Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
100_0948.JPG

Missha bb krem
ayrıntıları bloğumda:
Makyaj Güncem

hımm bu sanırım benim uzakdoğulu kızların resimlerini koyduğum topikteki bahsettiğim krem
sürdükten sonra cildi pürüzsüzleştiriyomuş :)

wala burdan çok leziz görünyo ii çıkar ya merak etme tatlım:)
ayy inşallah çok merak ediom hehehe
daha yüzümü eklemedim canım,yorumlarım war sadece kremle ilgili.:emir_bebek:
gördüm canım ekledim seni hatta :p bi yüzünde denemeden olumsuz yorum yapma bence :)
renk no falan ne acaba..mac değil mi?
süper bir renk ama..

koyarım ama bugün müsait değilim,yüzümde başka kapatıcı war çünkü:eek:

bende çok beğendim dayanamadım aldım önceki sayfada eklemiştim canım gentle shimmer dur bidaha ekliim

annemin yüzünde denedik canım,pek içime sinmedi:1no2:
ama kendimde denemem en dorusuyerimseniben

canım bir de ben çok beyazım annem de öle ama bize bile açık geldi rengi,23 ü de koyu olurdu.ara bir renk yok yani :bbo:aşağıdaki bnm,alırsanız ona göre seçin rengini
http://www.kadinlarkulubu.com/makya...eri-buyuk-gostermek-icin-makyaj-hileleri.html

tuğçecim bence kendin denemelisin daha iyi anlarsın canım
bu arada çok güzelmişsin maşallah sana ne gerek var ki böyle bir kapatıocıya anlamadım :)))))

bu arada gözünü büyük göstermek istersen yarım kalem çek göz altına :) göz içinede beyaz kalem sür iri durması için

tuğçecim bence kendin denemelisin daha iyi anlarsın canım
bu arada çok güzelmişsin maşallah sana ne gerek var ki böyle bir kapatıocıya anlamadım :)))))

bu arada gözünü büyük göstermek istersen yarım kalem çek göz altına :) göz içinede beyaz kalem sür iri durması için

tşk ederim bitanem,gerek yok da alışkanlık oldu artık makyaj malzemesi kullanmak:kedi:
canım topiğimde yazdım zaten beyaz kalem çekiorum ya da gir kalem gözümün içine,yarım kalem çekmek yakışmıo bana ondan tam çekiorum göz altıma bebemyerimseniben

kızlar bende bırseyler aldım ama bu kez sanırım aceleye geldi,hıc begenmedım aldıklarımı,eve gelınce pişman oldum...offfffffff

dior bohemian peach

dsc03507m.jpg

dior mauve royale

dsc03514g.jpg

loreal sand crystal

dsc03515e.jpg

Donutım valla neden beğenmedin hiç anlamadım bence gayet güzeller canımmm :) Hele son 2ye bayıldım bayıldımmm!!! Güle güle kullan,i hiç üzülme gayet güzelller... Senin o dudaklara en iğrenç ruj bile yakışır hem zemuszemus

X