heh iyi o zaman ,seçimlerim isabetli olmuşbayanssulusmile:hulya:
bana hic bi alerji falan etmedi valla :) okadar parami verilir dedim ama kiydim parama aldim ve degdigini gördüm cünkü ürün olunca bitene kadar kullaniliyor
bodybutteri yumusasik yapiyor bacaklarimi
e vitaminli göz kremi pek birseyini görmedim yani
c vitaminli göz kremi dün bitti hemen gidip birdaha almam gerek, yumusasik oluyor göz altlarim ayrica rimel sonrasinda cok kolay sürüyor kipriklerime ben seviyorum
tmmdr anlaştıkopuyorumnanaktan
bende o ikisini not almışım.asla far alma demişim bi de kaydirigubbakcemile3 sephora farları kötü demişti burdan birisi.
başka ürününü bilmiyorumbilmiyorumkismile
nesi meşhur ki başka?
hep body shop ürünlerinden not almışımkaydirigubbakcemile3
kontescim glos almam ben ordan zaten pek gloss sevmem :))) bugün gidemedim bakalım kısmet ne zamana çok sıcak geldi valla bostanlıda mayışıp bileklik ve küpe alayım dedim .)ayy sephora gloss demişim bi de magrentam
ama adısı cinsi yok,bu kadar yazmışım:1shok:
Guzellıkler ben geldımmmmmmmmm,tek tek okumadım sayfaları,hepınız cıcılerınızı gule gule kullanın.
Hepınızı cok cok ozlemısım !
Guzellıkler ben geldımmmmmmmmm,tek tek okumadım sayfaları,hepınız cıcılerınızı gule gule kullanın.
Hepınızı cok cok ozlemısım !
Donut geldi Donut geldi oleeeeyyyyy hihoyyyt Canım biz de seni çok özledik... Daha bugün sordum arkadaşlara ne zaman gelicek diye opuyorumnanaktan Hoşgeldiiiinnnnnnn :1hug:
donutum hoşgeldin, yokluğun farkediliyor yahu olumunekankayizsmile
kızlar hazır makina bulmuşken çekiyim dedim son aldılarımı.zemuszemus avonu,oriflame hiç sevmem normalde ama bu rujların 2si avon 1i oriflamesempatiksalakcinni fakat renkleri beğendim baya.kaydirigubbakcemile5
carminada çok övülüyodu en sonunda bi denemek istedim iyiki de denemişimzemuszemus hakikaten akmıyorrrrrrrrrrr.zemuszemus siyah kalemim bitince siyahınıda alıcam.
Uploaded with ImageShack.us
:1hug: zemuszemus
canım benımmmmmm ınan cok ozledımmm,bavulu attım pc basına gectım,evdekıler bıle sasırdı :))) hani sen yorgundun dıyorlar :)))
a.s.
kızlar hazır makina bulmuşken çekiyim dedim son aldılarımı.zemuszemus avonu,oriflame hiç sevmem normalde ama bu rujların 2si avon 1i oriflamesempatiksalakcinni fakat renkleri beğendim baya.kaydirigubbakcemile5
carminada çok övülüyodu en sonunda bi denemek istedim iyiki de denemişimzemuszemus hakikaten akmıyorrrrrrrrrrr.zemuszemus siyah kalemim bitince siyahınıda alıcam.
ooo onunda fotosunu bekleriz canım :)))))hosbulduk canım benım mmm valla bu sefer takı aldım magrentacım :)))
güle güle kullan canım bende de bir kaç avon ruju var renklerini seviyorum :)kızlar hazır makina bulmuşken çekiyim dedim son aldılarımı.zemuszemus avonu,oriflame hiç sevmem normalde ama bu rujların 2si avon 1i oriflamesempatiksalakcinni fakat renkleri beğendim baya.kaydirigubbakcemile5
günaydın kk nın güzel hatunlarıbayanssulusmile
herkes cicilerini iyi günlerde kullansın
Donut um hoşgeldin canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan