- 28 Ocak 2009
- 7.804
- 88
cnm benim güle güle kullan hepsi çok güzelopuyorumnanaktan.
saol pirhotcum bayramdan önce gelir umarım o zaman görücez umarım mac ruj güzel çıkar :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm benim güle güle kullan hepsi çok güzelopuyorumnanaktan.
hımm bu sanırım benim uzakdoğulu kızların resimlerini koyduğum topikteki bahsettiğim krem
sürdükten sonra cildi pürüzsüzleştiriyomuş :)
saol pirhotcum bayramdan önce gelir umarım o zaman görücez umarım mac ruj güzel çıkar :)
tuğçecim o zaman bloğuna yüzünüde eklersin sanırım bakalım öylemiiii? güle güle kullan bu arada
Güle güle kullan canım... Güzel bir şeye benziyor... boshayallersmile
evet ta kendisiguclubacismile
sürmeden ve sürdükten sonraki resimlerinide koyarmısın ?bilmiyorumkismile
ayy inşallah çok merak ediom hehehewala burdan çok leziz görünyo ii çıkar ya merak etme tatlım:)
gördüm canım ekledim seni hatta bi yüzünde denemeden olumsuz yorum yapma bence :)daha yüzümü eklemedim canım,yorumlarım war sadece kremle ilgili.
renk no falan ne acaba..mac değil mi?
süper bir renk ama..
koyarım ama bugün müsait değilim,yüzümde başka kapatıcı war çünkü
annemin yüzünde denedik canım,pek içime sinmedi:1no2:
ama kendimde denemem en dorusuyerimseniben
canım bir de ben çok beyazım annem de öle ama bize bile açık geldi rengi,23 ü de koyu olurdu.ara bir renk yok yani :bbo:aşağıdaki bnm,alırsanız ona göre seçin rengini
http://www.kadinlarkulubu.com/makya...eri-buyuk-gostermek-icin-makyaj-hileleri.html
tuğçecim bence kendin denemelisin daha iyi anlarsın canım
bu arada çok güzelmişsin maşallah sana ne gerek var ki böyle bir kapatıocıya anlamadım :)))))
bu arada gözünü büyük göstermek istersen yarım kalem çek göz altına :) göz içinede beyaz kalem sür iri durması için
kızlar bende bırseyler aldım ama bu kez sanırım aceleye geldi,hıc begenmedım aldıklarımı,eve gelınce pişman oldum...offfffffff
dior bohemian peach
dior mauve royale
loreal sand crystal