Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kontesim güle güle kullan!
ya almanyada niye bodyshop böyle kamanyalar yapmiyor 2 al 1 öde hayatta görmedim (
c vitaminli göz kremini bende görmüstüm bursada degismis 29.90 falandi ama alamadim girdigim gibi cikmam gerekmisti cünki, acaba o kac ml? önceki 15 ml almanyada fiyati tl olarak 34 tl civariydi
dün aldim ben eskisinden vardi burda
fiyatı 29,90 canım
2x5 ml yazıyor üzerindeboshayallersmile
teşekkür ederimm
desene eskisini almak daha hesapli icerigi daha fazla
anaam tam benlik byildim
aaaa cok guzelmıs rengi,gule gule kullan kontescım
ben geldim canlarım
bugün agora body shop'taydım
görevli çocuk çok ilgili ve bilgiliydi
aklınızda bi ürün var mı dedi ve çıkardım koca listemi
hepsini sordum sırayla,hepsiyle ilgili bilgi verdi saolsun
seçimlerimden dolayı da tebrik etti,çok güzel araştırmışsınız dedi ,sizi andım içimden :kedi:
evett yardımlarınızla aldığım ürünler;
* çilekli body butter da kampanya yoktu ben de onun yerine yasemin kokulusundan aldım ve yanında bir de vücud peelingi hediye aldım.
* yeşil çantalı seri çay ağacı bi şeysi.akne izleri için.elinde reçete ile gelen müşteriler olmuş.ayrıca ben de netten araştırmıştım ama yine de tam güvenemedim ve deneme amaçlı olsun diye seyahat boyunu aldım.
*kenevirli el ve ayak kremini zaten biliyorsunuz.çorap da istiyordum ama 18 tl daha veremedim valla :1ninca:
*magrentacım c vitaminli krem değişmiş,roll on olmuş.ben de ondan aldım.turuncu olan kendisi.
*ruj aldım.donutum 57 yi çok beğenmedim ben başka numero aldım.7 numero çok doğal ve mükemmel bir renk.bi ürün de hediye dediler ben de kapatıcı seçtim.
*minik kutu da karpuzlu dudak balsamı.
canım güle güle sür sürüştür aldıklarını.zemuszemus.evet c vitaminli gözkremi roll on şeklinde değişmiş...
* çilekli body butter da kampanya yoktu ben de onun yerine yasemin kokulusundan aldım ve yanında bir de vücud peelingi hediye aldım.
* yeşil çantalı seri çay ağacı bi şeysi.akne izleri için.elinde reçete ile gelen müşteriler olmuş.ayrıca ben de netten araştırmıştım ama yine de tam güvenemedim ve deneme amaçlı olsun diye seyahat boyunu aldım.
*kenevirli el ve ayak kremini zaten biliyorsunuz.çorap da istiyordum ama 18 tl daha veremedim valla :1ninca:
*magrentacım c vitaminli krem değişmiş,roll on olmuş.ben de ondan aldım.turuncu olan kendisi.
*ruj aldım.donutum 57 yi çok beğenmedim ben başka numero aldım.7 numero çok doğal ve mükemmel bir renk.bi ürün de hediye dediler ben de kapatıcı seçtim.
Bu arada rujun rengi pek tarzım değil... Ama sen anladığım kadarıyla kumralsın. O yüzden sana yakışacağına eminim... opuyorumnanaktan
Kontesscim güle güle kullan canım şahane şeyler almışsın :)) Moringa'nın body butterı ve peelingi bende de var. Yazın iyi gidiyor ara sıra... :)
eed bebişim kumralım boshayallersmile şimdi yanınca daha da iyi oldu rengim:kedi:
ben geldim canlarım
bugün agora body shop'taydım
görevli çocuk çok ilgili ve bilgiliydi
aklınızda bi ürün var mı dedi ve çıkardım koca listemi
hepsini sordum sırayla,hepsiyle ilgili bilgi verdi saolsun
seçimlerimden dolayı da tebrik etti,çok güzel araştırmışsınız dedi ,sizi andım içimden :kedi: