

magrentamm bak
buldummmmmmmmmmmmmm:teytey::dance::sm_cool:

oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
güle güle kullan kokoş kontesssss kız ben bunu düğünlerde giyerim sen normalde giyiyorsun yahuuuuuuuuuuuu :))))) ayağında paralansın kuzum giyde koy görelim bakalımm nasılmışş :p
saol kuşumm walla sayenizde:1hug:
benim de çok içime sindi aldıklarım.
fiyatları da 178 tl tuttu.
ruj şöyle bebişim;

flaştan mıdır nedir parlak çıkmış baya
aslında bu kadar parlak değil
ooooo rujun rengi hoşmuş lakin o güzelim dudakların dururken elindeki swatch bana yetmedi :pPPPP
1006749.jpg

Elite Concealer 211
Pastel Oje 71
güle güle kullan canım emily kalem bende var baya bi renk aldım golden rose kalemlerinden daha güzel yumuşak sürümlü :)))

günaydın bayanlar bende dün kendime çanta aldım bide body shopa gittim kapatıcı ve siyah nokta aplikatörüne bakmaya bide şu baked to last serisine ama pek havamda diildim sivilce aplikatörünü aldım kapatıcıyı denedim gözümde denemeye karar verdim hafta sonu bakıcam kısmetse

donutcum sen bi allıkmı almıştın mineralli seriden yoksam baked to lasttan mı allık almıştın hatırlayamadım beni bir aydınlatırmısın acabaaaaaaaa çok hoş duruodu aklımd akalcağına alayım heheheh

1006749.jpg

Elite Concealer 211
Pastel Oje 71

tabi ki ilgilenen olur,o laf mı canım benim.Ne kadar zevkli secimler yapmıssın.Elite cok kişinin kullanmadıgı fakat benım cok begendıgım bır markadır.Sende ne guzel bulmussum ve almıssın,guzel gunlerde kullan canım benım

a.s.

oy oyyyy kontesimmmmm maşallah maşallah canım benim ne güzel alışveriş yapmışın böleeeee
göz kremi roll on mu olmuş daha güzel olmuştur umarım canım 4-5 ay sonra benim yine almam gerekicek yorumarını bekliyorum :))))
çay ağacı serisinden arkadaşım aldı resmen gözenekleri küçüldü umarım sende de işe yarar canım
kapatıcıyı lightening touch baksaydın keşe (yazamadım gerçi :)

oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
güle güle kullan kokoş kontesssss kız ben bunu düğünlerde giyerim sen normalde giyiyorsun yahuuuuuuuuuuuu :))))) ayağında paralansın kuzum giyde koy görelim bakalımm nasılmışş :p

ooooo rujun rengi hoşmuş lakin o güzelim dudakların dururken elindeki swatch bana yetmedi :pPPPP

güle güle kullan canım emily kalem bende var baya bi renk aldım golden rose kalemlerinden daha güzel yumuşak sürümlü :)))

günaydın bayanlar bende dün kendime çanta aldım bide body shopa gittim kapatıcı ve siyah nokta aplikatörüne bakmaya bide şu baked to last serisine ama pek havamda diildim sivilce aplikatörünü aldım kapatıcıyı denedim gözümde denemeye karar verdim hafta sonu bakıcam kısmetse

donutcum sen bi allıkmı almıştın mineralli seriden yoksam baked to lasttan mı allık almıştın hatırlayamadım beni bir aydınlatırmısın acabaaaaaaaa çok hoş duruodu aklımd akalcağına alayım heheheh

canım evet mıneral serıden allıgım,nosu da ikimiydi neydi,eve gıdınce bakayım ıstersen

saol donutcum bende düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum 1 ürün alana 1 ürün bedava şuan tüm makyaj serisinde bari işime yarıcak 2 ürün alayım dedim

Magrenta bu aparatı kullanıyor musun? Bugün ben de almayı düşünüyorum ama işe yarıyor mu?

yeni aldım canım fiyatı 7.90 bi blogda okudum beğenenler var beğenmeyenlerde
bi güzellik uzmanı kullanıyormuş banyodan sonra yane yoğun buhara maruz kalıp gözenekler genişledikden sonra kullanın diye aklıma yattı elle oynamak isteniyorum artık bugün denicem bakalım :) tekrar bilgi vericem canım :):içelim:

Kızlar sıkıstırmayın yuzunuzu bunlarla ya iz falan kalmasın sonra canlarım,meyve asıtlı sıyah nokta onleyen kremler kullanın.Gercekten uzun vadede ıse yarıyor

yeni aldım canım fiyatı 7.90 bi blogda okudum beğenenler var beğenmeyenlerde
bi güzellik uzmanı kullanıyormuş banyodan sonra yane yoğun buhara maruz kalıp gözenekler genişledikden sonra kullanın diye aklıma yattı elle oynamak isteniyorum artık bugün denicem bakalım :) tekrar bilgi vericem canım :):içelim:

Ben de aynı şekilde canım yaa... El değdirmek istemiyorum... Nefret ediyorum o iğrenç noktacıklardan sempatiksalakcinni
Fiyatı çok uygunmuş. Şimdi kardeşim dışarıda. Ona siparişi verdim, gelirken alacak. Birlikte deneriz artık zemuszemus
Sağol canikom opuyorumnanaktan

Kızlar sıkıstırmayın yuzunuzu bunlarla ya iz falan kalmasın sonra canlarım,meyve asıtlı sıyah nokta onleyen kremler kullanın.Gercekten uzun vadede ıse yarıyor

Ayyy Donutım ben hep dermakozmetik kullanırım cildime... Ama bir türlü siyah noktalarda işe yarayan bir şey bulamadım mafoldumben Bir önerin var mı senin?

Bu arada kızlar içinizde Body Shop'un E vitaminli derinlemesine nemlendirici maskesini kullanan var mı?

NEOSTRATA var canım AHA lı o yasına uygun gelmeyebılır,antiaging bir urun.Sonra DCL var ama cok pahalı.Biodermanın var Sebium AKN ama benım en fayda gordugum Uriage'in AHA lı kremi

X