Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
heh iyi o zaman ,seçimlerim isabetli olmuşbayanssulusmile
başka var mı güzel ürünü?

Guzellıkler ben geldımmmmmmmmm,tek tek okumadım sayfaları,hepınız cıcılerınızı gule gule kullanın.
Hepınızı cok cok ozlemısım !

ayy sephora gloss demişim bi de magrentam
ama adısı cinsi yok,bu kadar yazmışım:1shok:
kontescim glos almam ben ordan zaten pek gloss sevmem :))) bugün gidemedim bakalım kısmet ne zamana çok sıcak geldi valla bostanlıda mayışıp bileklik ve küpe alayım dedim .)
bu arada izmir takipçisi benim anlaştık hehehehe
Guzellıkler ben geldımmmmmmmmm,tek tek okumadım sayfaları,hepınız cıcılerınızı gule gule kullanın.

hoşgeldin canım tatil bitti desene :)bayanssulusmile eeeee neler aldın bakalım boş dönmezsin sen

Donut geldi Donut geldi oleeeeyyyyy hihoyyyt Canım biz de seni çok özledik... Daha bugün sordum arkadaşlara ne zaman gelicek diye opuyorumnanaktan Hoşgeldiiiinnnnnnn :1hug:

Donut geldi Donut geldi oleeeeyyyyy hihoyyyt Canım biz de seni çok özledik... Daha bugün sordum arkadaşlara ne zaman gelicek diye opuyorumnanaktan Hoşgeldiiiinnnnnnn :1hug:

:1hug: zemuszemus
canım benımmmmmm ınan cok ozledımmm,bavulu attım pc basına gectım,evdekıler bıle sasırdı :))) hani sen yorgundun dıyorlar :)))

donutum hoşgeldin, yokluğun farkediliyor yahu olumunekankayizsmile

canım cok tesekkur ederım :kedi: hosbuldukkkkkkkkkkkkkkk opuyorumnanaktan

a.s.

canımmm hosbulduk :)) olumunekankayizsmile

bakalım yarınyavas yavas okuyacagım neler neler almıssınızzz :)))

kızlar hazır makina bulmuşken çekiyim dedim son aldılarımı.zemuszemus avonu,oriflame hiç sevmem normalde ama bu rujların 2si avon 1i oriflamesempatiksalakcinni fakat renkleri beğendim baya.kaydirigubbakcemile5
carminada çok övülüyodu en sonunda bi denemek istedim iyiki de denemişimzemuszemus hakikaten akmıyorrrrrrrrrrr.zemuszemus siyah kalemim bitince siyahınıda alıcam.

Uploaded with ImageShack.us

pirhotum,güle güle kullan.opuyorumnanaktan

pirhot renkler gayet hoş görünüyor. Hele o juicy tubes yok muuuu yirim onu yirim kaydirigubbakcemile3 Güle güle kullan canım :)

Neyi yiyo didim lancome yiyomuş
yi yi dadlu oluyolar :)
pihort güle güle kullanda tatlım .
carmina kalemleri ben keşfedeli uzun yıllar oldu.
süperlerdir ama siyah akar sölim

günaydın kk nın güzel hatunlarıbayanssulusmile
herkes cicilerini iyi günlerde kullansın
Donut um hoşgeldin canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hosbulduk canım benım mmm valla bu sefer takı aldım magrentacım :)))
ooo onunda fotosunu bekleriz canım :)))))
güle güle kullan canım bende de bir kaç avon ruju var renklerini seviyorum :)
günaydın kk nın güzel hatunlarıbayanssulusmile
herkes cicilerini iyi günlerde kullansın
Donut um hoşgeldin canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…