- 22 Nisan 2010
- 2.147
- 4
:asigim:
Ayyy çok tatlıymış rengiiii... cokacimcoook Güle güle kullan canımmm opuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım hiç simlisi yokki içinde mat hepsi sadece kenarda bir iki renkte içinde altın sarısı yaldız var onlardan muhteşem...roseangel
canım hepsi simli değil dimi bunların
mat olanalrıda var değilmi?
lütfen mutlaka müsait bi zamanında bekliyorum swachtlarını
eğer düşündüğüm gibiyse hemen alıcam :)
Aaa ben aldın sandım canım afedersin
Amaaan neyse zaten bugün yarın alırsın, ben peşin peşin söylemiş oldum :)))))))) sempatiksalakcinni
Canım hiç simlisi yokki içinde mat hepsi sadece kenarda bir iki renkte içinde altın sarısı yaldız var onlardan muhteşem...
Canım eğere yanlış bilmiyorsam bu yeni ürün dimi bende glossu var bu stickide gösterdiler ama ben istemedim alklıma düşürme donut almıcam bilesinkaydirigubbakcemile3
güle güle kullanın cicilerinizi kızlar bende toptandan bi resim ekliyiceğim bayram alışverişimin ardından
güle güle kullanın cicilerinizi kızlar bende toptandan bi resim ekliyiceğim bayram alışverişimin ardından
avon siparişlerim gelir bugün veya yarın ...vede kıyafet takı almam gerek en geç bayramdan 2-3 gün öncesine kadar beklein beni ama inş. istediğim tarzda bişiler bulurum hani bayramlık almıyormu kimse burdakaydirigubbakcemileoo o ne zaman kuzucum
oooo bekliyoruz şeymacım:teytey:
avon siparişlerim gelir bugün veya yarın ...vede kıyafet takı almam gerek en geç bayramdan 2-3 gün öncesine kadar beklein beni ama inş. istediğim tarzda bişiler bulurum hani bayramlık almıyormu kimse burdakaydirigubbakcemile
sengözlerimebaksanab
ay anacım eski bayramlar mı var ki bayramlıklar olsun ah ahhh
hımmmm bende aldın sandım canımopuyorumnanaktan
Canım hiç simlisi yokki içinde mat hepsi sadece kenarda bir iki renkte içinde altın sarısı yaldız var onlardan muhteşem...
ben geldim canlarım
bugün agora body shop'taydım
görevli çocuk çok ilgili ve bilgiliydi
aklınızda bi ürün var mı dedi ve çıkardım koca listemi
hepsini sordum sırayla,hepsiyle ilgili bilgi verdi saolsun
seçimlerimden dolayı da tebrik etti,çok güzel araştırmışsınız dedi ,sizi andım içimden :kedi:
evett yardımlarınızla aldığım ürünler;
* çilekli body butter da kampanya yoktu ben de onun yerine yasemin kokulusundan aldım ve yanında bir de vücud peelingi hediye aldım.
* yeşil çantalı seri çay ağacı bi şeysi.akne izleri için.elinde reçete ile gelen müşteriler olmuş.ayrıca ben de netten araştırmıştım ama yine de tam güvenemedim ve deneme amaçlı olsun diye seyahat boyunu aldım.
*kenevirli el ve ayak kremini zaten biliyorsunuz.çorap da istiyordum ama 18 tl daha veremedim valla :1ninca:
*magrentacım c vitaminli krem değişmiş,roll on olmuş.ben de ondan aldım.turuncu olan kendisi.
*ruj aldım.donutum 57 yi çok beğenmedim ben başka numero aldım.7 numero çok doğal ve mükemmel bir renk.bi ürün de hediye dediler ben de kapatıcı seçtim.
*minik kutu da karpuzlu dudak balsamı.
aa cnm moringa serisi indirimemi girmiş bekliyodum bende ne zamandır.güle güle kullan hepsi çokkkk güzell tatlımopuyorumnanaktan
eed kuşum 2 al 1 öde vardı
teşekkürlerropuyorumnanaktan