Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Donutum ,Magrentam ,Kontesim, güle güle kullanın canlarım ...
Donutum glosslarına bayıldım senin dudağında olunca dahada bayıldım süper duruyorlar ...
Kontesim izmirlilerede bişiler bıraksaydın yafrim aldıkların çok güzel güle güle kullan ...
Benimde 10 gündür beklediğim kargom dün elime ulaştı bugünde sizler için resimledim ....

Palet 49tl ...
Fırçalar hediye geldi ,,,
Kargo ücreti yok...
Yılan yağı kaşlarım için kullanıyorum.Gül yağını cildimi temziledikten sonra pamuğa 1 damla damlatarak yüzümü siliyorum nemlendirmesi çok güzel...Sarımsak yağı kirpiklerime kullanıyorum...

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
bende istiyorum o palettennnn :sm_cool:
ebaydan mı aldın cnm
aldığın linki unutmadıysan bana da yollarmısın
ayrıca
farlarının bi kaç rengini gözünde gösterebilrimisin lütfennnn:Saruboceq:
paletteki gibi renk veriyomu
merakla bekliyorum hadiii:kahve:

ebaydan mı aldın cnm
ayrıca

Canım sahibinden aldım ve çinden geldi eğer istersen sahibinden olan linki vereyim 80lik 90 lık 120lik paletler var ben fırça hediyeli die bunu aldım en kısa zaman swacht lıcam canım söz...

canım Nars istanbulda kendı magazalarını actı,nişantasında ve saskınbakkalda var.
sephoralarda var

Bu arada bilenleriniz varmı bilmiyorum ama BOMBA gibi bir haberim var size
ELF ürünlerinin istanbulda satıldığını bileniniz varmıydı kızlar bende yeni öğrendim ve hemen sizlerle paylaşmak istedim ....
Peki söylüyorum Kozyatağı Carrefour da BİFAİR mağazasında varmış kızlar ....
Fiyatlar sitesine göre biraz yüksek tabiki ama yinede kargo derdi ile uğraşmak istemeyenler için biçilmiş kaftan...
Kapatıcı 10 TL, pudra 10 TL, kaş kiti (studio) 24,50 TL, gel eyeliner (studio) 34,50 TL, kapatıcı kit 27-34 gibi bir şeydi, renkli nemlendirici 13 TL, aydınlatıcı 17,50 TL idi sanırım, fırçalar (studio değiller) 8 TL civarı. Ürünlerin çoğu 8-13-17 aralığında...

Canım sahibinden aldım ve çinden geldi eğer istersen sahibinden olan linki vereyim 80lik 90 lık 120lik paletler var ben fırça hediyeli die bunu aldım en kısa zaman swacht lıcam canım söz...

vir bi inceleyem
ben ebayda buldum aynı buna benzer fırça hediyeli
marka olarak adı ne ?
swachtlarını görürsem hemen alıcam bende
sempatiksalakcinni

canım Nars istanbulda kendı magazalarını actı,nişantasında ve saskınbakkalda var.
sephoralarda var

Donutım Honolulu Honey İstanbul seyahatine kaldı artık :KK43:( Bugün hava serin filan diye nasıl sevindirik olmuştum, gidip alacaktım. Ben burada var saanıyordum ama karıştırmışım mafoldumben

ebaydan mı aldın cnm
ayrıca
al bu da benden heheh bende istiom bu paleti hemde çok feciiiiiiii bi şekilde

Bu arada bilenleriniz varmı bilmiyorum ama BOMBA gibi bir haberim var size
ELF ürünlerinin istanbulda satıldığını bileniniz varmıydı kızlar bende yeni öğrendim ve hemen sizlerle paylaşmak istedim ....
Peki söylüyorum Kozyatağı Carrefour da BİFAİR mağazasında varmış kızlar ....
Fiyatlar sitesine göre biraz yüksek tabiki ama yinede kargo derdi ile uğraşmak istemeyenler için biçilmiş kaftan...
Kapatıcı 10 TL, pudra 10 TL, kaş kiti (studio) 24,50 TL, gel eyeliner (studio) 34,50 TL, kapatıcı kit 27-34 gibi bir şeydi, renkli nemlendirici 13 TL, aydınlatıcı 17,50 TL idi sanırım, fırçalar (studio değiller) 8 TL civarı. Ürünlerin çoğu 8-13-17 aralığında...
fiyatlar uçmuş özellikle ordan gidip ürün almam şahsen :)
Donutım Honolulu Honey İstanbul seyahatine kaldı artık :KK43:( Bugün hava serin filan diye nasıl sevindirik olmuştum, gidip alacaktım. Ben burada var saanıyordum ama karıştırmışım mafoldumben

canım çok istiosan alıp gönderelim istanbuldan izmirden ?+ kargo ücreti olur sana gerçi :KK43:

ya şu paletten bende istiom topiğine gidip bakayım bareboshayallersmile

canım çok istiosan alıp gönderelim istanbuldan izmirden ?+ kargo ücreti olur sana gerçi :KK43:

Canım ya, çok düşüncelisin teşekkür ederimmm opuyorumnanaktan a.s.
Bu ara planladığım bir İstanbul seyahati var. Eğer bir aksilik çıkar da gerçekleştiremezsem sizden rica ederim olmazsa...
olumunekankayizsmile

aa o zaman Istanbula geldıgınde gorusuruz,super olur canım ya :)

Canım ya, çok düşüncelisin teşekkür ederimmm opuyorumnanaktan a.s.
Bu ara planladığım bir İstanbul seyahati var. Eğer bir aksilik çıkar da gerçekleştiremezsem sizden rica ederim olmazsa...
olumunekankayizsmile

ne demek canım elimize mi yapışır inşallah istanbul seyehati çıkarda elcayada gidersinopuyorumnanaktan

roseangel
canım hepsi simli değil dimi bunların
mat olanalrıda var değilmi?
lütfen mutlaka müsait bi zamanında bekliyorum swachtlarını
eğer düşündüğüm gibiyse hemen alıcam :)

blnlwqwcgkkgrhqmokimetl.jpg

:asigim:

X