- 22 Nisan 2010
- 2.147
- 4
Neyi yiyo didim lancome yiyomuş
yi yi dadlu oluyolar :)pihort güle güle kullanda tatlım .
carmina kalemleri ben keşfedeli uzun yıllar oldu.
süperlerdir ama siyah akar sölim
Ahahaha canım cokacimcoook kaydirigubbakcemile3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neyi yiyo didim lancome yiyomuş
yi yi dadlu oluyolar :)pihort güle güle kullanda tatlım .
carmina kalemleri ben keşfedeli uzun yıllar oldu.
süperlerdir ama siyah akar sölim
günaydın kk nın güzel hatunlarıbayanssulusmile
herkes cicilerini iyi günlerde kullansın
Donut um hoşgeldin canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Bu arada ben de bir şeyler aldım hafta içi (mesela Donutımın tavsiyesi Chanel fondoten kaydirigubbakcemile3 ). Ama yarın yine almayı planlıyorum... Hepsini birden yükleyeyim diye şimdi foto yüklemiyorum...
ooooo sen batmaya karar vermişin canım hayırlı olsun kaç gayme verdin bakem fondotene :)bayanssulusmilebayanssulusmile
donutcum hızır gibi yetiştin bana ,hg :kedi:a.s.
pazartesi izmire dalıyorum,ne alayım yardım ettt
anammm!!donutum gelmiş hoşgelmiş sefa getirmişşşşopuyorumnanaktan
kızlar hazır makina bulmuşken çekiyim dedim son aldılarımı.zemuszemus avonu,oriflame hiç sevmem normalde ama bu rujların 2si avon 1i oriflamesempatiksalakcinni fakat renkleri beğendim baya.kaydirigubbakcemile5
carminada çok övülüyodu en sonunda bi denemek istedim iyiki de denemişimzemuszemus hakikaten akmıyorrrrrrrrrrr.zemuszemus siyah kalemim bitince siyahınıda alıcam.
Uploaded with ImageShack.us
günaydın kk nın güzel hatunlarıbayanssulusmile
herkes cicilerini iyi günlerde kullansın
Donut um hoşgeldin canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Bu arada ben de bir şeyler aldım hafta içi (mesela Donutımın tavsiyesi Chanel fondoten kaydirigubbakcemile3 ). Ama yarın yine almayı planlıyorum... Hepsini birden yükleyeyim diye şimdi foto yüklemiyorum...
kaydirigubbakcemile3 Sorma magrentacım sorma :)) Şimdi bi de lenslendim. Ona uygun kalemler farlar filan :))
Hayatım fondoten 116 TL idi. Ama indirim vardı 100 TL gibi bir fiyata geldi... :dance:
kaydirigubbakcemile3 Sorma magrentacım sorma :)) Şimdi bi de lenslendim. Ona uygun kalemler farlar filan :))
Hayatım fondoten 116 TL idi. Ama indirim vardı 100 TL gibi bir fiyata geldi... :dance:
donuttttttttttttttttt
elfe mail atcazzzzzzzzzzzzzz
gelmedi ürünler ayın 25'de 20 iş günüde doldu
bende seni bekliyodum bayanssulusmile
bebegım hemen atıyorum!
canım hosbulduk,valla istanbul deseydin eger MACe bak dıyecektım ama İzmirde sizin ordan farklı olarak olan neresi var ?
Sizin orda da Sevil,Tekin Acar falan vardır,belki Inglota bakabılırsın.Bak kızlar Inglottan ciciler kaptı hep :)))
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ay başında görüşüyok mu sengözlerimebaksanab
sephora ve body shop varr :kedi:
inglot'dan ne kapmışlar ki :1ninca: oraya da giderim eğer mutlaka denenmesi gereken ürünleri varsa.
buyur donutum swatchlar.
en üsttekiriflime bordo
2.avon ravishing red
3.avon eternal flame(bu renge bayıldım tam aradığım kırmızı. mat,pembelik, turunculuk yok)
iyi günlerde sürüştür canımmmm:icecream:
body shop'tan da kenevirli el - ayak kremi
c vitaminli göz kremi
body butter
yosunlu gündüz kremi demişim emmee az önce burda okudum herkes illetlik etmiş body shoptan
alerji filan olmuşlar
tırstım:bbo:
kızlar hazır makina bulmuşken çekiyim dedim son aldılarımı.zemuszemus avonu,oriflame hiç sevmem normalde ama bu rujların 2si avon 1i oriflamesempatiksalakcinni fakat renkleri beğendim baya.kaydirigubbakcemile5
carminada çok övülüyodu en sonunda bi denemek istedim iyiki de denemişimzemuszemus hakikaten akmıyorrrrrrrrrrr.zemuszemus siyah kalemim bitince siyahınıda alıcam.